- 15 Şubat 2015
- 13.304
- 46.870
-
- Konu Sahibi elifim343434
Esiniz cidden cok cirkef. Resmen cirkeflik yapiyo. Erdemli davranip itiraf etseymis keske. Tabi 8tiraf ederse tazminat odemek durumunda kalabilir diye reddediyor olabilirÖylesine erkek muhabbetiymis yobazmisim ben arkadaşça egekenbilirlermis ama yapmamış
Iste kesmeye ugrasiyor. Anca avukatin alir o goruntuyuEvet aynısını düşündüm görüntüyü kesintisiz veriyiruz dediler fakat bana kesik veriyorlar dedi
Ya işte pislik hayır tuhaf olanda beni suçlu çıkarması neymiş evden sürekli kovuyormusum yapsmszmis bugün olmasa yarın ayrilacakmisiz onu birdaha rshatsiz etmemeliymisim.video gelene kadar ayrılığa alışmış bende alissam iyi edermisimSozde anasinin evindeydi hani?
Ne cabuk alismis. Ayrilasi varmis onun gerizekali. Suc bastirip tamam gel diye yalvartmaya calisiyo resmen. Hzhshzhz döverim ben bunu elime verselerYa işte pislik hayır tuhaf olanda beni suçlu çıkarması neymiş evden sürekli kovuyormusum yapsmszmis bugün olmasa yarın ayrilacakmisiz onu birdaha rshatsiz etmemeliymisim.video gelene kadar ayrılığa alışmış bende alissam iyi edermisim
Ya işte pislik hayır tuhaf olanda beni suçlu çıkarması neymiş evden sürekli kovuyormusum yapsmszmis bugün olmasa yarın ayrilacakmisiz onu birdaha rshatsiz etmemeliymisim.video gelene kadar ayrılığa alışmış bende alissam iyi edermisim
Aynen öyle ben yalvarayim konu kapansın herşeyi kabul edeyim gerçekten igrendimNe cabuk alismis. Ayrilasi varmis onun gerizekali. Suc bastirip tamam gel diye yalvartmaya calisiyo resmen. Hzhshzhz döverim ben bunu elime verseler
Ay lutfen yeme bu 0 iq numaralariAynen öyle ben yalvarayim konu kapansın herşeyi kabul edeyim gerçekten igrendim
Akil oyunu icin en azindan sempanze seviyesinde iq lazim karsi tarafta. Bu resmen ayi gibi bagirip olayin ustunu goz korkutup kapatma derdindeAslında akıl oyunlarini çok severim ama buna yapmayacağım uğraşmak bile istemiyorum buz gibi soğudum resmen dirty talk için konu açan beni bugün görüntü aratmakla ugrastirdi.asla arkama bakmayacagim elimde olsa bebeği bile göstermeyecegim resmen zekamla dalga geçiyor deli oluyorum
Aslında akıl oyunlarini çok severim ama buna yapmayacağım uğraşmak bile istemiyorum buz gibi soğudum resmen dirty talk için konu açan beni bugün görüntü aratmakla ugrastirdi.asla arkama bakmayacagim elimde olsa bebeği bile göstermeyecegim resmen zekamla dalga geçiyor deli oluyorum
Ya evet yani nerdeyse biran kendimi sorgulayacaktim.o gün kovdugum için .sanki tek suçlu ve herşeyi yapan benmişim gibi.sonrs abartı inkar ego gorunce anladım hemenAkil oyunu icin en azindan sempanze seviyesinde iq lazim karsi tarafta. Bu resmen ayi gibi bagirip olayin ustunu goz korkutup kapatma derdinde
Ay kusura bakma ama sttirsin defolsun. Tam bi kazma.Ya evet yani nerdeyse biran kendimi sorgulayacaktim.o gün kovdugum için .sanki tek suçlu ve herşeyi yapan benmişim gibi.sonrs abartı inkar ego gorunce anladım hemen
Üzüldüm haklı olmanıza hatta kızdım çok büyük öfkeyle!
Haklı olmaktan bıktık ya artık kadınlar olarak
Hep bir şey yapılan, ya cezasını kesen ya da cefası çeken.
Hiç yapmıyoruz ama sürekli maruz kalıyoruz bu ne ya?
İnsan olmak bu kadar mı zordu, değdi mi?
Yanındaki kadın sevgilisi veya değil, evli bir adamın karısından gizli eğlenmesi neymiş, bebeğinden ayrı kalmaya, pazar babası olmaya bunu mu yeğeledi?
Şunca yaşanan ve yaşanacağa değdi mi Allah kahretsin ya o ve türlerini!!!
Haklı olmak zaten ya mutsuzluğun sonucudur ya sebebidir.Hakli oldugum hicbir konuda mutlu oldugumu hatırlamıyorum sahsen. En cok sesi cikan, en cok bagiran bunu suclu olmasina ragmen yapanlar daha mutlu oluyor nedense
Ne güzel konusmussunuz gerçekten de öyle ona sorsanız eğlenmeye hakkım yok mu diyorÜzüldüm haklı olmanıza hatta kızdım çok büyük öfkeyle!
Haklı olmaktan bıktık ya artık kadınlar olarak
Hep bir şey yapılan, ya cezasını kesen ya da cefası çeken.
Hiç yapmıyoruz ama sürekli maruz kalıyoruz bu ne ya?
İnsan olmak bu kadar mı zordu, değdi mi?
Yanındaki kadın sevgilisi veya değil, evli bir adamın karısından gizli eğlenmesi neymiş, bebeğinden ayrı kalmaya, pazar babası olmaya bunu mu yeğeledi?
Şunca yaşanan ve yaşanacağa değdi mi Allah kahretsin ya o ve türlerini!!!
Sizin esiniz tekmi oturuyo duDüzenleme yapmaya geldim arkadaşlar görüntüye ulaştım bayağı da izledim sadece benimki yalnız diğer hepsinin kız arkadaşları var yanında .Bir nebze için rahatladı ama kavgayı fırsata çevirip bana yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.Hala ayrılmaktan yanayim