esyn bende sabah herkesten önce burdayım 8 de işbaşı ama 7:45 te burdayım... ama saat 6 olduğunda zil çalar çalmaz çıkarım kimseyi sallamam..yemek ve çay konusunda haklısın...sadece öğlen 30 dk yemek kaçamağım var..
off off off vallahi yoruldum kafam şişti ihale var dosyayı hazırlıyorum midem bulandı bu işten.Bir taraftan zır zır telefon öbür taraftan telsiz patron hesapları istiyor kafam şişti akşama daha çok var.Bu gün bitermi yaw?:bbo:
suprensesim hoşgeldin burdada yollarımız kesiştii kader arkadaşım benimŞenizBEN burayı daha önce neden görmedim bende varım kızlar,
lk yorumumu yapayım ebruli bence rakam söyleme ,şirketinizin uygun gördüğü dersin canım,ben genelde öyle yaparımda ne yani onların aklında mutlaka bir rakam oluyor
yönetici asistanları -sekreter hanımlar hangi okul ve bölüm mezunusunuz merak ediyorummm ben.
yarın tatilmiyiz acaba kızlarkaydirigubbakcemile2 aah ah umarıımmm:Saruboceq:
biz tatiliz...3 gün evdeyim..:CüvCüv:.keşke imkanlarımız el verseydide 3 güncük bi kaçamak yapabilseydik...2mizde çalışıyoruz ama hala istediğimiz gibi yaşayamıyoruz...maaşıma zam istiyorum ben yaaaakaydirigubbakcemile[/QUOTE
dün akşam eşimle bizde aynı şeyleri konuştuk.İki kişi çalıştığımız halde zorlanıyoruz ay başı gelene kadar da resmen kıvranıyoruz.Tabi bu ülkede kimse hakettiğini alamıyor ama bu kadar az parayla çok iş yapmakta insanın zoruna gitmiyor değil.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?