- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
bi o kadar da cimriler yani seninliler ulaa bir yazıcı kaç paraki yaaa ama başka şeylere kesin para buluyolardır.Benim sevgili patronum para yok diye ağlıyor dün eşinin d.günüydü bir çiçek gönderdi (orkide) 150 TL' cik
ay ben çok şanslıyım o konuda hayatta sormam şunu alayım mı die. ne gerekliyse gider bakar alırım. aldıktan sora görse bile hayatta bişe demez. bilir çünki fuzuri almayacağımı. ofise ihtiyaç herşey alınsın derler.
hatta geçen kızdı kız bi pasta al meyve al bişe yiyelim canındamı çekmiyor die :jeyyar: dedim abi vakit yok nasıl çıkam alam die de ara bizleri biz getiririz dedi :lepi:
Stresden oluyor rahat ol biraz sağlığını düşünsene canım.Bidaha bugünler geri gelmez.Sana sölüyom ama bende yapamam heralde herşeyi kafama takıyorum bende senin gibi.
evet dilekdilek iyiyki kurtuldum ve herkese temkinli olması için bu mesajı yazdım zaten.sosyal calışma bakalığına da sikayet etmeyi düsünüyorum ama korkuyorum cunku bir ara gormustum bunlara basbakanlıktan dahi bayrmlarda tebrik kartı gelmis.Kolları nereye kadar uzanıyodur kimbilir oyuzden sosyal calıma bakanlıgına gitmeye cekiniyorum ama bunların kesinilikle takip altına alınması gerekiyor.Yoksa bunlar kendilerine bu kriz ortamında bir sistem kurmuslar oyle devam edecekler.
kızlar bu hafta sekreterler haftasıymış...yurtiçi kargodan mail gelmiş...
hepimizin sekreterler haftası kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?