Seks yaparken konusma (dirty talk)

Aslında söylenebilecek şey çok lakin burda söylemeye dilim varmıyor en basiti o esnada hayal kurup eşinize anlatın misal arabada veya ormanda yapıyor musunuz gibi.. rutinin dışına çıkmak hoşuna gidebilir

Konuşmak içerden gelmesi lazım bazen gelir konuşursun bana öyle oluyor bazende konuşmaya fırsat olmuyor zamanla olur yapılmayacak birşey değil

canısı neden utanıyorsun yapma lütfen bak , cinsellik erkek kadar kadının da hakkıdır. içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa, bu konuyu nasıl aşabilrsin internette makaleler blog yazıları var onu oku. bence senin durrumunun asıl sebebi cinsellik nedir bilmiyorsun ,birazcık oku aşkım

Kadın en son aldatılma şüphesi ile buraya yazdı.

Ne kadar eğlenceli bir sohbet dönmüştü aramızda, biz sizi kabuğunuzdan çıkarmak için uğraşırken beyzade alemlere dalmış.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Dilerim bebeğinizle beraber yeni hayatınızda hem çok güçlü, hem de çok mutlu olursunuz konu sahibi.

Merak edenler için güncelleme ile geldim biliyorsunuz arkadaşları ile gitmişti ve onların sevgilileri ile sonra bebek için onlarca yalvarmalar ile yeniden bir araya geldik ama bir kere yalanını yüzüme baka baka aptal yerine koymasını yakalamıştım hicbisey eskisi gibi olmadıo melek olsada sinekten nem kapar hale geldim sonrasında yine o istemediğim arkadaşı ile görüşme devam edince kendini lütuf gibi sunmaya başlayınca son noktayı koydum dava açtim istemiyorum artık sogudum böyle biri ile devam edemem yüzüme baka baka yalan söyleyen yemin eden beni aptal yerine koyan insan eşim olamaz bu defter burda kapandi evler ayrıldı

Umarım sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…