Şekersiz 21 Gün

Lizz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
4.097
6.974
158
Merhabalar

Şekersiz 21 gün kuralını ilk kez tecrübe edicem. Daha önce hiç niyetlenmedigim bir şeydi.. Her gün mutlaka abur cubur biseyler yerim, az ya da cok. Ve bu beni mutlu eder Ama uzun yıllardır süren kronik yorgunluğum var. Bunu artık şeker alimina bağlıyorum. Rafine şekeri bırakanların ortak söylemi yorgunluk hissinin gittiği, enerjilerinin arttığı yönde.

3 hafta dişimi sıkıp denemek istiyorum, sonucu görmek için. Eğer başarılı olursam sırada glutensiz yaşam var

Başlangıç kilosu: 62.7

Ben yapmıştım 4_5 yıl önce çok işe yarıyor. Kolay gelsin şimdiden

Bende bu gün başladım kaç haftadır 2 gün yapıb bırakıyordum bu gün kesin başlanğıç yaptım ben şekerle birlikte unu da çıkardım hayatımdan. Başarılar sizede

Bende bu gün başladım kaç haftadır 2 gün yapıb bırakıyordum bu gün kesin başlanğıç yaptım ben şekerle birlikte unu da çıkardım hayatımdan. Başarılar sizede
Harika size de başarılar diliyorum. Motive olmak istediğinizde buraya yazabilirsiniz

Sabah

Bir dilim beyaz peynir + bir ince dilim dil peyniri
Bir kucuk salatalik+ bir yeşil biber+maydanoz
3 zeytin
2 ceviz
Bir dilim ekşi mayalı ekmek
Bir hurma
Papatya çayı

Oglen

Bir kase kısır + bir büyük bardak su

Ara öğün

Bir fincan meyve çayı + 2 hurma

Sabah

İki dilim beyaz peynir
İki küçük salatalik+bir yeşil biber
3 ceviz
1hurma
Papatya çayı

Öğlen ara ogunumu henüz yemedim, cocikim kucağımda uyuyor, uyansın bakicaz

Kahvaltı
Sabah 2 yumurtadan omlet( eşim de yiyecek diye 2 yumurta yaptım ama okulda kahvaltı yapacaklarmış)
1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates biber
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi 7-8 adet erik

Öğle yemeği
4-5 kaşık yeşil fasülye
3 adet turşu biber
Salatalık
4 yk yoğurt

Şimdilik iyi gidiyorum bakalım

Topiğin hayırlı uğurlu olsun benim için çok iyi oldu. Menülerimi yazarım

Mikancigim menun cok güzel , darısı başıma

Artik yalnız degilsin

Akşam resim çekmeyi unutmuşum. Zira enerjim tükendi çok yorgunum ve gösterişli tabak yapacak hevesim kalmamıştı

2 yemek kaşığı Taze fasulye
2 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
1 küçük salatalik

Diyetteyken arkadaşlarımla oturduğum masada karşımdaki kisi çikolatalı sufle yiyordur

Ben ikindi arasında
bir kaç tane yenidünya,
Bir kaç tane çiğ bezelye ( evet çiğ bezelyeyi meyve niyetine yiyorum çok severim ama yasaklar listesinde )
1 adet salatalık yedim.

Akşam
2-3 kaşık yeşil fasülye
4 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, domates, biber

az önce
Bir kaç tane çubuk kraker yedim.
1 bardak süt içip kapanışı yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…