- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi elifim343434
Hayde…Telefonunu kurcalayinca anladım zaten son zamanlar hep benim zorumla beraber oluyorduk ilişki sıklığı azalınca içime kurt düştü telefonuna bakınca çözüldü.
KImmis peki aldattigi kadin?
Kim olduğunu bende bilmiyorum toplu eğlence olarak ozetleyebilirimKImmis peki aldattigi kadin?
Ne zaman yakaladınız? Konu baya yeniymiş üzüldümEn olmayacak yerden patladı telefonda bırakmadı aslında teknoloji sagolsun
Çok yeniNe zaman yakaladınız? Konu baya yeniymiş üzüldüm
Grup seks mi anlamadim toplu eglenceyiKim olduğunu bende bilmiyorum toplu eğlence olarak ozetleyebilirim
Hayır ya toplu bir yerde eğlenme kızlı erkekli .Grup seks mi anlamadim toplu eglenceyi
Nasil yakaladiniz?En olmayacak yerden patladı telefonda bırakmadı aslında teknoloji sagolsun
Sanırım 2. Evliliğiniz. Geçmiş olsun. Erkekler gerçekten iğrenç varlıklar yaÇok yeni
Eglenmeye mi gitmis sadece?Hayır ya toplu bir yerde eğlenme kızlı erkekli .
Kardeş taksit taksit anlatma yahu, dök şöyle içini başını sonunu bilelim.Hayır ya toplu bir yerde eğlenme kızlı erkekli .
Evet ikincli evliliğimdiSanırım 2. Evliliğiniz. Geçmiş olsun. Erkekler gerçekten iğrenç varlıklar ya
Uzun süreli bir ilişki mi yoksa tek gecelik bir şeyler mi?Valla hiç gotleri başları kaymiyor keşke kayda hayatlarina kaldıkları yerden devam ediyorlar
Yani bende uzun süreli mi bilmiyorum tek seferlik mi bilmiyorum gidilen ben telefonuna ulaşamadım bir süre kavga etmiştik.sonra ailemdeydim diye büyük yeminler etti . dayanamadim telefonunu kurcaladım konum geçmişinde öğrendim ki ulasamadigim saatlerde iki kız iki erkek bir yerdelermis .bir hafta önce mor tırmık görmüştüm.dustum demişti yerden şimdi görünce yüzüme baka baka çekinmeden yalan söyleyip yeminler edip aklıma hakaret ettiğini gece evden kovdum işte .ne bı açıklama ne bişey.bu arada bir hafta içinde 3 gün üst üste sevgilisi olduğunu rüyamda görmüştüm.kadin yanlış Nlar yanlış söyler ama yanlis hissetmezmis.Uzun süreli bir ilişki mi yoksa tek gecelik bir şeyler mi?
Ona göre destek vereceğim de o açıdan soruyorum…
Tırnak izi fena…Yani bende uzun süreli mi bilmiyorum tek seferlik mi bilmiyorum gidilen ben telefonuna ulaşamadım bir süre kavga etmiştik.sonra ailemdeydim diye büyük yeminler etti . dayanamadim telefonunu kurcaladım konum geçmişinde öğrendim ki ulasamadigim saatlerde iki kız iki erkek bir yerdelermis .bir hafta önce mor tırmık görmüştüm.dustum demişti yerden şimdi görünce yüzüme baka baka çekinmeden yalan söyleyip yeminler edip aklıma hakaret ettiğini gece evden kovdum işte .ne bı açıklama ne bişey.bu arada bir hafta içinde 3 gün üst üste sevgilisi olduğunu rüyamda görmüştüm.kadin yanlış Nlar yanlış söyler ama yanlis hissetmezmis.