- 15 Şubat 2013
- 24.373
- 91.753
-
- Konu Sahibi elifim343434
Defolsun cehennemin dibine gitsin.Yani evet haklı olsa açıklar kendini açıp gösteriyorum hala ben yLmadim diyor koskoca Google yalan mı söylüyor.Bu saat oldu ses seda yok .evde yok .
O videoyu nasıl alabilirim rezervasyon sahibi ben değilim .Ben bu dangalagi arayıp desem madem erkek erkeğe gittiniz video işte gönder diye muhatap olmak istemiyorum napsam bilmiyorum
Avukatınız alır, yasal işlemlerde vermek zorundalar.O videoyu nasıl alabilirim rezervasyon sahibi ben değilim .Ben bu dangalagi arayıp desem madem erkek erkeğe gittiniz video işte gönder diye muhatap olmak istemiyorum napsam bilmiyorum
E numara rezervasyon numarası degil bu sefer dangalagi arayıp teyid etmezler miRezervasyon yaptiran kisi oldugunu nerden anlayacaklar ki? Herhangi bir erkek arkadasiniz arayip alamaz mi acaba?
Kizlarin tuvalete gittigi ani keser montajlar gene istedigi noktaya getirir olayi. Sonucta annemdeyim demis bardan cikmis. Yazismalar var diyosun. Keske onlarin ekran goruntusunu alsaydin swn de ayarla dediginiO videoyu nasıl alabilirim rezervasyon sahibi ben değilim .Ben bu dangalagi arayıp desem madem erkek erkeğe gittiniz video işte gönder diye muhatap olmak istemiyorum napsam bilmiyorum
E numara rezervasyon numarası degil bu sefer dangalagi arayıp tRezervasyon yaptiran kisi oldugunu nerden anlayacaklar ki? Herhangi bir erkek arkadasiniz arayip alamaz mi acaba?
Ne için bakiyorsun dediklerinde ne diycem pekiAvukatınız alır, yasal işlemlerde vermek zorundalar.
Bu arada dediğimi de yapın, mekanın taglerini, müdavimlerini bulun sıkı bir stalkla.
O ordan burdan derken görüntüler bir şekilde çıkıyor.
En basiti mekanın sokağında yöresinde bakkal çakkal tekel taksi vs varsa gidip rica ettiğinizde sadece bakacağım diye müsade ederler.
Cantami kaybettim o gece barin girisinde de?E numara rezervasyon numarası degil bu sefer dangalagi arayıp t
Ne için bakiyorsun dediklerinde ne diycem peki
Bebeğim uyutmadi sabah görünce çok uykusuzdum şok oldum sadece evden kovmayi dusunebildim keşke alsaydimKizlarin tuvalete gittigi ani keser montajlar gene istedigi noktaya getirir olayi. Sonucta annemdeyim demis bardan cikmis. Yazismalar var diyosun. Keske onlarin ekran goruntusunu alsaydin swn de ayarla dedigini
Bar değil etkinlik yeri beraber film izleme etkinlik yapma gibi düşünunCantami kaybettim o gece barin girisinde de?
Iste mekanin girisnde cuzdani mi cantami dusurdum mu caldirdim mi bilmiyirum bakabilir miyim desen?Bar değil etkinlik yeri beraber film izleme etkinlik yapma gibi düşünun
Bizi iş yerinde dolandıran elemanı buraya kadar takip ettim, son benden aldıklarını burada yediğini söylediler, yanında diğer elemanlardan biri var mı hala dolandırılıyor muyum diyeceksiniz.E numara rezervasyon numarası degil bu sefer dangalagi arayıp t
Ne için bakiyorsun dediklerinde ne diycem peki
Polis girer işin içine diye vermeyebilirler çekinecek durumları varsa.Çanta olayı daha makul ya da telefonumu çaldı biri buraya girerken görmüşler derim
ORaya girdiginj gorsen ne olucak. Ben cuzdanimi telefonumj buraya girerken mi kaybettim biri mi aldi cantamdan ona bakicam de.Çanta olayı daha makul ya da telefonumu çaldı biri buraya girerken görmüşler derim