Seks yaparken yakalanan var mı?

melek.acar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
149
0
Arkadaşlar seks yaparken özellikle çocuklarına, ebeveynlerine, kardeşleri veya bir başka kişiye yakalananınız varmı? Nerde, nasıl yakalandınız? O an neler hissettiniz?

aman yok şükür öle bişiy gelmedi başıma daha belki yeni oldugumdan inş gelmez çok utanç verici bişiy :mymeka:

seks yaparken değilde öpüşürken yakalandık nişanlıyken
ama hemen farkettik :lepi:
yakalandığımız kişi bu benimkilerden biri öpüştüğümüzü görmedi
sadece anladı tavırlarımızdankafamçokkarıştı

ama bayaaa utandım

benim arkadaşım eşiyle sevişme esnasında yaşlı anneannesine yakalandı ..kadın çoraplarını arıyomuş gece gece lönk diye dalmış odaya ..girmesiyle çıkması bir olmuş tabi..fecii bişey ..

benim arkadaşım eşiyle sevişme esnasında yaşlı anneannesine yakalandı ..kadın çoraplarını arıyomuş gece gece lönk diye dalmış odaya ..girmesiyle çıkması bir olmuş tabi..fecii bişey ..

:roflol:sırnaşık şey:lepi:

ne feci bişey... allahım kimseye göstermesin

sadece nisanliyken öpüsürken görümceme yakalandik
ama size cok komik bisey anlatacagim
benim en kücük teyzem yeni evlendigi yillarda sürekli esiyle küse anneannemlere gelirdi
neyse bu yine bir gün küs gelmis aradan bir hafta gectikten sonra enistem gelmis aneannem bunlari baristirmis aksam olmus herkes yataklara
evin en kücügü dayimda genc bütün gün evde yokmus gece yarisi eve gelmis tabi enisteden haberi yok
ablam uyumadiysa gideyimde ´karsilikli bire sigara icelim diye düsünmüs odaya bir dalmiski birde ne görsün hahaha
teyzem halen aklina geldikce utancindan ölecek gibi olur
en kötüsüde pozisyonumuzdu der hep cünkü teyzem enistemin üzerindeymis:roflol::roflol:
valla size anlattigimi duysa teyzem beni öldürür:roflol:

AMAN ALLAHIM ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN

ben ömür boyu o odadan dışarı çıkamazdım herhalde:jeyyar:

biz genelde eşimin teyzesine banyo yaptıktan sonra yakalanırız ve ben o durumdayken bile utanırım. diğer durumda yakalanmak gerçekten çok kötü. bizde 1 kez yakalanmaktan son anda kurtulduk.
eşimin teyzesiyle aynı sokakta oturuyoruz.kayınvalidem bir gelişinde teyzemde kalmak istediğini söyledi ve orda kaldı.sabah bizi kahvaltıya çağırmak için aradılar ve biz teli açmadık, ısrarla apartmanın kapısına gelip zili çaldılar yine açamadık tabiki eğer o anda apartman kapısı açık olsaymış bizde o durumdayken yakalanacaktık(bu arada her ihtimale karşı yedek anahtarımı teyzemde bulunduruyorum)

ben kendim yakalanmadım ama (zaten kimseyle öpüşmedim) dayımla yengemi yakalamıştım, ay çok utandım ve o günden sonra dayıma karşı bi soğukluk oldu bende...

Ooooo çok fena bir pozisyonda yakalanmışlar.. İşte utanmak diye buna derim ben:lepi:

biaz seks yapmıyozki yakalanalım..benim adamda iş yok...zaten yakalanacak kimse yok ... gerçi evde 2 tane kedi var...ayda 1-2 kez oluyosa ondada kedilere yakalanıyoz...pistt diyoz gitmiyolar...biz o vaziyetteyken yatağın tepesine çıkıp birer köşeye yatıyolar...bazende oyun yapıyoruz zannedip üstümüze atlıyolar bizde oynayalım der gibi... ben günlerce o geceyi beklediğim için pek tınlamıyom tabi...adam günlerce duvarlara tırmandırmış zaten kimseyi tanımam valla...)))

benımkı kadar ılgınc olan yokdur. sevgılımle bı gece dersı kırdık ( ıkncı ogretımde okuyorum) neyse araba ıle baya ıssız bı yere gıttık neyse bız tam opusrken yanımızda bı araba durdu adam geldı cama tıkladı acın camı demesınmı :S meger adam sıvıl polsmıs ne yapıyorsunuz sız burda falan kımlıklerımızı aldı tabı ben zangır zangır tıtrıyorum felaket utandım herıf bıde arabanın ısıklarını yakdırdı ıyıce baktı yuzumuze bıyık altından gulmeler falan. bı daha gelmyın buralara basınıza bı iş gelır vs vs o gun bugundur ıssız yerlere gıtmıyoruz

ayy hiçsormayın bende nişanlımla( şimdi eşim olur kendisi) babama yakalanmıştım...
gerçi bi şey de yapmamıştık ama görüntü yanlış anlamaya yeterdi..
nişanlıyken bizim evde tadilat işi vardı nişanlımda çok beceriklidir yardım ediyordu babama..neyse en son gün evde yanlızdık..eşimin işi bitince duşa girmek istedi..elleri felan berbattı..
duştan çıkınca elbiseleri benim odamdaydı oda havlu sarılı odama girdi..2 dak sonra odaya beni çağırdı alt tarafı giyinikti ama üstünde bi şey yoktu..krem istedi derken şakalaşmaya başldık..yere yatırdı üstümde beni gıdıklıyordu..derken bi anda babam kapıyı açtı..gülmekten kapıyı açtığını duymamışım tabii açmasıyla kapaması bir oldu..aslında asla kapıma vurmadan girmezdi ama şeytan işte..utancımı siz tahmin edin..günlerce yüzüne bakamadım..eşimde bir hafta hiç bize uğramadı..şimdi eşimle o günü anar güleriz...

çok dehşet olmuş yaa :))

biz de neredeyse kayınvalideme yakalanıyorduk, gece odamızdan bir şey almak istemiş, dalgınlıkla kapıyı zorladı durdu, neyse ki kilitliydi, ama aklıma geldikçe utancımdan ölecek gibi oluyorum :):)

bi arkadaşım görümcesine yakalanmış.gece babasının sigarası bitmiş git abinin odasından bana bi sigara getir demiş.o da kapıyı açmış.biizimkiler alt alta üst üste.ama görümce istifi bozmamış.almış sigarayı odadan çıkmış.ama o çift yerlerin altına girmiş.görümce de bekar olunca tabiiiiii...

:1shok::1shok::1shok:
Amanin ne sabırlı baban varmış.
Benim babamında kapıyı açmasıyla kapaması bir olurdu heralde bi koşu mutfaktan bıçağı kapmak için.:icecream:kaydirigubbakcemile3

benımde kuzenımın arkadasının basına gelmiş bu tur bir olay..
o birde kendı anne va babasını yakalamış...
kız eve gelıyo artık saat kactı bilmiyorum...annesi ile babasının odasına giriyor tabi onlarda o sırada pek musaıt degıllermiş:)kız tabi kapıyı kapatıp cıkmıs bir hafta anneannesinde kalmış..
kendi cocuguna yakalanmak ta cok kotu yaaa..
kız nasıl oldugunu gormus olmus resmen..
her iki taraf içinde utanç verici tabiki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…