Sekreterler,Yönetici Asistanları

anlatmıyorum daha size bişey anlatınca daha gelmiyonuz topiğe benden sıkılıyonuz sanırım

Aaaa aşkolsun neden sıkılalım biz burda sevinçlerimizi üzüntülerimiz paylaşmak için varız sende böle düşünüyosan ozzaman kimse bişey anlatmasın olur mu?

Aaaa aşkolsun neden sıkılalım biz burda sevinçlerimizi üzüntülerimiz paylaşmak için varız sende böle düşünüyosan ozzaman kimse bişey anlatmasın olur mu?

ama canım gelmediniz kaç gündür bende öyle sandım ya ne oldu biliyormusunuz bizim şoforlerimiz var onlar irsaliye getirecek ben kesecem felan 20 şofor hepsi getiriyor biri gıcık ayın kaçı oldu hala gecen ayın evraklarını getirmedi söyleyince boğaz boğaza kavga ediyorum yok aynı gene gittim müdüre söyledim tınlamadı bile yola getirecekmiş getirin o zaman,müdür çağırdı beni başka şoforlerin müşterinin yanında bağırdı bana :jeyyar:

yok yani benim suçum değil ben ne yapacam manyak mıdır nedir dünya kkadar işim vardı bugün hiç bişey yapasım kalmadı eve gitcem ben dedim cenazeye gidecem gidemezsin dedi bende oturdum öyle kk dayım artık istesemde çalışamam ağlamaktan beynim ağrıyor bide migrenim çıktı .))

canım başın sağolsun,kimin cenazesi,bukadar da olmazki yani,ağlama canım hırpalama kendini:teselli:

canım başın sağolsun,kimin cenazesi,bukadar da olmazki yani,ağlama canım hırpalama kendini:teselli:

yok canım anlamadın onun cenezasi varmış ben izin istedim ağladımya çok başım ağırdı 2-3 saat için o dediki ben cenazeye gidecem kendi gömülsün o toprağa

Günaydın Hatunlar
Dün ilk önce pcmi bugünde fax makinesini bozdum-tatlicadiarzu-
Çok becerikliyim bugünlerde ben hatunlarkaydirigubbakcemile3

Tabe benden değerli değil canımkaydirigubbakcemile2
Patronumda saolsun aynısını söyledi , yapılır dedi gamyoncuiremsu
O bu değilde ben msnimi açamamdım ona üzüldümkaydirigubbakcemile3

yok canım bilgisayarının tarihi bugünkü tarihmi onu diyorum değiştirdinmi tarihini

eline ne geçerse kurutuysn kurabiye....
benm patron olsa ortalığı ayağa kaldırmıştı...

Su prensesi sıkma canını dicem ama orda sıkmamak kolay değil salla gitsin boşwer .Salla başını al maaşını derler sende öle yap kuzu insan da çalışmak için şevk bırakmıyolar takıl bize hayatını yaşa.Ben fazla yazamıyorum işler yoğunlaşıyor arada.
Kurabiye ilk iş kazan mı:))Hayırlı olsun da ikisini birden bozmayı nasıl becerdin:))

eline ne geçerse kurutuysn kurabiye....
benm patron olsa ortalığı ayağa kaldırmıştı...

Sorma nix ya çok becerikliyimdir bu tür işlerde kaydirigubbakcemile3
Patrona alın yeni klavye didim fax makinisinide yaptırın didim
Wc ye dittim deldim , dediklerimin hepsini yapmış-tatlicadiarzu-
Akıllı uslu benim patron , hiç sözümden çıkmaz kaydirigubbakcemile3

Dilek ya sorma ben şu fax makinesiyle hiç anlaşamıyorum bana ilk geldiğim günden beri bi garazi var:1ninca:
Bu üçüncü yapılışı , hurda oldu artıknaniknanik

bende bir tane fatura yazıcısı var anlatamam 19 yıllık tamire götürüyoruz yapmıyorlar ömrü 15 yılmış geri gönderiyorlar biz burda bi şeklide çalıştırıyoruz bilmiyorum ne kadar daha yaşar

işşşşşşşşşş yoğunnnnnnnnnn anammmmmmmmm fenalardayımmmmmmm senağlamadelikafaduldendelikafadulden

bi o kadar da cimriler yani seninliler ulaa bir yazıcı kaç paraki yaaa ama başka şeylere kesin para buluyolardır.Benim sevgili patronum para yok diye ağlıyor dün eşinin d.günüydü bir çiçek gönderdi (orkide) 150 TL' cik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…