Sekreterler,Yönetici Asistanları

Ben de tekstil sektöründeyimmirmirmirmir danışma&santral operatörüyüm gamyoncuiremsusabahları herkesden önce geliyorum en son ben çıkıyorum kart basmıyorum ama bazen imalatta çalışanlara özeniyorumsositososito paydos zili çaldığı anda kapıdalar hihoyyytöğle tatillleri 1 saat çay paydosları 15'er den 2 kez 30 dakika oh ne ala o tarafa tayinmi istesem diyorum CADIARZU buradan geçerken beni görenler oh ne güzel akşama kadar oturuyor diye düşünüyor eminim sırnaşık şey11 saat oturmaktan koltuk yapışıyor artık bir yerlerime:roflol:ama yerimde görmeyenler nerede olduğumu da sormadan edemiyorlar bilmezler ki çaycının işi vardır patronun misafirlerine çay servisi yapmakla meşgulumdür kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
esyn bende sabah herkesten önce burdayım 8 de işbaşı ama 7:45 te burdayım... ama saat 6 olduğunda zil çalar çalmaz çıkarım kimseyi sallamam..yemek ve çay konusunda haklısın...sadece öğlen 30 dk yemek kaçamağım var..

30 dk. nerdeee en fazla 15 dakika da yer gelirim, onda da telsiz yanımda olur yediğimden de bir şey anlamamkafamçokkarıştı

benim bi telsizim bilemm yokk senağlamatelefonlara nerdeysem ordan bakmak zorundayımm:a015:

off off off vallahi yoruldum kafam şişti ihale var dosyayı hazırlıyorum midem bulandı bu işten.Bir taraftan zır zır telefon öbür taraftan telsiz patron hesapları istiyor kafam şişti akşama daha çok var.Bu gün bitermi yaw?:bbo:

aynen canım bizde bu ara hergün ihale dosyası hazırlıyoruz yaz geliyo ya ondanmı çoğaldı bu ihaleler nedir,sinir oluyorum,vergi dairesine yazı yaz başsavcılığa yazı yaz,ihale mektubu yaz müdürün odasına bu hafta kaç km yaptım gide gele bilmiyorum,rahat şirketin etrafında 5-10 tur eder,belimin ağrısı bacağıma vuruyo artık yürüyemiodum sabahkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar yarın yönetici sekreterliği için bir otomotv firması beni gorusemeye cağırdı.Firma istanbulda.Maaş konusunda ne soylemeliyim cok kararsızım.Kriz yüzünden maaşlar düstümü?( fikirlerinizi bekliyorum.

BEN burayı daha önce neden görmedim bende varım kızlar,
lk yorumumu yapayım ebruli bence rakam söyleme ,şirketinizin uygun gördüğü dersin canım,ben genelde öyle yaparımda ne yani onların aklında mutlaka bir rakam oluyor

yönetici asistanları -sekreter hanımlar hangi okul ve bölüm mezunusunuz merak ediyorummm ben.

suprensesim hoşgeldin burdada yollarımız kesiştii kader arkadaşım benimŞeniz
yönetici asistanları -sekreter hanımlar hangi okul ve bölüm mezunusunuz merak ediyorummm ben.

ben ankara başkent üniversitesi büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum tatlım

açıköğretim-dış ticaret 1. sınıfta okumaya çalışıyorum...ama sınav sonuçlarım berbat...

Günaydın arkadaşlar,kolay gelsin hepinize.Sakarya Ünv.Turizm-Otelcilik ve Açıköğretim ışletme Fakültesi mezunuyum

yarın tatilmiyiz acaba kızlarkaydirigubbakcemile2 aah ah umarıımmm:Saruboceq:

biz tatiliz...3 gün evdeyim..:CüvCüv:.keşke imkanlarımız el verseydide 3 güncük bi kaçamak yapabilseydik...2mizde çalışıyoruz ama hala istediğimiz gibi yaşayamıyoruz...maaşıma zam istiyorum ben yaaaakaydirigubbakcemile

Merhabalar,

Herkesin derdi aynı sanırım... Ay sonunu zor getirmek... Mesleğimizin stresi çok ama maaşı az... Aslında bu meslek daha fazlasını hak ediyor. Gerçi büyük firmaların CEO asistanları falan iyi para alıyor ama onların da özel hayatı yok...

i_pek, ben Kocaeli Ünv. Büro Yönetimi ve Sekreterlik ve AÖF Halkla İlişkiler mezunuyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…