B
benim_dunyam
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi melek.acar
benımde kuzenımın arkadasının basına gelmiş bu tur bir olay..
o birde kendı anne va babasını yakalamış...
kız eve gelıyo artık saat kactı bilmiyorum...annesi ile babasının odasına giriyor tabi onlarda o sırada pek musaıt degıllermiş:)kız tabi kapıyı kapatıp cıkmıs bir hafta anneannesinde kalmış..
kendi cocuguna yakalanmak ta cok kotu yaaa..
kız nasıl oldugunu gormus olmus resmen..
her iki taraf içinde utanç verici tabiki..
uffff çok kötü bişey yaaa şahsen ben annemi ve babamı düşünemiom hiç düşünemedim zaten beni leylekler getirmiştir inşallah:roflol:
insan annesiyle babasına butür durumları neden yakıştıramazki
ooff ya okurken hem güldüm hem de daraldım...
yakalanmak çok kötü,en iyisi kapıyı kilitli tutmak....benim başıma gelmedi ama (allah korusun)utancımdan hiç dışarı çıkamazdım herhalde....
evetttttttt yakalandık hemde kaynanamaklava:-tatlicadiarzu-
bir yatak odamızdayız ve uygunsuz bir haldeyiz
e olacak tabiki orası bizim yatak odamız
kaynanam pat diye içeri girdi bizi gördü laelaelaelaelae
eşime oğlum ben yatıyorum iyi geceler demezmi :1shok:şok olduk
eşim iyi anacım sen zaten yatmıyomuydun niye kalktın dedi sinirle
oda oğlum iyi geceler demeyi unutmuşum demezmi :roflol:
:roflol:fıkra gibi ya yaşadığım olaya bakınlaelaelaelaelae
:1shok::1shok::1shok:
Amanin ne sabırlı baban varmış.
Benim babamında kapıyı açmasıyla kapaması bir olurdu heralde bi koşu mutfaktan bıçağı kapmak için.:icecream:kaydirigubbakcemile3
Sevişirken hiç başımıza gelmedi çok şükür...
Ama bizi öpüşürken yakalamayan yoktur herhalde....
Hiç utanmam valla kapıyı çalmadan lönk diye odaya dalan utansın...
kızlar bende basıma gelen bi olayı anlatacağım size.o büyük izmit depreminde tatil amaçlı orada bulunuyordum.çok piskolojim bozulmustu gözlerim kapalıyken bile bende her sese tepki tabi uyku falan kalmamıstı.neyse uzatmayayım.aradan 2 ay geçti.adapazarındaki amcamla yengem bize kalmya geldiler.onlar bu zaman zarfına kadar cadırda kalmıslar kaynana falan.o gece annem benim odama aldı ikisinide.çok kilolu olduklarından yengem benim yanımda amcam ise yerde yatıyodu.3 saat geçtikten sonra amcamdan bi ses hanım yanıma gel diye.yengemde usulcacık yanına indi ben uyanmıyayım diye aklınca.halbuki benim radarlar açıldı sonuna kadar nevresimin altında cat pat sus pus derken bunlar işi bitirdi.tabi ben ne yapcağımı bilemedim.bi anda nevresimi aldım basıma aaaaaa bu kadar da olmaz ki deiye çıktım odadan .kardeşimin yanına sabah kahvaltıda baba biliyo musun amcamlar diyorum devamı gelmiyo bunların ikisi yerin dibine giriyolardıı.şimdi aradan kaç sene geçti söleyip gülüyolar utanmazlar :)