Şekersiz 21 Gün

sudem34

boyum 1.63
Kilom dun 61.6 idi bugün 62 olmuştur. Ama kilomun çoğu göbek basen bacak ve kalcalarimda. O yüzden bakınca zayıf biri gibi gözükmüyorum.

Valla çok doğruymuş bu 21 gün olayı. Ben bile şaşırdım kendime. Aslında plansız oldu benim. Normalde çay içen biri değilim ama kahvaltıda annem koydukça içerdim o olmazsa yeşil çay içerim her zaman. Neyse annem şekeri bıraktı denemeye başladı doğal olarak bende onunla başladım bu arada ondan önce şekere çay ekliyordum resmen O derece abartırdım. Bi baktım ben çayı kahveyi şekersiz içiyorum ve asla rahatsızlık duymuyorum aksine o kahvenin çayın tadını asıl o zaman keşfediyorsunuz. Bi kere arkadaşım yanlışlıkla şeker koydu valla midem bulandı Kolay kolay içmediğim bi içeceğin bile bana şekeri bıraktıracağını düşünmezdim Yalnız onun dışında çikolatayı çok severim zaten çikolatalar sade içeceklerle güzel gidiyor Ben espressoyu ilk içtiğimde yüzüm buruş buruş olmuştu bu ne böyle acı iğrenç diyen ben şimdi İtalyanlar gibi güne espresso ile başlıyorum asdfghujıkl

Tebrik ederim evet bunu kendimden de biliyorum. Kahve ve çayı yıllardır şekersiz içerim ve şeker atılsa içine, icemem ama şu var ki kahvenin de çayın da yanında illa abur cubur olcak yani kahveye şeker atmıyorum ama.yaninda bir paket çikolata yiyorum . Puhahahaja şeker atsam daha faydalı

Yok yok şekerden daha iyi çikolata Şunu yapabilirsiniz çikolatayı bittere çevirin önce sizi bilmiyorum ama ben çok seviyorum bitteri hiç çikolayı çok yiyormuşum gibi de hissettirmiyor hemde daha sağlıklı zamanla belki diğer çikolataları istesenizde yiyemezsiniz :) Valla bu konuda çok tavsiyede bulunamıyorum günde 4 paket çikolata yiyen ben ASDFGHJ. Çok şükür kilo aldırmıyor sadece haklı olarak ayva göbek yapıyor biraz ama tartı aynı 15 senedir

Valla bitteri de hiç sevmem ya çikolata gibi gelmiyo. Bana böyle Bademli krokanki biseyler olcak. Böyle çaklit çaklit olcak ki yediğimi anlayayim

Karisanim gorusenim olmasa rahat devam ederdim de evde cok zor oluyor.

Valla bitteri de hiç sevmem ya çikolata gibi gelmiyo. Bana böyle Bademli krokanki biseyler olcak. Böyle çaklit çaklit olcak ki yediğimi anlayayim

Karisanim gorusenim olmasa rahat devam ederdim de evde cok zor oluyor.
Benim lisede çalışma masamın yanında mutlaka bi poşet dolusu abur cubur olur midem bulanasıya yerdim aç gözlüydüm biraz ama şimdi tatlı yine yiyorum sadece şeker oranının az olduğu çikolatalara geçtim ha bu bahane mi hayır Bitteri seviyorum ya özellikle şekerim düştüğünde çok iyi geliyor. Size aileniz mi karışıyor o da iyi bi şey bak Yalnız kahvaltıda yulafı tarçın tozuyla yemek ve güne suyun içinde tarçın kabuğu limon içeceği ile başlamak o kadar iyi geliyor ki şekerini düşürüyor bunlarda.

Burcunuz nedir?
Hos geldiniz

sudem34

boyum 1.63
Kilom dun 61.6 idi bugün 62 olmuştur. Ama kilomun çoğu göbek basen bacak ve kalcalarimda. O yüzden bakınca zayıf biri gibi gözükmüyorum.
Vki normal sınırda çıkar.

Ama iste kh yemekten kaynaklı göbek, kalça,bacak, basen.

Şekersiz 21 gün baslikli konuma artık günlük yedigim şeyleri yazarsam haksızlık etmiş olurum, zira kantarin topuzu kaçtı

O yüzden haftaya p.tesiden itibaren sessizce aralıklı oruca basliycam.
12.00-20.00 saatleri arası yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…