Ah ilk başladığımda doymazdım sonra alıştım. bu aralar biraz gevşettim yine gözüm dönmeye başladı
Yine güzel hafif bir menüBen ikindi arasında
bir kaç tane yenidünya,
Bir kaç tane çiğ bezelye( evet çiğ bezelyeyi meyve niyetine yiyorum çok severim ama yasaklar listesinde )
1 adet salatalık yedim.
Akşam
2-3 kaşık yeşil fasülye
4 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, domates, biber
az önce
Bir kaç tane çubuk kraker yedim.
1 bardak süt içip kapanışı yaparım inşallah
Sağlığımız için küçük bir bedel diye bakalım olayaYine güzel hafif bir menübezelyeyi hiç çiğ yemedim akşam ben de biraz kiraz yiyip kapanış yapayım. Hayat manasiz
İnşallah ya..sürekli aklımda üç gunluk dünya, yemeyip de adriana Lima mi olcaksin söylemleri dolasiyoAh ilk başladığımda doymazdım sonra alıştım. bu aralar biraz gevşettim yine gözüm dönmeye başladı
Alışacaksın 1 hafta sonunda
Ama benim ruh sagligim daha önemli şuanSağlığımız için küçük bir bedel diye bakalım olaya
Sıfır şeker bana göre de değil. Geçen sene hayatımda ilk defa diyet yaptım ve 2,5 ayda 6 kilo verdim. Hem de her şeyi yiyerek. Sadece porsiyon küçülttüm. 2 dilim kek yerine 1 dilim kek. 2 tabak makarna yerine 1 tabak makarna. Ekmeği minimuma çektim. Ve tabi yürüyüş. Yürüyüş yapmadan verdik aslında ama yürüyüş yapınca dışardan anlaşıldı verdiğimİnşallah ya..sürekli aklımda üç gunluk dünya, yemeyip de adriana Lima mi olcaksin söylemleri dolasiyo
Yarı yolda bırakmayacaksın dimi beniAma benim ruh sagligim daha önemli şuan
Ayyy ne güzel vermissin ya 6 kiloSıfır şeker bana göre de değil. Geçen sene hayatımda ilk defa diyet yaptım ve 2,5 ayda 6 kilo verdim. Hem de her şeyi yiyerek. Sadece porsiyon küçülttüm. 2 dilim kek yerine 1 dilim kek. 2 tabak makarna yerine 1 tabak makarna. Ekmeği minimuma çektim. Ve tabi yürüyüş. Yürüyüş yapmadan verdik aslında ama yürüyüş yapınca dışardan anlaşıldı verdiğim
21 gün bitsin sonra az az yersin yine şekerli şeyler
Mikancigim annem bir yudum al koladan bişey olmaz dedi. Ona şöyle baktım :Yarı yolda bırakmayacaksın dimi beni
Kolay gelsin benim bugün 16. Günüm ... ara ara zorladı ama pes etmedim ...özellikle biraz sinirli oldum ara ara sesimi yükseltiyorum ama geçecekMerhabalar
Şekersiz 21 gün kuralını ilk kez tecrübe edicem. Daha önce hiç niyetlenmedigim bir şeydi.. Her gün mutlaka abur cubur biseyler yerim, az ya da cok. Ve bu beni mutlu ederAma uzun yıllardır süren kronik yorgunluğum var. Bunu artık şeker alimina bağlıyorum. Rafine şekeri bırakanların ortak söylemi yorgunluk hissinin gittiği, enerjilerinin arttığı yönde.
3 hafta dişimi sıkıp denemek istiyorum, sonucu görmek için. Eğer başarılı olursam sırada glutensiz yaşam var
Başlangıç kilosu: 62.7
AA ne güzel yarilamissiniz yoluKolay gelsin benim bugün 16. Günüm ... ara ara zorladı ama pes etmedim ...özellikle biraz sinirli oldum ara ara sesimi yükseltiyorum ama geçecek
Bravo kutluyorumValla ben bıraktım 3 ay oldu böyle daha çok mutluyum
Hemen olmuyor en azından bende 10 gün sonra değişimler meydana geldi karın şişkinliğim gidiyor... ama 10 gün vucud kitledi... Bende her akşam şekerin kötü birşey olduğunu uzman drdan dinleyip durdum sürekli video izledim .. kendimi böyle böyle avuttumAA ne güzel yarilamissiniz yoluben daha 2. Günde mutsuzluklar denizinde yüzüyorum off valla bı o vardı mutlu olduğum motive olduğum, şimdi o da gitti. Eğer 21.gunun sonunda tartıda pek bı degisiklik görmezsem o gün en az üç çeşit tatlı birden alıp yiycem
Ne güzelHemen olmuyor en azından bende 10 gün sonra değişimler meydana geldi karın şişkinliğim gidiyor... ama 10 gün vucud kitledi... Bende her akşam şekerin kötü birşey olduğunu uzman drdan dinleyip durdum sürekli video izledim .. kendimi böyle böyle avuttum
Hayırlı olsunDun aksam ogunu marul arasına dardanel koyup yedim.ilk gün için fena değildi diyelim. Gece kızım sürekli uyandığı için uykusuzum sadece. Ama enerjim de yok
sudem34 Mikan @asliogretmen
Burda da konu var aklınızda olsun
Ben çocuklardan sonra paketli ürünü minimuma çektim. Ben yemek seviyorum baya baya tatlı falan da değil yemek yaniAyyy ne güzel vermissin ya 6 kilohem de sadece azatarak. Valla ben ev yemeği normalde zaten az porsiyon yiyorum. Benim abur cubur duskunluğum çok bir oturuşta bir koca paket çikolatayı bitiriyorum üzerine dondurma yemek istiyorum falan neden bunu yapıyorum diye düşününce su sonuca varıyorum: beni mutlu ediyor. Mesela bir film izleyeceksem mutlaka abur cubur olmalı. Yoksa izlemenin de anlamı yok gibi geliyor. Psikolojik bişey sanırım.
Teşekkür ederim tatlimiskoHayırlı olsunLizz im konun
Çok iyi yapmışsın
Ahh işte ben de tam tersi. İki yemek kaşığı yemek yeter.ama kola olsun. Kahvaltıda en fazla iki küçük dilim yerim ama yarım saat sonra bı bisküvi gofret çaklit Ne varsa onlardan yemek isterimBen çocuklardan sonra paketli ürünü minimuma çektim. Ben yemek seviyorum baya baya tatlı falan da değil yemek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?