Sekreterler,Yönetici Asistanları

ya varya yazıcı çalışmıyor 4 tane fatura peşpeşe kesemiyon beklicen kaplumbağa hızını

ay ben çok şanslıyım o konuda hayatta sormam şunu alayım mı die. ne gerekliyse gider bakar alırım. aldıktan sora görse bile hayatta bişe demez. bilir çünki fuzuri almayacağımı. ofise ihtiyaç herşey alınsın derler.
hatta geçen kızdı kız bi pasta al meyve al bişe yiyelim canındamı çekmiyor die :jeyyar: dedim abi vakit yok nasıl çıkam alam die de ara bizleri biz getiririz dedi :lepi:

iyi işte ne güzel -tatlicadiarzu- ya benim migrenim çıktı heralde artık ağlayınca bir baş ağrısı tutuyor beni 2 gün geçmiyor doktora gidecem ilk fırsatta bir bu eksikti zaten

Stresden oluyor rahat ol biraz sağlığını düşünsene canım.Bidaha bugünler geri gelmez.Sana sölüyom ama bende yapamam heralde herşeyi kafama takıyorum bende senin gibi.

Stresden oluyor rahat ol biraz sağlığını düşünsene canım.Bidaha bugünler geri gelmez.Sana sölüyom ama bende yapamam heralde herşeyi kafama takıyorum bende senin gibi.

beynim zonkluyor resmen ya allaha şükür internetime bişey söylemiyorlar yoksa varya delirirdim en azında sizinle rahatlıyorum :enbuyukkk:

soktayım.kızlar ben bir ay oncesi buraya mesaj yazmıstım yönetisi sekreterliği için bir yerden teklif aldım.2 kere gorusmeye cagırdılar.En sonunda da 11 mayısta calısmaya basladım.Sozettiğim yer okadar sacma sapan ve ultra sapıklarla dolu bi yer cıktıki anlatamam.Sansıma lanet ettiim.kimisi sapık cıkar kimisi paramı vremez üstüne yatar.offffff bu yer sozde holding olan bir yer.Tabelası var.Ama iş yok.ısim vermem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama sizleride bu konuda uyarmak istedim.isim vermeyeyim en iyisi ama aklınızda olsun bu yer hemen küçükyalıda kenan evren kışlasının yanında.neyse daha ilk gun gittigimde benden onceki sekreter ordaydı.Kızcagıza hic bir acıklama yapmadan masasından kaldırdılar .1hafta kadar calıstı sonrada sudan bahaneyle isten cıkardılar.Birkere sunu soylemeliyim devamlı bir eleman sirkülasyonu var.4 hafta calsıtıgım bu süre iceisinde seketer, muhasebe,cay servisi icin bir suru bayan alındı.ve bu bayanlar 1ay dolmadaN garip nedensiz yere isten cıkarıldılar.tam 4haftada 9 kişiyi cıkardılar.işin ilginc yanı birde oylesine matag bir sekilde cıkarılıyorki.küfürle ben hayatımda okadar cok cv gomedim.tam 3adet kalın klasor var.cv gonderen insanları ise alıyolar 1ay, 20 gun calsıtırıyolar sonrada nedensiz yere isten cıkarıylarlar hemen arkasından yine bu klasorler cıkıyor yeni elemen cagırıyolar.4hafta icersiinde hic is yapmadım desem yeridir.telefon bazı günler hic calmadı bile.bu holdingin biraz yakınında kasa ve karasör üreten bir yeri var.Sozde patron olan sahıs gayrimenkul zengini.sadece kira gelirleriyel donduruyor islerini.ben baktımki 2haftadan itibaren yeni sekreterlerle is gorüsmeleri yapılmaya basladı.kimilerine su tarihte ise balsayacak diye notlar alındı.is yok zaten. niye alınıyor bu kadar elemen cozemedim en baslarda..biz bile aynı yerde 3sekreterdik ve hic tel bile calmıyordu.sadece onlar sabah ve oglen geliyolar biz onlara cay servisiydi.yemek servsiiydi ugrasıyoduk yani hepimizin bu islerle ugrasmasınıda bekliyolardı.neyse ben konustum sozde kordinator olan kişiyle.bana gore bi yer olmadıgını devam etmek istemedimi beltiitim biz senden memnunuz falan dedi.son hafta ise bu arada patron olan kişi hep arada bir bana laf altından iltifatlar ediyo sacma sapan konusyodu.eski
personel dosyası ise hep 1aylık calıstırılmıs insanlarla doluydu.sigotayı başlatmamak icin bu yolu secmsşler anlasılan cunku sigortalı calısan yoktu.işciler dısında.biz holding tabelası olan yerde 5kişiydik sadece.asagıda ise isşcilerle beraber 20 kişi.neyse sonra iki bayan daha isten cıktı ogün öğrendimki bu bayanlara teklif etmisler beraber olmayı.benim için de salak salak konusmus patron kişi o benim bir tanem askım falan diyormus asagıda.nasıl üzüldüm nasıl sinirlnedim hemen karar verdim ve hic onlarla muatap olmak bile istemedim kalan paramda onlara kalsın dedim.istifa mektubu yazdım esimle konustum ve cumartesi sabahı erkenden kimse yokken gidip kodinatorun masasında bıraktım. anahtarıda güvenlik gorevlisine vedim.sonra bir sure kapalı tuttum telimi actıgımda ise sesli mesajlarıyla karsılastım.2kez mesaj bırakmıslar soyle demis.koordinator diye gecinen adam.bu yaptıgınız davanıs cok cirkin sirket olarak karar aldık sizin hakıınızda yasal işlem başlatıcaz vs saclamamıs.sonra bi kez daha mesaj atmıs derhal aramanızı bekliyouz yoksa avukatamızla gousucez falan .kesinlikle aramadım. aksam ise ertesi gun isten ayrılacak olan ve taciz edilen ama parasını alıp cıkmak isyeten arkadasımı aradım.benim için demişki kooodinator sizin ayagınıuza getiricem onu bulucam falan demis.ve orda kalan 2 bayanı cekmis benim ozel tel numaramı ogrenmeye calısmıs.birde aklıma gelen diger seylerde sunlar yönetici sekreteliği işi adı altında hic bir sey yapmadım okadar gereksiz işlerle mesguldukiler koordinator bana cay tablasının altına kesilen pecete icin bile kalktı yarım ssat nutuk attı.niye kucuk kesmısız falan diye tuhaf bir ortam ve tuhaf insanlardı.birde ustune ben ayrılmadan onceki gun.daha bir aylık bir eleman oldugum halde durup dururken satısta daha 5gun baslayı olmus bir bayanın isten cıkarılmasına karar verdiler bir sey yokkken ve kendileri muattap olmadı bile onlar yanında bana arattılar ve bu kızcagızın işine son verdirdiler.oooff nefret ettim.kızlar aklınızda olsun boyle bir yer sizi ararsa kesinlikle gorusmeye dahi gitmeyin.benden soylemesi.

