Börekler kombelerBen bugün fire verdim ya annem geldi börekler kömbeler vs. Üzgünüm
Yarım börek 1 kömbe yedim aslındaBörekler kombelertek bı tane de değil yani yok ya biz iflah olmayız
Hayır hayır dönüşüm muhteşem olacak
İnsalah sen döndüğünde ben burda olurumHayır hayır dönüşüm muhteşem olacak
Evde resmen tartışma çıktı. İnanılmaz demotive edildim. Zaten bir gram enerjim varmış, onu da yok ediyormusum.Niye olmadı ya
Canım bir velimde vardı.Dişlerimi fırçaladim yatıyorum simdi. İçimden bişey yiyip içmek hiç gelmedi. Sütü de azaltmak istiyodum aslinda belki dokunuyodur. Akne rosam var ve çok arttı. Bu şekersiz programa asıl baslama nedenim de bir faydası olacak mı diye görmekti. Ama 4 gündür bir azalma olmadı cildimde.
Hiç belli olmuyo ki. Benim de dönem donem neredeyse hiç kalmiyo. Yiyeceklerle çok alakası var ama.hala.cozemedim tam olarak nelerin dokundugunu. İki hafta öncesine kadar berbat haldeydi diyebilirim..sokağa kapatıcı sürmeden çıkamıyodum. Şuan akneler şeklinde var biraz. Yine sürüyorum kapatıcı ama en azından korkunc değil şuan.Canım bir velimde vardı.
Bezmialem de bir profa gitti sanırım.
Bebek gibi oldu cildi.
Bilmiyorum hevesim çok kırıldı. Çok Desteksizim. Annemle de zaten üç günün ikisi kavga ediyoruz gecinemiyoruz. Manevi olarak cok yoruldum.Lizz bu kadar katı olma bir bardak kola içtin diye bırakma bence devam et.
Oruç değil sonuçta bu oldu olmadı olacak.
İnsanız elimizden ne gelirse.
Zaten 16 gün mü kalmıştı?
Boyun kaç idi ki?
Özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?