Sekreterler,Yönetici Asistanları

Benim işlerim yoğun her zaman ki gibi ama yapasım yok paso kk da takılıyorum:))
Sen doktora gitmedin mi suprensesi epeyden beri hastasın sen

cuma günlerinden nefret ediyorum herşey bugüne yığılıyor normalde iki gün tatil diye sevinmem lazımken bunlıyorum yahu.Birde onca işin arasında Patronun cuma gününü kabul günü ilan edip bütün arkadaşlarını buraya toplamasıda ayrı bir sorun.Bıktım bunlardan offff...

Bende pazartesileri sevmiyorum yoğun olduğum zaman gün çabuk geçiyor ama bende kabul günü gibi herkesin toplanmasından nefret ederim.Ben yarın çalışıcam mı acaba bu pazartesi sabahdan başlayıp cuma gününe kadar her sabah dua ettim çalışmayım diye bakalım inşallah Allah dualarımı kabul eder.
Evde bir sürü işim var onlarla uğraşmam gerekirken cmtsi 2-3 saat gelmek beni deli ediyor

dilekdilek sen en azından 2-3 saat ben normalden daha geç çıkıyorum ctesi dünya kadar işim var yapasımda yok bişey

sorma ya birde daha önce çalıştığım yerlerde cumartesileri ya yarım gün ya tam gün izinliydim hala alışamadım bu duruma

bende şimdi sinir oldum .akşamları 18:30 mesai bitimi sölemşlerdi buraya girerken ama hiç 18:30 da çıkmadım hep geç çıktım.dünde avukat toplantıdaydı bende 18:30 gibi msj attım çıkabilir miyim diye ona haber vermeden çıkamıyorum da 10 dk msj gelmeyince bende çıktım toplantıda msjıma cevap verememiştir diye düşündüm.Ama şimdi afra tafra yapıyro neden msjının karşılığını beklemden çıkmışım sinir olmamak elde değil yaa

Benim de 18.30 mesai bitimi ama ben de hiç o saatte çıkamam, c.tesi çıkış saatim belli değil sormadan çıkamam, patron tam 12'de dışarı çıkar o gelene kadar beklerim telefon edip çıkabilirmiyim diye sorarım bazen çık der bazen bekle der beklerim gelince sen çık der ne bu yaaa offf........kötükedihüso

ben o konularda şanslıyım Allah'tan altı dedim mi işim olmadığı sürece bir dakika durmam.Söylemeden çıkmıyoruz tabi ama hiç bekle demedi şimdiye kadar gerçi bizim şirket çalışanları aynı anda mesaiyi bitiriyor ondan da kaynaklanıyorda olabilir.Cumartesi pazarda izinliyi. çalışsam ben iyice sıyırırdım kafayı .Şimdi bile benim ikizlere yetmiyor iki gün .

Benim işlerim yoğun her zaman ki gibi ama yapasım yok paso kk da takılıyorum:))
Sen doktora gitmedin mi suprensesi epeyden beri hastasın sen

delikafaduldengitmez olurmuyum iğnede vurluyorum günde 2 kez ama bana mısın demedi geçiyor doktorda tanıyor artık beni zaten geçmezse başka bir doktor bulacam bu sefer:jeyyar:

başladığım saat belli çıktığım saat belli değil ya,iş ne zaman biterse çıkış iiçin ne bir plan yapabiliyorsun nede başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…