- 17 Mart 2010
- 26.324
- 67.794
- 798
Korkma ya benim çok rahat geçmiştiHadii yaa lohusayı herkes çok şey yapıyorr negibi şeyler yaşanıyorki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma ya benim çok rahat geçmiştiHadii yaa lohusayı herkes çok şey yapıyorr negibi şeyler yaşanıyorki
Inşaallahhh neseki herkesten uzağımm o konuda rahatım çok sükürrKorkma ya benim çok rahat geçmişti
Ne güzel menüAkşam yemeği
3 yk imam bayıldı
4 yk yoğurt
1 büyük kase nohutlu salata
2 yk avokado ezmesi
2 dilim tb ekmeği
Mikancigim sen aldın başını gidiyosunAra
1 salatalık
3-4 adet bezelye
Sütlü neskafe
2 adet bisküvi (lizzz bana kızma hamileyim göz hakkı )
Şöyle ki, işlenmiş gıda ve paketli her türlü gıdayı da yemiyorum. Şeker yok ama işlenmiş gıda kategorisinde olduğu icin.Lizz salam katkı maddeli yağlı diye mi şeker diyetine uygun değil.
Füme de mi olmuyor?
Füme kaburga vs.
Neyse ya az kaldı
Hep destek tam destek
Benim de hedefim sen bu süreçte iken kilo almamak daha fazla kalınlaşmamak.
Köfte yapacak mecalim yok artık yemek yapmayı iyice bıraktım. gözümde büyüyor dağ gibi. Kiraz güzeldi ama çok küçüktü taneleri.Liz yarın köfteli salatalı doyurucu bir menü yap canım
Bu menü ile normal
Kh ağırlıklı olduğu için insülin çıkmıştır.Canin sürekli Kh istemiştir.Zira kiraz da şekerli Tadı nasıldı? Güzel mıydı bari? Bugün ben pazardan aldım hatta bildiğim iyi bir tezgahtan aldım ama yine de tadı istediğim gibi değildi.
Dişlerimi fırçaladim yatıyorum simdi. İçimden bişey yiyip içmek hiç gelmedi. Sütü de azaltmak istiyodum aslinda belki dokunuyodur. Akne rosam var ve çok arttı. Bu şekersiz programa asıl baslama nedenim de bir faydası olacak mı diye görmekti. Ama 4 gündür bir azalma olmadı cildimde.Lizz bugün yatmadan ayran yoğurt filan tüket.
Yahut tarçınlı süt ya da tarçınlı yoğurt gibi bir besin al.
Salatalık kemir iki tane.