Şekersiz 21 Gün

Sağlıcakla kucağına al

Bende bir adet baby sincap var, 1 yaşında

Valla hiç okumadım onla ilgili bisey. Bende değildir. Çünkü o da katkılı sanki. Hiç kullanmamak en güzeli aslında.
Bir dönem Dukan ile çok güzel vermiştim.O dönem bir süre kullanıp bıraktım.Ama çok oldu yani.
2011 yılıydı daha çaya şeker attığım yıllar
Kahveye şeker atmayı da 2 sene oldu bırakalı.
Çaya da galiba 8 yıl filan.

Oyyyyy maşaallahhh bahtı açık ömrü uzun olsun inşaallahh
Amin hepimizinkini doğuma q hafta gözüküyor bir doğum şekli belirlediniz mi? Ben sezeryan tercih etmiştim. Tam sezeryan olacağım günün sabaha karşısında suyum gelmişti tam 39. Haftada doğum yaptim

Amin hepimizinkini doğuma q hafta gözüküyor bir doğum şekli belirlediniz mi? Ben sezeryan tercih etmiştim. Tam sezeryan olacağım günün sabaha karşısında suyum gelmişti tam 39. Haftada doğum yaptim
Normalmı yaptınn
Benimkinin totosu ters pozisyonn hele bi gelsin dünyaya totosunu saplatcam gelecek cuma gunü spinal sezaryenim var

Normalmı yaptınn
Benimkinin totosu ters pozisyonn hele bi gelsin dünyaya totosunu saplatcam gelecek cuma gunü spinal sezaryenim var
Yokk canım nerde bende o cesaret suyum geldikten bikac saat sonra sezeryan alındım. Ben de epidural oldum. Korkun varsa hiç korkma. İnan ben yani neredeyse bişey anlamadım diyebilirim. 20 dk falan sürdü

Yokk canım nerde bende o cesaret suyum geldikten bikac saat sonra sezeryan alındım. Ben de epidural oldum. Korkun varsa hiç korkma. İnan ben yani neredeyse bişey anlamadım diyebilirim. 20 dk falan sürdü
Korkmuyorumm birşekilde tabi ağrılar oluyor elbet olcakk korksam daha kotü negatif olursun ama kafa rahat gidicem hastaneye normal doğum bile suyum geldimi gelmedimi temizlik açısından bile strestli birşey

Korkmuyorumm birşekilde tabi ağrılar oluyor elbet olcakk korksam daha kotü negatif olursun ama kafa rahat gidicem hastaneye normal doğum bile suyum geldimi gelmedimi temizlik açısından bile strestli birşey
Böyle doğuma girersen iyileşme benimkinin 5 katı olur inan ben inanılmaz korkarak girdim. Boşuna yipratmisim kendimi. Ağrılar acılar hepsi geçecek..lohusalık zamanlarinda da.yaz bize. Çok değişik bı dönem. Ben bunalıma girmiştim, hala cikamadim

Hadii yaa lohusayı herkes çok şey yapıyorr negibi şeyler yaşanıyorki

Hahaha tamam canımm olsunn hiç önemli değill sincabıda öp benim için
Öperim

Herkes aynı surecten olmasa da benzer süreçlerden geciyo. O dönemde en en en önemli şey seni anlayan ve sana huzur veren birinin yakınında olması. Benim annem yanımdaydı ve burnumdan getirdi. O yüzden Allah seni iyi insanlarla cevrelesin

Akşam yemeği
3 yk imam bayıldı
4 yk yoğurt
1 büyük kase nohutlu salata
2 yk avokado ezmesi
2 dilim tb ekmeği

O konuda dogru evettt kv ve anneler olunca bakalımm huzur bırakmıyolar halbuki onlar olmayınca biz çok daha güzel bakarızz yanii yarın annemle kv geliyo beni ne süreçler bekliyorr bakalım canım kv hiç karışmaz da annem bazı şeylere karışırdı bakalım neolcak

Benim tavsiyem tamam anne haklısın deyip bildiğini okuman stres olmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…