- 2 Temmuz 2022
- 192
- 148
- 34
-
- Konu Sahibi elifim343434
Buraya ne konusacaginizi yazamam, yardım da bir yere kadar daaa bence konuşmalar aşırı tahrik ediyor, benim icin de cok onemlidir. Minik minik başlayarak alışabilirsiniz. Ve bunu söylerken komik değil seksi olacağını düşünerek rahatlayın. Mesela komutlar s
E tamam bunu dedim bitene kadae ayni seyi mi soyleyeyim yani baska sey duymak istemez miÇok iyisin falan deyin
Yemin ediyorum inlemekten baska bisey yapamiyorum ama anlıyorum ki yapmak gerekliymisNasil yazalim ki simdi burayaBisey demeden oylece duruyor musunuz ?
bu fa mantikli ama tek kelime edemeyen ben nasil o an uzun cumle kurup geçmişi hatirlatayim mesela kendisi yapabiliyor bana sende konus diyor hatta konusmasiigim icin yapasinin gelmediği anlar bile oldu.cozmeliyim bu isi acilBen kendi isteğimle konuşurum:) çok şehvetli anları hatırlatıyorum o günü hatırladın mı? ben uçmuştum resmen falan diyorum. Yine o gün gibi oldum gibi cümleler. Bende çok argo konuşamam ama bayılıyorum senin bu haline, terliyor mesela daha çok arzuluyorum seni sevgilim terledi beni mutlu edicem diye hoşuna gidiyor. Terlemekten hoşlanmıyor kendini kötü hissediyor öyle deyince daha zevke geliyor. İlla açık saçık konuşmaya gerek yok bence.
Biraz icten gelen bisey bu aslında, benim ceneme vuruyor mesela zevk aldikca. Tam dirty talk olmasa da zevk aldigimi belirten seyler soyluyor oluyorum, esim istiyor diye degil kendiliginden cikiyor agzimdanYemin ediyorum inlemekten baska bisey yapamiyorum ama anlıyorum ki yapmak gerekliymis
Onu övecek şeyler söyleyin istediğinz şekilde yönlendirmeye çalışın ama yani tahrik edici bir tonlaYemin ediyorum inlemekten baska bisey yapamiyorum ama anlıyorum ki yapmak gerekliymis
Nasil bir konu mesela biraz fikir verebilir misiniz ovecek seyler demissiniz mesela ne cok yakisilisin diyemem ya cok iyisin bunu anladim ama baska .Kelime dagarcigim yatak konusunda 0Onu övecek şeyler söyleyin istediğinz şekilde yönlendirmeye çalışın ama yani tahrik edici bir tonlayada bi konu uydurun yer zaman mekanı kendinize göre uyarlayip anlatın
Devam et, bayiliyorum sana de, ucur beni askim de, fazla da gazlama ama erkenden bosalmasinCok iyisin askim.harikasin smdi bu iki kelime yetecekse okey Deneyeceğim aksam :)
Şu mevzuyu görünce aklıma hep aynı karikatür geliyorBiraz icten gelen bisey bu aslında, benim ceneme vuruyor mesela zevk aldikca. Tam dirty talk olmasa da zevk aldigimi belirten seyler soyluyor oluyorum, esim istiyor diye degil kendiliginden cikiyor agzimdan
Hangisiydi cikaramadimŞu mevzuyu görünce aklıma hep aynı karikatür geliyor