Sekreterler,Yönetici Asistanları

ay bide bizim nasıl yoğun ne izni yarın daha yoğun oluyoruz çünkü bizim şirket içecek sektörü malum sıcaklar geldi bide bayram canım çıktı sabahtan beri

offf ankara çok sıcak kızlar, çalışıyomuş gibi yapıyorum:roflol: dilekçim sen niye fırça yedin cnm

Öğretmedikleir bir işi benden yapmamı bekliyolar.Herşeyi ama herşeyi bilmem gerekiyormuş e öğretinde bileyim o zaman çok ağladım cmtsi günü.Hıçkırıklara boğuldumnerdeyse sinir oluyorm yaaa

Öğretmedikleir bir işi benden yapmamı bekliyolar.Herşeyi ama herşeyi bilmem gerekiyormuş e öğretinde bileyim o zaman çok ağladım cmtsi günü.Hıçkırıklara boğuldumnerdeyse sinir oluyorm yaaa

kıyamam ne ağlıyon ama sende canım sallama onların aklından geceni bile yapsan yine kesin bir hata bulurlar:teselli:

Aynen öle canım ne yapsam hata buluyolar bir firmada 30 tane sekreter değişir mi burda değişmiş:))

fazla derine inme boşver sallama he he de geç sen para alıyorsun orda öyle düşün katlanıyorsun ama para kazanıyorsun karşılığında bir işin var bağırsalar bile sallama sakın ağlama daha,tamammı canım

Aynen bende o yüzden çalışıyorum şu kriz ortamında en azından bir işim var ve maaşımı düzenli alıyorum.Borçlarım var yeni düğünden çıktık o yzden bu işe katlanmak zorundayım sağol tatlım.Fazla üzmemeye çalışıcam artık kendimi yoksa hasta olucam çıkıcam bu daha da kötü

canım yaa seni çok ii anlıyorum,fırça yemek ne demek iyi bilirim,insanın gururuna dokunuyor,ben önceki iki işyerimdende bu yüzden ayrıldım,biz sekreteriz ya herkes bizi fırçalama hakkına sahip,insanın şevki kalmıyor çalışmak için.bu geçen günkü dosya maliyetleri yüzündenmi canım aman napalım kulağımızı tıkıycaz daha dikkatli olmaya çalışcaz dediin gibi en azından kriz ortamında maaşımızı düzenli aldığımız bi işimiz var:çok üzgünüm:

eve gidince hiiiççççççççç aklıma bile getirmiyorum

Kizlar 11 yillik sekreterdim
2 aydir evliyim Ankara'ya yerleştim işsizim iş bulamiyorum
kariyer netten başvurdum dönen olmadi
görüşmelere çağrildim bir hafta önce iş ariyorum yardimdelikafadulden

yenibiriş.com'dan da bulabilirsin,benim bu işim ordan ...

arzu nihayet gerdekten çıkıp iş aramaya başladınmı?

sağol zeynepcimŞeniz

nix evlendikten 2 hafta sonra iş aramaya başladim desem:çok üzgünüm:

11 yıldır çalışıyomuşsun be boşver... bence bugünlerin tadını çıkar elbet bulursun bi iş.
bende 1.5 sene evde oturdum yeni evlendiğimde...ahh ne güzel günlermiş diyorum şimdi...
sabaha seda sayanla başlar esra ceyhanla bitirirdim-tatlicadiarzu-
az biraz psikolojim bozulmuştu orası ayrı

az biraz değil tamamen çöktü psikolojim
ne dişari çikiyor ne kimseyle görüşüyor nede birşeyden kayif aliyorum
sanki 60 yaşima bastim birden çok kötü oldum:çok üzgünüm:

çok zormuş çalişip ayrilmak nixim

yerel gazetelere,yerel tvyede bak canım ya ordada oluyor bazen çok güzel işler

sıkıntıdan akşam kocaya sataşmalarda başladıysa durum vahim demektir arzu..

iyi akşamlar ben eve gidiyorum

bu ne yaa hala çıkamadım,içerde çalışıyolar tel.bile çalmıyo bende öle oturuyorum klava:

arzucum ben gazete ilanından bulmuştum işimi nette çok uğraştırıyolar yok cv hazırla yok bilmemne karışık kuruşuk işler o yüzden netle uğraşmadım ben direkt ikdan falan bak tatlım,bu arada eğer ben duyarsam sana özelden yazarıma.s.

yaz geldi işallah işler açılırda bulması kolay olur, ya biz daha geç çıkmaya başladık en az 2 saat daha var çıkmamıza senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…