- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
offf ankara çok sıcak kızlar, çalışıyomuş gibi yapıyorum:roflol: dilekçim sen niye fırça yedin cnm
Öğretmedikleir bir işi benden yapmamı bekliyolar.Herşeyi ama herşeyi bilmem gerekiyormuş e öğretinde bileyim o zaman çok ağladım cmtsi günü.Hıçkırıklara boğuldumnerdeyse sinir oluyorm yaaa
kıyamam ne ağlıyon ama sende canım sallama onların aklından geceni bile yapsan yine kesin bir hata bulurlar:teselli:
Aynen öle canım ne yapsam hata buluyolar bir firmada 30 tane sekreter değişir mi burda değişmiş:))
Öğretmedikleir bir işi benden yapmamı bekliyolar.Herşeyi ama herşeyi bilmem gerekiyormuş e öğretinde bileyim o zaman çok ağladım cmtsi günü.Hıçkırıklara boğuldumnerdeyse sinir oluyorm yaaa
canım yaa seni çok ii anlıyorum,fırça yemek ne demek iyi bilirim,insanın gururuna dokunuyor,ben önceki iki işyerimdende bu yüzden ayrıldım,biz sekreteriz ya herkes bizi fırçalama hakkına sahip,insanın şevki kalmıyor çalışmak için.bu geçen günkü dosya maliyetleri yüzündenmi canım aman napalım kulağımızı tıkıycaz daha dikkatli olmaya çalışcaz dediin gibi en azından kriz ortamında maaşımızı düzenli aldığımız bi işimiz var:çok üzgünüm:
Kizlar 11 yillik sekreterdim
2 aydir evliyim Ankara'ya yerleştim işsizim iş bulamiyorum
kariyer netten başvurdum dönen olmadi
görüşmelere çağrildim bir hafta önce iş ariyorum yardimdelikafadulden
sağol zeynepcimŞenizyenibiriş.com'dan da bulabilirsin,benim bu işim ordan ...
arzu nihayet gerdekten çıkıp iş aramaya başladınmı?
sağol zeynepcimŞeniz
nix evlendikten 2 hafta sonra iş aramaya başladim desem:çok üzgünüm:
11 yıldır çalışıyomuşsun be boşver... bence bugünlerin tadını çıkar elbet bulursun bi iş.
bende 1.5 sene evde oturdum yeni evlendiğimde...ahh ne güzel günlermiş diyorum şimdi...
sabaha seda sayanla başlar esra ceyhanla bitirirdim-tatlicadiarzu-
az biraz psikolojim bozulmuştu orası ayrı
Kizlar 11 yillik sekreterdim
2 aydir evliyim Ankara'ya yerleştim işsizim iş bulamiyorum
kariyer netten başvurdum dönen olmadi
görüşmelere çağrildim bir hafta önce iş ariyorum yardimdelikafadulden
bakarim canimyerel gazetelere,yerel tvyede bak canım ya ordada oluyor bazen çok güzel işler
sıkıntıdan akşam kocaya sataşmalarda başladıysa durum vahim demektir arzu..
iyi akşamlar ben eve gidiyorum
arzucum ben gazete ilanından bulmuştum işimi nette çok uğraştırıyolar yok cv hazırla yok bilmemne karışık kuruşuk işler o yüzden netle uğraşmadım ben direkt ikdan falan bak tatlım,bu arada eğer ben duyarsam sana özelden yazarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?