Seks yaparken konusma (dirty talk)

elifim343434

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
192
148
34
Merbaba evliyim ve esim cinsel beraberlikte susmamdan rahatsiz oluyor.Konusamiyorum ben ama o konjsmami istiyor.Utaniyorum kaldi ki ne söyleyeceğimi de cok bilemiyorum. Bebek oldu ve biraz daha geri cekildim her anlamda .Kisacaai desteginize ihtiyacım var hanimlar

Tesekkur ederim yorumunuz icin ama kitim o konuda nolur anlasilir yazin yani bir kelime edemeyen ben nasilkonuscam komut vee demissiniz:) soyle yap boyle yap mi diyeyim e bu dirry talk mi ki cok utanıyorum allahim ya :)

Ben kendi isteğimle konuşurum:) çok şehvetli anları hatırlatıyorum o günü hatırladın mı? ben uçmuştum resmen falan diyorum. Yine o gün gibi oldum gibi cümleler. Bende çok argo konuşamam ama bayılıyorum senin bu haline, terliyor mesela daha çok arzuluyorum seni sevgilim terledi beni mutlu edicem diye hoşuna gidiyor. Terlemekten hoşlanmıyor kendini kötü hissediyor öyle deyince daha zevke geliyor. İlla açık saçık konuşmaya gerek yok bence.

bu fa mantikli ama tek kelime edemeyen ben nasil o an uzun cumle kurup geçmişi hatirlatayim mesela kendisi yapabiliyor bana sende konus diyor hatta konusmasiigim icin yapasinin gelmediği anlar bile oldu.cozmeliyim bu isi acil

Yemin ediyorum inlemekten baska bisey yapamiyorum ama anlıyorum ki yapmak gerekliymis
Biraz icten gelen bisey bu aslında, benim ceneme vuruyor mesela zevk aldikca. Tam dirty talk olmasa da zevk aldigimi belirten seyler soyluyor oluyorum, esim istiyor diye degil kendiliginden cikiyor agzimdan

Onu övecek şeyler söyleyin istediğinz şekilde yönlendirmeye çalışın ama yani tahrik edici bir tonla yada bi konu uydurun yer zaman mekanı kendinize göre uyarlayip anlatın
Nasil bir konu mesela biraz fikir verebilir misiniz ovecek seyler demissiniz mesela ne cok yakisilisin diyemem ya cok iyisin bunu anladim ama baska .Kelime dagarcigim yatak konusunda 0

Biraz icten gelen bisey bu aslında, benim ceneme vuruyor mesela zevk aldikca. Tam dirty talk olmasa da zevk aldigimi belirten seyler soyluyor oluyorum, esim istiyor diye degil kendiliginden cikiyor agzimdan
Şu mevzuyu görünce aklıma hep aynı karikatür geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…