Seks yaparken konusma (dirty talk)

Ne ayakları ters döner ne bişey olur bu tarz insanların işi maalesef rast gider.ajitasyon yapmayacağım ama bebeğinden çaldığı zamanı başka kadına harcamasinin bedelini odesin istiyorum.ilahi adalet insallah vardır.hayir madem beni sevmiyorsun başka biri ile olmak istiyorsun geç karşıma insan gibi konuş ayrıl.Aldatip benliğime zarar vermek ne demek .Allah belasını versin bebeğimle yalnızım ikinci evliligimde elime yüzüme bulaştı bana bok gibi hissettirdi kendimi.bende aptal gibi burda konu açıyorum nasıl dirty talk yaparım diye

Yahu nerden biliceksin. Nasil bilebilirdin degmez herifin teki oldugunu

Emin misiniz ki? Konum gecmisinden sonra nasil 2 kiz 2 erkek bi mekanda olduklarini anladiniz fotoğraf falan mi gordunuz?

Emin misiniz ki? Konum gecmisinden sonra nasil 2 kiz 2 erkek bi mekanda olduklarini anladiniz fotoğraf falan mi gordunuz?
Eğer öyle olmasa bana yalan yere yemin etmezdi .ondan önce kız yurdunda gorunuyir konum bana çalışıyorum dediği saatte .aynı saatte arkadaşını aradım i da bakmadı.eminim yani .

Artık dirty talk ın alasını yaparsınız 7 ceddine kadar, hakkınız…

Ben de bunu anlamıyorum, eşime çevreme her zaman söylediğim şeydir ‘seni artık sevmiyorum, başkasına ilgi duyuyorum ve bu evlilik bunu haketmiyor’ bu kadar yani.
İnsan olmak, ağlaşarak sarılıp ayrılmak çok kolay bir şey.
Böyle aptal yerine koymaya, kadını kalbinden vurup aklına zehir koymaya gerek mi var?

Olur olur o ayakları kıçına bile batar merak etmeyin, evrene ilahi adalete güvenin.
Bugün olmasa da o yavrusunun, onu evde bekleyen karısının ahı inim inin çıkacak ondan.
Ha bugün ha 2 sene sonra, bilemem ama çıkacak ve o gün diyecek ki ‘affet’.
İntikam soğuktur, o günü tebessümle bekleyin.

Diyorum ya çevremde o kadar çok duyuyorum ki inanılmaz etkilendim, yapmadığım araştırma kalmadı.
Kimse bana olmaz dememeli, şerefsizler suratından anlaşılsa evet demezdik zaten.

Kaldı ki kendinden emin insan evden gitmez açıklamaya çalışır ya da sakinlesincd konusmaya çalışır bizimki bildidiginiz ölü şuan yani bana olsa aynısını kendimi anlatmaya çalışırdım suçlu isen bende sırra Kadem basardim

Açıkçası kendi karaktersizligi kesinlikle şahsileştirme. 2. Evlilik sonrası boşanma da kolay olmuyor geçmiş olsun dilerim yaranılmaz bu pislik heriflere. Yok ya...

İçim bir nebze rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur bu süreci güçlü atlatmaya çalışip arkama asla bakmayacagin.ve dirtytalkin içinden geçerim bundan sonra:)

İçim bir nebze rahatladı teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur bu süreci güçlü atlatmaya çalışip arkama asla bakmayacagin.ve dirtytalkin içinden geçerim bundan sonra:)
Ağlayın, kızın, vurun dökün ama yeter ki içinizdeki o kötü şeyi atın.
Güçlü olmak sonraki aşama, acıyı öfkeyi hıncı bitirmeniz lazım.
Eğer aileniz varsa birkaç gün bebeğinizle ilgilenebilecek durumdalarsa yardım isteyin, basın gidin sizi kimsenin tanımadığı yerlere.
Orada da bu meseleyi içinizde halledip gelin.

Sonra savaş boyalarınızı sürüp yolunuza bakar, sonra ise güzellik boyalarınızla hayatınıza yeni renkler eklersiniz.

Umarım bundan sonra sizi hakedecek, varlığınızla onurlanacak insanlarla çakışır yolunuz.

Elifim ben hala konum bilgisinden bunlarin 4 kisi oldugunu nasil anladigini anlamadim. Belki adam baska bi yerfeydi evet ama detayi nasil biliyosun
Konumdan mekanın sosyal hesabına ya da paylaşılanlara girip, oradaki etiketlemelerden görmüş olabilir.
Birinin fotosunda arkadan çıkmıştır vs.
Kendim de sayko olduğumdan anladım mevzuyu.

Konumdan mekanın sosyal hesabına ya da paylaşılanlara girip, oradaki etiketlemelerden görmüş olabilir.
Hala diyorum belki yanlis anlasilma var midir acaba. Ondan soruyorum ben de hani somut bi delil bisey yoksa sadece tahminle hareket etmesi de yanlis olmasin

Tam olarak öyle değil daha önce arkadssina yazmış sende ayarla kızlı erkekli gidelim diye ben öğrenince hayır demişti şimdi oraya yazdım video kaydı almak istiyorum diye sadece rezervasyon alan kişiye video gönderebilirim diyor

Hala diyorum belki yanlis anlasilma var midir acaba. Ondan soruyorum ben de hani somut bi delil bisey yoksa sadece tahminle hareket etmesi de yanlis olmasin
Valla bazı kadınlar için şahsen ben öyleyim, a dayım dersin z den çıkarsın, bunun izahı yoktur aldatmadır.
İster kadınlarla ister erkeklerle, farketmez ki…
Adam dediği yerde değil, yalan var.
Yalan varsa yapılan ya ayıptır ya günahtır ya da eşi kızacaktır, bunu da bile bile yapıyorsa zaten çeksin cezasını.

Bir de tırnak izi, azalan cinsellik, evdeki uyumsuzluk eklenince geriye bir şey kalmıyor.
Ben de isterdim değil demek…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…