Seks yaparken konusma (dirty talk)

Şahsen ben burdan bütün bildiğim kötü şeyleri en iğrenç lügatta söylüyorum, biri ayağına dolanır herhalde
Siz asaletten, ben herkese anladığı dilden yanayım.

Geçecek arkadaşım, yaralarınız içinizden akıta akıta geçecek.

Siz burda fikir almaya calişirken o sizi aldatma peşindeymiş, ikinci evlilik yine hüsran,aldatmanin bedelini ödetin

Bizim yatak odası ışığı ayarlanabilen ışığın düzeyi ayarlanıyor kısık ve yüksek olmak üzere siz de öyle bir avize edinin
Ya benim kocamda tam tersi azıcık ses çıkarsam susturuyor birileri duyar diye.O hiç konuşmaz yani ben konuşmak argo kelimelerde kullanmak istiyorum ama adamda tık yok bu sefer ben söylemeye utanıyorum.Bana nasıl bir tavsiye verirsiniz ya kızlar??Ayrıca sekse düşkün değil hep ben istekliyim

Bence ayri konu açin burasi pek.bu modda degil artik

Yani bende kadın olarak eşim sussa değişik hissederim. Konuşmak ses çıkarmak zevk aldığını anda olduğunu gösterir. Yoksa sessiz sessiz put gibi

Yani neler konuşabileceğin hayal gücüne kalmış.

Merhaba bilgi amaçlı geldim destek olan arkadaşlara teşekkürler .mekana gittim görüntülere ulaşamadım esnafta savcılık karari istedi.olmadi yani ama eşimi aradim yanındaki kız kim görüntülerden gördüm dedim.arkadismin sevgilisi dedi .ordan görüntü atacağım bekle dedi sonra oxurfileyecekdin benden .hala beklemedeyiz:) bu esnada beni kovan insanla aynı evde kalmam ayrılmak istiyorum naraları havada uçuşuyor

Suc bastiriyor ayni evde kalamam vs diyerek

Sen de ayarla beraber gidelim yazisina ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…