- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
-
- Konu Sahibi melek.acar
kızlar bende basıma gelen bi olayı anlatacağım size.o büyük izmit depreminde tatil amaçlı orada bulunuyordum.çok piskolojim bozulmustu gözlerim kapalıyken bile bende her sese tepki tabi uyku falan kalmamıstı.neyse uzatmayayım.aradan 2 ay geçti.adapazarındaki amcamla yengem bize kalmya geldiler.onlar bu zaman zarfına kadar cadırda kalmıslar kaynana falan.o gece annem benim odama aldı ikisinide.çok kilolu olduklarından yengem benim yanımda amcam ise yerde yatıyodu.3 saat geçtikten sonra amcamdan bi ses hanım yanıma gel diye.yengemde usulcacık yanına indi ben uyanmıyayım diye aklınca.halbuki benim radarlar açıldı sonuna kadar nevresimin altında cat pat sus pus derken bunlar işi bitirdi.tabi ben ne yapcağımı bilemedim.bi anda nevresimi aldım basıma aaaaaa bu kadar da olmaz ki deiye çıktım odadan .kardeşimin yanına sabah kahvaltıda baba biliyo musun amcamlar diyorum devamı gelmiyo bunların ikisi yerin dibine giriyolardıı.şimdi aradan kaç sene geçti söleyip gülüyolar utanmazlar :)
şimdide ben anlatayım 8 belkide 9 yaşlarındayım tam hatırlamıyorum.şimdi 34 yaşındayım .o zamanlar dört baçaklı demir karyolalar vardı .annem ve babam çılgınlar gibi sevişiyorlarmışki yerde karyolanın altına kadar girmişler tabii bizde seslerini duyunca hemen kapıyı açtım babam anneme zarar veriyor sanarak baya bir korkmuştuk:1shok: ablamla oturup şaşkınlık içinde kalmıştıkkafamçokkarıştı ablam benden iki yaş büyüktü ama okadar saftıkki:bbo:.aman siz siz olun sakın çocuklarınıza yakalanmayın özelikle çocuklarayasakkelime
ya benim anlamadığım bir şey var.O da şudur ki..
evli bir çiftin yatak odasına kapı vurulup gir sesi duyuluncaya dek kapı açılmaz..Ben bu durumda birşeyleri bahane edip odaya girmeleri çok ayıp buluyorum !! hiç de masumane gelmiyor bana yahu..Ne demek evli bir çiftin odasına langadanak dalıvermek..Başıma gelmedi gelse kıyameti koparırım..kim olursa olsun ona hakettiği lafı söylerim.Yatak odasının mahremiyeti var..
aynı şekilde düşüncem, aksi takdirde bunun altında başka birşey vardır diye düşünürüm... benneyaptımki
bu da ikinci itirafım ..18 yaşına gelmişim ve hala salaktım...kafamçokkarıştı 30 ağustos zafer bayramıydı ..iş yerimiz tatildi...şimdi evli olduğum erkek o zamanlar sadece flörtümdü...askerden izine gelmişti.benimle buluşmak istedi beni kötü emellerine alet etmeyi planlıyordu galiba sanırsam........beni bir uçurumun kenarındaki bir mağaraya soktu tabiki dağın başı manzara deniz manzarası... mağaranın deliğinden bir güneş içeri giriyorki dışarıda duran kim anlaşılmıyor bile....tabi benimki başladı ufak ufak göğsümü açmaya tekini dışarı çıkardı derken aradan ne kadar zaman geçti ben onun dizinde yatarken güneşin arasında bir polis gördüm:1shok: dikilmiş bizi seyrediyor şaftım kaydı :bbo:.sonra kocam rica minnet oradan uzaklaştık şimdi her 30 ağustosta bunu hatırlayıp utanıyorum
bu da ikinci itirafım ..18 yaşına gelmişim ve hala salaktım...kafamçokkarıştı 30 ağustos zafer bayramıydı ..iş yerimiz tatildi...şimdi evli olduğum erkek o zamanlar sadece flörtümdü...askerden izine gelmişti.benimle buluşmak istedi beni kötü emellerine alet etmeyi planlıyordu galiba sanırsam........beni bir uçurumun kenarındaki bir mağaraya soktu tabiki dağın başı manzara deniz manzarası... mağaranın deliğinden bir güneş içeri giriyorki dışarıda duran kim anlaşılmıyor bile....tabi benimki başladı ufak ufak göğsümü açmaya tekini dışarı çıkardı derken aradan ne kadar zaman geçti ben onun dizinde yatarken güneşin arasında bir polis gördüm:1shok: dikilmiş bizi seyrediyor şaftım kaydı :bbo:.sonra kocam rica minnet oradan uzaklaştık şimdi her 30 ağustosta bunu hatırlayıp utanıyorum
mağara mı, ilginç hemde çok ilginç.. kaydirigubbakcemile