Sekreterler,Yönetici Asistanları

yaz geldi işallah işler açılırda bulması kolay olur, ya biz daha geç çıkmaya başladık en az 2 saat daha var çıkmamıza senağlama

hadi yaa 9damı çıkcaksın canım iyice şaşırmış seninkiler bunlarda ellerinden gelse burda yatcaklar valla :roflol:

hadi yaa 9damı çıkcaksın canım iyice şaşırmış seninkiler bunlarda ellerinden gelse burda yatcaklar valla :roflol:

canım benim iş bunlara bağlı değil dışarda piyasada 30 tane aracımız var onlar ne zaman gelirse gibi bişey,şimdide sıcaklar arttıya sengözlerimebaksanab cumartesi 9.30 da çıktım bide sanki gezmekteymişim gibi babam diyorki çok geç geliyorsun,3-4 ay böyle kışın iyi ama 6 en geç çıkışalkisalkisalkis

ne gazetesi alcam burda bilmiyomki ankarada yani

ne gazetesi alcam burda bilmiyomki ankarada yani

bildiin hürriyet gazetesi al tatlım farklı bi gazete almana gerek yok,en çok ilan orda çıkıyor pazarları da hürriyetin insan kaynakları eki var orda da nispeten daha kaliteli ve büyük firmaların ilanları oluyor yerimseniben

evet ya kimsecikler yok bende çok yoğunum canım görsen varya bunaldımda birşey yapasımda yok

PATRON YOKTU 2 GÜN rahattım bu gün geldi anam ölüom yorgunluktannnnnnnnn delikafadulden delikafadulden

patronlar müdürler olmayınca ben daha güzel çalışıyorum bütün işlerimi yapıyorum ama onlar olunca gıcık gıcık herşeye karışıyorlar valla bazıları patronların yanında çalışırya göze girmek için biizmkilerin yanında çalışılmıyor,ben şey diyorum gitselerde çalışsam

slm kızlar sabahtan işim vardı öğleden sonra geldim ofise,bütün işler yığılmış beni bekliyo kendimi bi anda bi cümbüşün içinde buldum sabah ben yokken bütün işler birbirine girmiş becerememişler hiçbişeyi kaydirigubbakcemile3 bide kıymetimizi bilmezler naniknanik

bide şey muhabbeti varya senden önce nasıl yapıyorduk , ben buna bayılıyorum

bide şey muhabbeti varya senden önce nasıl yapıyorduk , ben buna bayılıyorum

tabi canım,şimdi desen kıl aldırmazlar burunlarından işler bişekilde illaki yürür derler ama ben yokken telaşa düşmüşler ,burdaki yemekçi abla anlattı kaydirigubbakcemile3 elleri ayaklarına dolaşmış

işyerin canım ne üzerine

işyerin canım ne üzerine

inşaat firması,mekanik tesisat üzerine canım yani şöle açıklıyım alışveriş merkezlerinin yurtdışında otellerin iş merkezlerinin vs. klima soğutma ısıtma havalandırma elektrik sıhhi su gaz tesisatı yani komple havalandırma ve tesisat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…