- 2 Temmuz 2022
- 192
- 148
- 34
-
- Konu Sahibi elifim343434
Bilgi almaya geldim cüzdanımı düşürdüm derimPolis girer işin içine diye vermeyebilirler çekinecek durumları varsa.
GOruntuleri eger tahmin ettigin gibiyse telefonla video cek. Teli kamerayi hazir tut cantandaBilgi almaya geldim cüzdanımı düşürdüm derim
Yanıma bir arkadssimi dsha alacağım ben konuşurken onun çekmesini söyleyeyecegim salya sümük çıkmam umarım ordanGOruntuleri eger tahmin ettigin gibiyse telefonla video cek. Teli kamerayi hazir tut cantanda
Geçmiş olsun. Size bunu yapmaya hakkı yoktu. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah haklarınızı söke söke alırısınız. Allah yardımcınız olsunÇocuğum ben ve evime uzaklaştırma maddi manevi tazminat ve boşanma için kolları sivarim çöpü dahi kalmasin evden herşeyi çöpe attım öyle nefret ediyorum
Bize de haber ver merak edicem cokÇocuğum ben ve evime uzaklaştırma maddi manevi tazminat ve boşanma için kolları sivarim çöpü dahi kalmasin evden herşeyi çöpe attım öyle nefret ediyorum
Avukati varsa bisey mekandan resmi yoldan ister tekrar. Istenecek bisey var mi yok mu onu gorsun once?Acaba avukatınız mı devreye girse bu kayıt işinde?
Geçersiz delil vs meseleler olmasın
Sakin olmaya çalılın, sinir krizi gibi bi durum olmasın evde minik bebek varÇocuğum ben ve evime uzaklaştırma maddi manevi tazminat ve boşanma için kolları sivarim çöpü dahi kalmasin evden herşeyi çöpe attım öyle nefret ediyorum
Kulağına fisilda.Merbaba evliyim ve esim cinsel beraberlikte susmamdan rahatsiz oluyor.Konusamiyorum ben ama o konjsmami istiyor.Utaniyorum kaldi ki ne söyleyeceğimi de cok bilemiyorum. Bebek oldu ve biraz daha geri cekildim her anlamda .Kisacaai desteginize ihtiyacım var hanimlar
Dun gece ulaşamadığımız biraz ağladım sinirimden o kadar .Bir leş için sinir krizi geçiren valla.hic olmadığı kadar garip bir şekilde sakinim sadece üzgünüm.Ama insanız degisebiliyoruz birgun başka birine aşık olabiliyoruz böyle bakıyorum olaya zekamla dalga geçemeyeceğini de görmüş olduğu için rahatım .kaldığım yerden devam edeceğim hayatimaSakin olmaya çalılın, sinir krizi gibi bi durum olmasın evde minik bebek varsize destek için biri gelemez mi bu saatte olsa da? Aile/arkadaş?
Tamam:)Kulağına fisilda.
Ben önce göreyim gözlerimle de eminim ama göreceğim sadece . Avukatım.halleder gerisini ayrıca hak hukuk çok umrumd degil sadece kurtulmak niyetimAcaba avukatınız mı devreye girse bu kayıt işinde?
Geçersiz delil vs meseleler olmasın
O da doğru.Avukati varsa bisey mekandan resmi yoldan ister tekrar. Istenecek bisey var mi yok mu onu gorsun once?
Hic biseyi dusunme yat uyu. Iyi gecelerŞimdi uyumlaiyum sabah işe gidecegim gelişmeleri paylaşırım ilgilenenlere destek olanlara kalpten teşekkür ederim iyi ki varsınız
Tabi ki kabullenme besbelli herşey ortada.Bana olsa çocuğum eşim evim der yanlış anlasilma için kendimi sabaha kadar anlatırdım.suclu kabullenmiş şekilde kovulmayi kabullendi neyse olan oldu hayatta ayrılıkta var mallesef ne yapabiliriz ona bakmak lazimO da doğru.
Gerçi adam evden kovulmuş, şuan hukuki açıdan kusurlu hareket bu.
Kovulup gitmesi de kabulleniş, o da ayrı muamma.
Yok yok olsun:)Ben önce göreyim gözlerimle de eminim ama göreceğim sadece . Avukatım.halleder gerisini ayrıca hak hukuk çok umrumd degil sadece kurtulmak niyetim
Enerjimi ona veremeyecek kadar yorgun kırgınım çünkü elimden geleni yine yapacağım ama karşımdaki bundan anlayacak mental olgunluğa sahip değil.amsalak herif .enerjimi çocuklarımla tatil günlerime para kazanmaya kendime harcamayı düşünüyorum adını görmek anmak bile kendime hakaret gibi seszixcd gitmeyi severim o da var tabiYok yok olsun:)
Bir arkadaşımın davası gündemimizde bizim evde.
Bugün tekrar erkek tarafı ile konuştum, aylardır sudan çıkmış balık çırpınıyor çünkü arkadaşım anasını ağlattı
Her türlü maddi manevi, devam eden projeleri durdurma kararları, şehrlerle adamın emdiği sütü burnundan getiriyor.
O adamın çaresiz çırpınışlarını görünce bunlara müstehak diyor rahatlıyoruz.
Sizin canınız acıdıysa onunki de acısın, sessizce gitmek neden?