dilek aynen pantolonunun kemerini açar sıkar odasında,gömeliğine bişey dökülse çıkarıp atletle oturuyo odasında...
ve bu adam 250 kişi çalıştıran koskoca bir ihracatcı...sonradan olma tabiki..
dilek aynen pantolonunun kemerini açar sıkar odasında,gömeliğine bişey dökülse çıkarıp atletle oturuyo odasında...
ve bu adam 250 kişi çalıştıran koskoca bir ihracatcı...sonradan olma tabiki..
Recep İvedikle mi çalışıyordun kuzum sen :)
Bilmiyorum ama sinir oluyorumkötükedihüsoof yaaa nasıl meslek bu yaaa,
Bende şimdi bilmeidğim bir konu hakkında çalışyorum ama kimse göstermiyor bana çok karılşık geliyor off nasıl çıkıcam işin içindne ben yaaaa
neymiş konu canım,bende hukuk bürosunda çalıştım 6 ay belki yardımcı olabilirim
Bir müvekkil var adamın 15 tane dosyası var bu dosyaların masraflarını çıkartıcam ama o kadar karışık ki burdaki avukat bile çıkamadı işin çinden ben nasıl çıkıcam yaaa
-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae:1shok:
hukuk bürosu zordur canım bilirim hele benim patron tam bi manyaktı,mobbing yöntemiyle istifa ettirdi beni
mobbing ne demek laaa:sm_confused:
Demekki avukatların hepsi böyle eee o kadar akıllılar ki boşuna avukat olmamışlar diyorum ben onlara zekalarına gerçekten hasta oluyorum onların en ince ayrıntısını bile düşünüyolaryani yıldırma politikasıyla canım,hergün azar hergün bağırma en sonunda hakaret ve ben resmen istifaya zorlandım,anlaşırız belki diye konuşmaya çalıştım ama ben böleyim senin için deişemem bu yaştan sonra diyince bende istifa ettim,üstelikde prof.du,ağır ceza prof.ukötükedihüso
Önemli olanda o zaten şimdi hangi sektördesin?evet ordan ayrıldığıma asla pişmanlık duymadım asla geri dönüp baktığımda
çok iyi yaa bende inşaat sektöründeydim 9 sene çalıştım kovuldum buraya başladım:)))şimdi inşaat sektöründeyim,off yokolmak istiyorum naptın işi canım
çok iyi yaa bende inşaat sektöründeydim 9 sene çalıştım kovuldum buraya başladım:)))
İşi boşwerdim bakıyorum bakıyorum anlamıyorum en iyisi kafamı yormamak dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?