- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi elifim343434
Şahsen ben burdan bütün bildiğim kötü şeyleri en iğrenç lügatta söylüyorum, biri ayağına dolanır herhaldeEnerjimi ona veremeyecek kadar yorgun kırgınım çünkü elimden geleni yine yapacağım ama karşımdaki bundan anlayacak mental olgunluğa sahip değil.amsalak herif .enerjimi çocuklarımla tatil günlerime para kazanmaya kendime harcamayı düşünüyorum adını görmek anmak bile kendime hakaret gibi seszixcd gitmeyi severim o da var tabi
Siz burda fikir almaya calişirken o sizi aldatma peşindeymiş, ikinci evlilik yine hüsran,aldatmanin bedelini ödetinNe ayakları ters döner ne bişey olur bu tarz insanların işi maalesef rast gider.ajitasyon yapmayacağım ama bebeğinden çaldığı zamanı başka kadına harcamasinin bedelini odesin istiyorum.ilahi adalet insallah vardır.hayir madem beni sevmiyorsun başka biri ile olmak istiyorsun geç karşıma insan gibi konuş ayrıl.Aldatip benliğime zarar vermek ne demek .Allah belasını versin bebeğimle yalnızım ikinci evliligimde elime yüzüme bulaştı bana bok gibi hissettirdi kendimi.bende aptal gibi burda konu açıyorum nasıl dirty talk yaparım diye
Ya benim kocamda tam tersi azıcık ses çıkarsam susturuyor birileri duyar diye.O hiç konuşmaz yani ben konuşmak argo kelimelerde kullanmak istiyorum ama adamda tık yok bu sefer ben söylemeye utanıyorum.Bana nasıl bir tavsiye verirsiniz ya kızlar??Ayrıca sekse düşkün değil hep ben istekliyimBizim yatak odası ışığı ayarlanabilen ışığın düzeyi ayarlanıyor kısık ve yüksek olmak üzere siz de öyle bir avize edinin
Bence ayri konu açin burasi pek.bu modda degil artikYa benim kocamda tam tersi azıcık ses çıkarsam susturuyor birileri duyar diye.O hiç konuşmaz yani ben konuşmak argo kelimelerde kullanmak istiyorum ama adamda tık yok bu sefer ben söylemeye utanıyorum.Bana nasıl bir tavsiye verirsiniz ya kızlar??Ayrıca sekse düşkün değil hep ben istekliyim
Ay bende şimdi farkettimBence ayri konu açin burasi pek.bu modda degil artik
Hahahahahah başlarda bende oyleydim sonra konusu açılmıyor anlık işteSunu soylesem utanctan buzdolabini sırtlarım
Merbaba evliyim ve esim cinsel beraberlikte susmamdan rahatsiz oluyor.Konusamiyorum ben ama o konjsmami istiyor.Utaniyorum kaldi ki ne söyleyeceğimi de cok bilemiyorum. Bebek oldu ve biraz daha geri cekildim her anlamda .Kisacaai desteginize ihtiyacım var hanimlar
Merhaba bilgi amaçlı geldim destek olan arkadaşlara teşekkürler .mekana gittim görüntülere ulaşamadım esnafta savcılık karari istedi.olmadi yani ama eşimi aradim yanındaki kız kim görüntülerden gördüm dedim.arkadismin sevgilisi dedi .ordan görüntü atacağım bekle dedi sonra oxurfileyecekdin benden .hala beklemedeyiz:) bu esnada beni kovan insanla aynı evde kalmam ayrılmak istiyorum naraları havada uçuşuyor
Sen de ayarla beraber gidelim yazisina ne diyoMerhaba bilgi amaçlı geldim destek olan arkadaşlara teşekkürler .mekana gittim görüntülere ulaşamadım esnafta savcılık karari istedi.olmadi yani ama eşimi aradim yanındaki kız kim görüntülerden gördüm dedim.arkadismin sevgilisi dedi .ordan görüntü atacağım bekle dedi sonra oxurfileyecekdin benden .hala beklemedeyiz:) bu esnada beni kovan insanla aynı evde kalmam ayrılmak istiyorum naraları havada uçuşuyor
Öylesine erkek muhabbetiymis yobazmisim ben arkadaşça egekenbilirlermis ama yapmamışSen de ayarla beraber gidelim yazisina ne diyo
Evet aynısını düşündüm görüntüyü kesintisiz veriyiruz dediler fakat bana kesik veriyorlar dediGoruntu montajlamaya ya da masum bi ana ulasmaya calisiyo muhtemelen.