- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
ben 15 gündür evde yatıyorum acaba hala bir işim var mı ???
1 hafta izinliydim yıllık iznimden kullanayaım dedim artık iyice yorulmuştum,izindede hasta oldum 1 haftadırda öyle yatıyorum tel.kapalıydı müdürüm aramış acaba niyeki varya kızsalar haklılar ama ne yapayım çok hastayım günde 2 tane iğne vuruluyorum
hasta olduğunu ve gelemeyeceğini haber vermedinmiki arıyo canım?
o arar ondan değil yani ondan kurtuluş yoktur kızacağı varsada arar kızar;başka bişeye kızmış kızacak kimseyi bulamayınca beni arar delikafadulden
kızlar selam bende aranıza katıldım.Geçmişi okudum da ne çok hukuk bürosunda çalışana varmış bende 5 aydan beri hukuk bürosunda çalışıyorum halada çok fazla alışamadım işime.Önceden 9 senedir yapı malzemeleri satan sektörde muhasebe+sekreterdim işidmen kovuldumdelikafaduldendelikafadulden hemen burayı buldum çok yoğun stresli bir işmiş.Birde avukatlarım çok zor insanlar buraya giren 3-4 ay zor dayanıyormuş bakalım ben ne kadar durabilicem burda hihoyyythihoyyyt
Kültür seviyesi yüksek insanlarla çalışmak iyidir, başarılar...
seninkini görmeden esyn için yazmıştım,müşteri olarakta anlaşılıyorda..Ne fena öksürüyorsunuz çok geçmiş olsun diyin:)
Bence anlamazlar:kaydirigubbakcemile2benimkide öleydi çünkü tam bir hanzoydu hapşırırı tıksırır burnunu çeker çok afedersiniz şeyini kaşır dururdu neyseki burdaki patronum daha elit bir insan ama bu da çok sinirli yaa herşeyi 4*4lük istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?