Seks yaparken konusma (dirty talk)

Çocuğum ben ve evime uzaklaştırma maddi manevi tazminat ve boşanma için kolları sivarim çöpü dahi kalmasin evden herşeyi çöpe attım öyle nefret ediyorum
Geçmiş olsun. Size bunu yapmaya hakkı yoktu. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah haklarınızı söke söke alırısınız. Allah yardımcınız olsun

Çocuğum ben ve evime uzaklaştırma maddi manevi tazminat ve boşanma için kolları sivarim çöpü dahi kalmasin evden herşeyi çöpe attım öyle nefret ediyorum
Sakin olmaya çalılın, sinir krizi gibi bi durum olmasın evde minik bebek var :KK43: size destek için biri gelemez mi bu saatte olsa da? Aile/arkadaş?

Sakin olmaya çalılın, sinir krizi gibi bi durum olmasın evde minik bebek var :KK43: size destek için biri gelemez mi bu saatte olsa da? Aile/arkadaş?
Dun gece ulaşamadığımız biraz ağladım sinirimden o kadar .Bir leş için sinir krizi geçiren valla.hic olmadığı kadar garip bir şekilde sakinim sadece üzgünüm.Ama insanız degisebiliyoruz birgun başka birine aşık olabiliyoruz böyle bakıyorum olaya zekamla dalga geçemeyeceğini de görmüş olduğu için rahatım .kaldığım yerden devam edeceğim hayatima

O da doğru.
Gerçi adam evden kovulmuş, şuan hukuki açıdan kusurlu hareket bu.
Kovulup gitmesi de kabulleniş, o da ayrı muamma.
Tabi ki kabullenme besbelli herşey ortada.Bana olsa çocuğum eşim evim der yanlış anlasilma için kendimi sabaha kadar anlatırdım.suclu kabullenmiş şekilde kovulmayi kabullendi neyse olan oldu hayatta ayrılıkta var mallesef ne yapabiliriz ona bakmak lazim

Ben önce göreyim gözlerimle de eminim ama göreceğim sadece . Avukatım.halleder gerisini ayrıca hak hukuk çok umrumd degil sadece kurtulmak niyetim
Yok yok olsun:)
Bir arkadaşımın davası gündemimizde bizim evde.
Bugün tekrar erkek tarafı ile konuştum, aylardır sudan çıkmış balık çırpınıyor çünkü arkadaşım anasını ağlattı😂
Her türlü maddi manevi, devam eden projeleri durdurma kararları, şerhlerle adamın emdiği sütü burnundan getiriyor.
O adamın çaresiz çırpınışlarını görünce bunlara müstehak diyor rahatlıyoruz.

Sizin canınız acıdıysa onunki de acısın, sessizce gitmek neden?

Son düzenleme:
Yok yok olsun:)
Bir arkadaşımın davası gündemimizde bizim evde.
Bugün tekrar erkek tarafı ile konuştum, aylardır sudan çıkmış balık çırpınıyor çünkü arkadaşım anasını ağlattı😂
Her türlü maddi manevi, devam eden projeleri durdurma kararları, şehrlerle adamın emdiği sütü burnundan getiriyor.
O adamın çaresiz çırpınışlarını görünce bunlara müstehak diyor rahatlıyoruz.

Sizin canınız acıdıysa onunki de acısın, sessizce gitmek neden?
Enerjimi ona veremeyecek kadar yorgun kırgınım çünkü elimden geleni yine yapacağım ama karşımdaki bundan anlayacak mental olgunluğa sahip değil.amsalak herif .enerjimi çocuklarımla tatil günlerime para kazanmaya kendime harcamayı düşünüyorum adını görmek anmak bile kendime hakaret gibi seszixcd gitmeyi severim o da var tabi

X