Ebruli yazdıklarını şok olarak okudum.Nasıl bir dünyada yaşıyoruz insanlık nereye gitmiş şaşırdım.milletin işsiziliğini fırsat bilerek insanlığa sığmayacak hareketler bunlar.Nefret eder oldum böylelerinden.Allah kurtarmış seni iyiki uyanık ve akıllı davranmışsın.

evet dilekdilek iyiyki kurtuldum ve herkese temkinli olması için bu mesajı yazdım zaten.sosyal calışma bakalığına da sikayet etmeyi düsünüyorum ama korkuyorum cunku bir ara gormustum bunlara basbakanlıktan dahi bayrmlarda tebrik kartı gelmis.Kolları nereye kadar uzanıyodur kimbilir oyuzden sosyal calıma bakanlıgına gitmeye cekiniyorum ama bunların kesinilikle takip altına alınması gerekiyor.Yoksa bunlar kendilerine bu kriz ortamında bir sistem kurmuslar oyle devam edecekler.

neden korkuyosun nerden bilecekler ki senin yaptığını ve bilseler dahi ne yapabilirler ki sana .Canını mı alacaklar sanki çok büyük sevaba girersin bence yaptıkları yanlarına kalmamalı diye düşünüyorum açıkcası.

kızlar bu hafta sekreterler haftasıymış...yurtiçi kargodan mail gelmiş...
hepimizin sekreterler haftası kutlu olsun...

kızlar merhaba.Demek sekreter haftasındayız.İşten kafamızı kaldıramıyoruz kendimizden haberimiz yok malesef.Kızlar sekreterler haftamız kutlu olsun.

sekreter haftasımı aaa kaydirigubbakcemile5 SEKRETERLER HAFTAMIZ KUTLU OLSUUNopuyorumnanaktan

Yazları keşke bizlere 3 ay izin virselerkaydirigubbakcemile2
Anam yazın da çalışmak hiç çekici değilsenağlama
Ofiste başıma güneşmi geçti ne kaydirigubbakcemile3
Birilerini boğazlayasım var benneyaptımki

Son düzenleme:
bende geçen patrona onu dedim.
akeriyede bile terlik izni var
bizde nie kafa izni yokk lmaz:
sana sopa var sopa dedi lülülülülülü

agustosun 1. ya da 2. haftasında paşa gibi 18 günlük tatilim var....
sizin izinleriniz nasıl? kaç gün ne zaman cıkıyosunuz?

Benim iznimde ağustosda 15 gün-tatlicadiarzu-
Bu arada ben hafta sonları çalışmıyorum
Hafta sonları çalışıyormusunuz kızlar sizler ?

ağustosun 1de başlıyor adli tatil o zamanlar çıkacam ama 2 hafta birden vermezler heralde:sinifsinif:
bende hafta sonları çalışmıyorum canmkaydirigubbakcemile2

c.tesi yarım gün çalışıyorum oda sezonun yoğun olduğu vakitler...
6 ay çalışıyosam 6 ay c.tesileri çalışmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…