• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

dilek aynen pantolonunun kemerini açar sıkar odasında,gömeliğine bişey dökülse çıkarıp atletle oturuyo odasında...
ve bu adam 250 kişi çalıştıran koskoca bir ihracatcı...sonradan olma tabiki..

kendi evleri gibigörüyolar üstünlükleri var sanki ne yani sadece patron :dilcikar:

dilek aynen pantolonunun kemerini açar sıkar odasında,gömeliğine bişey dökülse çıkarıp atletle oturuyo odasında...
ve bu adam 250 kişi çalıştıran koskoca bir ihracatcı...sonradan olma tabiki..

ooo çok fena :oklava:

fırça çekecekmiş müdür beyfendisi bana,öle diyo hemde haketmedğim bi fırça, olmayan bi hata yüzünden :kızgın: onun bilgisayarında hata gözüküyo galiba,ama ben o dediği yeri hatasız yapmıştım bıktım bıktım sinirliyim çookkkkk kötükedihüso bidaha böle bişi istemiomuş ay sinir oldummmm:mymeka::oklava:

Bende şimdi bilmeidğim bir konu hakkında çalışyorum ama kimse göstermiyor bana çok karılşık geliyor off nasıl çıkıcam işin içindne ben yaaaa

hukuk bürosu zordur canım bilirim hele benim patron tam bi manyaktı,mobbing yöntemiyle istifa ettirdi beni

mobbing ne demek laaa:sm_confused:

yani yıldırma politikasıyla canım,hergün azar hergün bağırma en sonunda hakaret ve ben resmen istifaya zorlandım,anlaşırız belki diye konuşmaya çalıştım ama ben böleyim senin için deişemem bu yaştan sonra diyince bende istifa ettim,üstelikde prof.du,ağır ceza prof.ukötükedihüso

yani yıldırma politikasıyla canım,hergün azar hergün bağırma en sonunda hakaret ve ben resmen istifaya zorlandım,anlaşırız belki diye konuşmaya çalıştım ama ben böleyim senin için deişemem bu yaştan sonra diyince bende istifa ettim,üstelikde prof.du,ağır ceza prof.ukötükedihüso
Demekki avukatların hepsi böyle eee o kadar akıllılar ki boşuna avukat olmamışlar diyorum ben onlara zekalarına gerçekten hasta oluyorum onların en ince ayrıntısını bile düşünüyolar
Senin hakkında inşallah ayrılmak daha hayırlı olmuştur canım

evet ordan ayrıldığıma asla pişmanlık duymadım asla geri dönüp baktığımda

çok iyi yaa bende inşaat sektöründeydim 9 sene çalıştım kovuldum buraya başladım:)))
İşi boşwerdim bakıyorum bakıyorum anlamıyorum en iyisi kafamı yormamak dedim:)))

boşver canım en iyisi, nasılsa yapsanda yaranamıyosun,bu meslek böle:mymeka:

Back