• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

biz tatil deilmişiz çalışcazsenağlama tersliğe bakın çocuk bayramında tatil yaptık,işçi bayramında çalışıyoruz fisfisfis

öğrenimlerini belirten arkadaşlara teşekkürler bilgi edinmek adına iyi oluyor yeni katılan arkadaşlar olursa ne mezunları olduğunu belirtirlerse sevinirim birde yönet asistanlığı sekreterlik işi için firmaların aradığı özellik nedir mesela iş deneyimi muhasebe bilmek vs.. en çok aranılan özellikleri yazarsanız sevinirim hanımlar..

suprensesim hoşgeldin burdada yollarımız kesiştii kader arkadaşım benimŞeniz

ben ankara başkent üniversitesi büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum tatlım:kahve:

evet arkadaşım hayat devam ediyor maalesef sığındığım,unutabildiğim tek şey işim

canım ben tranya üniversitesi turizm otelcilik mezunuyum ne alaka demeyin sakın kaydirigubbakcemile3

kismecikler yoook kızlar hepiniz tatilsiniz galibaaa:delphin: biz çalışıyoruzz bu arada emekçiler günümüz kutlu olsuuunnnn

Ben de çalışıyorum senağlama

Tatil bizim neyimize senağlama

adı üzerinde yönetici asistanıymışım,işçi değilmişimlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

evet prensesim birde ay sonuya fatura stoklar cariler kafayı yicem

kızlar bu hafta bir iş gorşmesine gittim ve bir yerle anlastım.pazartesiye baslıyorum.asıl meslegim aslında ogretmenlik ama ne yazıkki 9 senedir atanamadım. 3yıl kadarda grafikerlik yaptım ama pek sevemedim o işi:(( zevkli bir iş ama müşterilere tasarımları begendirinceye kadar gobegin catlıyor.6aylık yönetici sekreterliği ve onmuhasebe egitimi aldım.orta dereceye yakında ingilizcem var.cok sayıda bilgisayar programı kullanabiliyorum. bisurude kitap okudum bu mesleğin inceliklerini öğrenmek için.Allahtan gorumcem yönetici asistanı ondanda epey tavsiye aldım.Ama cok heyecanlıyım pazartesi gunu icin cunku epey bir suredirde calısmıyorudumda.ılk gün bu meslekte nasıl gecer neler yaplır neler beklenir neleri ogrenmelyim.Sizlerin ilk gunu nasıl gecti cok merak ediyorum.yazarsanız cok sevinirim.

arkadaşlar yönetici asistanlığı -sekreterlik yapanlar bu meslekte bilmemiz bilgisayar programları neler birde muhasebede hangi programda çalışıyorsunuz biraz aydınlatırmısınız?

Ben iyi derecede office programlarını biliyorum. (word, excel, powerpoint, access, outlook vs.) muhasebe programı hiç kullanmadım ve bence yönetici sekreterinin/asistanının kullanmasına da gerek yok. ha belki ek bilgi olarak bilmesinde fayda olabilir ama bilmemiz gerektiğine inanmıyorum.

kızlar bu hafta bir iş gorşmesine gittim ve bir yerle anlastım.pazartesiye baslıyorum.asıl meslegim aslında ogretmenlik ama ne yazıkki 9 senedir atanamadım. 3yıl kadarda grafikerlik yaptım ama pek sevemedim o işi:(( zevkli bir iş ama müşterilere tasarımları begendirinceye kadar gobegin catlıyor.6aylık yönetici sekreterliği ve onmuhasebe egitimi aldım.orta dereceye yakında ingilizcem var.cok sayıda bilgisayar programı kullanabiliyorum. bisurude kitap okudum bu mesleğin inceliklerini öğrenmek için.Allahtan gorumcem yönetici asistanı ondanda epey tavsiye aldım.Ama cok heyecanlıyım pazartesi gunu icin cunku epey bir suredirde calısmıyorudumda.İlk gün bu meslekte nasıl gecer neler yaplır neler beklenir neleri ogrenmelyim.Sizlerin ilk gunu nasıl gecti cok merak ediyorum.yazarsanız cok sevinirim.

ebruli, 11 yıllık yönetici asistanı olarak şu tavsiyelerde bulunabilirim... Ben işe ilk başladığım gün önce birlikte çalışacağım yöneticiyle ufak bir toplantı yapıp, çalışma düzenini, eğer varsa eski sekreteriyle nasıl çalıştığını, neleri sevdiğini-sevmediğini, benden ne tür beklentileri olduğunu konuşurum. bu çok yararlı oluyor. daha sonra da dosyaları inceliyorum, neler yapılmış, neler yarım kalmış vs... eğer başka sorun olursa yardımcı olmaya hazırım... sana şimdiden bol şans.

11 yıl çok uzun bir süre gercektende çok tecrübeli olmalısın bu meslekte.Tavsiyen için cok tesekkür ederim meral.Peki sabahları ne yaparsın ilk iş olarak.Nasıl planlarsın gününü. Bu meslekte çok yeniyim.ınşallah ilk günden çok hata yapmam :( çok korkuyorum :Saruboceq:

Kızlar bende sekreterim aslında asistan kısacası herşey satış yaparım muhasebe yaparım telefonlara bakar notlar alırım kargoları takip ederim vede ofiste çay kahve ikramıyla uğraşırım çok yoğun birgün ilk iş tecrübem burası oldu hiçbirşey bilmiyordum geldiğimde 2yıl oldu herşeyi kaptım öğrendim sürekli kendimi geliştirdim ama maaş hiç tatmin etmiyor patronlarında bunu düşüeceğini sanmıyorum neticede sessiz kalıyorum bu yüsden iş yapasım bile gelmiyor bizm sektör hatayı kaldırmıyo malesef ufakda olsa ayrıntıları takip etmek gerek

merhaba kıslar bende yeminli mali müşavir ofisinde sekreterliki yapıorum .aslında muhasebe işlerinide yapıorum . tam tasdik tutanaklarnı yazıorum .bilgi isteme yazılarına cvp veriyorum .telefonlara bakjıorum . kargoları takip ediorum. . . bazn çok yoğun oluorm .kafamı kaldıramıorummm :S

kendimi derviş misali dağlara vurmak istiommirmirmirmir
iişişişişişişişişişiş bıktımmmmmmmmmm öggkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back