- 26 Şubat 2015
- 3.453
- 2.918
-
- Konu Sahibi elifim343434
Gorfuk erkekliğini sagolsunYoutube da Asil Moray var onu dinleyebilirsiniz. Ben erkekliğini göster, gücünü göster üzerimde vs diyorum
Oturuulan değil hrrkesin ayakta olduğu bir etkinlikSizin esiniz tekmi oturuyo du
E size video mu geldi?Oturuulan değil hrrkesin ayakta olduğu bir etkinlik
Yabancı filmlerin Türkçe dublaji gibi djfjdjfSunu soylesem utanctan buzdolabini sırtlarım
canısı neden utanıyorsun yapma lütfen bak , cinsellik erkek kadar kadının da hakkıdır. içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa, bu konuyu nasıl aşabilrsin internette makaleler blog yazıları var onu oku. bence senin durrumunun asıl sebebi cinsellik nedir bilmiyorsun ,birazcık oku aşkımMerbaba evliyim ve esim cinsel beraberlikte susmamdan rahatsiz oluyor.Konusamiyorum ben ama o konjsmami istiyor.Utaniyorum kaldi ki ne söyleyeceğimi de cok bilemiyorum. Bebek oldu ve biraz daha geri cekildim her anlamda .Kisacaai desteginize ihtiyacım var hanimlar
Kadın en son aldatılma şüphesi ile buraya yazdı.canısı neden utanıyorsun yapma lütfen bak , cinsellik erkek kadar kadının da hakkıdır. içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa, bu konuyu nasıl aşabilrsin internette makaleler blog yazıları var onu oku. bence senin durrumunun asıl sebebi cinsellik nedir bilmiyorsun ,birazcık oku aşkım
ne devamını okumamıştım aldatılma mı ? erkekler kapatılsın ya , heemen devamını okuyayım teşekkürler uyardığın içinKadın en son aldatılma şüphesi ile buraya yazdı.
Kulağa fısıldaması mı kalmış?Adamın b..kları çıktı ortayaKulağına fisilda.
Ne olmuş ki.Yorum yapalı 3 ay olmuş.Kulağa fısıldaması mı kalmış?Adamın b..kları çıktı ortaya
Aldatma şüphesi,yalan ve en son çirkefe bağlamış adam.Adam dediysem lafın gelişi işteNe olmuş ki.Yorum yapalı 3 ay olmuş.
Umarım sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı budur.Merak edenler için güncelleme ile geldim biliyorsunuz arkadaşları ile gitmişti ve onların sevgilileri ile sonra bebek için onlarca yalvarmalar ile yeniden bir araya geldik ama bir kere yalanını yüzüme baka baka aptal yerine koymasını yakalamıştım hicbisey eskisi gibi olmadıo melek olsada sinekten nem kapar hale geldim sonrasında yine o istemediğim arkadaşı ile görüşme devam edince kendini lütuf gibi sunmaya başlayınca son noktayı koydum dava açtim istemiyorum artık sogudum böyle biri ile devam edemem yüzüme baka baka yalan söyleyen yemin eden beni aptal yerine koyan insan eşim olamaz bu defter burda kapandi evler ayrıldı