Şekersiz 21 Gün

Yine güzel hafif bir menü bezelyeyi hiç çiğ yemedim akşam ben de biraz kiraz yiyip kapanış yapayım. Hayat manasiz

Ah ilk başladığımda doymazdım sonra alıştım. bu aralar biraz gevşettim yine gözüm dönmeye başladı

Alışacaksın 1 hafta sonunda
İnşallah ya..sürekli aklımda üç gunluk dünya, yemeyip de adriana Lima mi olcaksin söylemleri dolasiyo

İnşallah ya..sürekli aklımda üç gunluk dünya, yemeyip de adriana Lima mi olcaksin söylemleri dolasiyo
Sıfır şeker bana göre de değil. Geçen sene hayatımda ilk defa diyet yaptım ve 2,5 ayda 6 kilo verdim. Hem de her şeyi yiyerek. Sadece porsiyon küçülttüm. 2 dilim kek yerine 1 dilim kek. 2 tabak makarna yerine 1 tabak makarna. Ekmeği minimuma çektim. Ve tabi yürüyüş. Yürüyüş yapmadan verdik aslında ama yürüyüş yapınca dışardan anlaşıldı verdiğim
21 gün bitsin sonra az az yersin yine şekerli şeyler

Ayyy ne güzel vermissin ya 6 kilo hem de sadece azatarak. Valla ben ev yemeği normalde zaten az porsiyon yiyorum. Benim abur cubur duskunluğum çok bir oturuşta bir koca paket çikolatayı bitiriyorum üzerine dondurma yemek istiyorum falan neden bunu yapıyorum diye düşününce su sonuca varıyorum: beni mutlu ediyor. Mesela bir film izleyeceksem mutlaka abur cubur olmalı. Yoksa izlemenin de anlamı yok gibi geliyor. Psikolojik bişey sanırım.

Kolay gelsin benim bugün 16. Günüm ... ara ara zorladı ama pes etmedim ...özellikle biraz sinirli oldum ara ara sesimi yükseltiyorum ama geçecek

Kolay gelsin benim bugün 16. Günüm ... ara ara zorladı ama pes etmedim ...özellikle biraz sinirli oldum ara ara sesimi yükseltiyorum ama geçecek
AA ne güzel yarilamissiniz yolu ben daha 2. Günde mutsuzluklar denizinde yüzüyorum off valla bı o vardı mutlu olduğum motive olduğum, şimdi o da gitti. Eğer 21.gunun sonunda tartıda pek bı degisiklik görmezsem o gün en az üç çeşit tatlı birden alıp yiycem

Hemen olmuyor en azından bende 10 gün sonra değişimler meydana geldi karın şişkinliğim gidiyor... ama 10 gün vucud kitledi... Bende her akşam şekerin kötü birşey olduğunu uzman drdan dinleyip durdum sürekli video izledim .. kendimi böyle böyle avuttum

Ne güzel Ben sanırım izleyemem çünkü sonradan yine ona dönücem, yani şekere şimdiden dondurma özledim mesela

Ben çocuklardan sonra paketli ürünü minimuma çektim. Ben yemek seviyorum baya baya tatlı falan da değil yemek yani

Ben çocuklardan sonra paketli ürünü minimuma çektim. Ben yemek seviyorum baya baya tatlı falan da değil yemek yani
Ahh işte ben de tam tersi. İki yemek kaşığı yemek yeter.ama kola olsun. Kahvaltıda en fazla iki küçük dilim yerim ama yarım saat sonra bı bisküvi gofret çaklit Ne varsa onlardan yemek isterim

Şekersiz 3. Gün
Saat 07.40

Böyle de yazınca da belgesel girişi gibi oldu, valla iyi hoş 3. Güne geldik de nasıl geldik bı sor ayy aslında insanı en çok yoran ne yiycem derdi. Ve hazırlaması. Hele çocuk bakarken. Dun 23.30 da uyudu Baby sincap, ben de bayılıp gittim uyutana kadar. Dişlerimi bile fircalayamadan uyumuşum. Valla diyet benim neyime

Üç günlük dünya, yemeyelim de Kate Moss a mi dönelim diyor ve kaldığım yerden devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…