- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Mikaaaaan ilk kaçamağıni yaptınAra
1 sade Türk kahvesi
2 parça cezerye (havuçlu cezeryesi meşhur buranın. İçinde şeker vardır dimi ya )
Az yedim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mikaaaaan ilk kaçamağıni yaptınAra
1 sade Türk kahvesi
2 parça cezerye (havuçlu cezeryesi meşhur buranın. İçinde şeker vardır dimi ya )
Az yedim valla
Bir koli Züber aldımIlk bir hafta zorlar .
Şeker girmeyince vucut alışıyor ama.
Adet ve yumurtlama dönemi tatlı isteği çok artıyor.
Onun dışında iki hafta diyet yapmak daha kolay oluyor.
Merhaba evet sonucu çok merak ettiğim için deniyorumBen hamilelikte gebelik şekerim çıktı şekerli şeyler hiç yemedim içmedim ve almadımm bence şekersiz çok işe yarıyor bide açmalardan keklerden uzak
Iyi yapıyorsunuzz 21 gün bence çok iyi gerçii şekerli şeyler pek tüketmemMerhaba evet sonucu çok merak ettiğim için deniyorum
Ben de tam tersi her gün istisnasız yerim resmen mutluluk kaynagimdiIyi yapıyorsunuzz 21 gün bence çok iyi gerçii şekerli şeyler pek tüketmem
Özür dilerim affet aplaMikaaaaan ilk kaçamağıni yaptın
Hiç kaçamak yapmadınız mı?Ben hamilelikte gebelik şekerim çıktı şekerli şeyler hiç yemedim içmedim ve almadımm bence şekersiz çok işe yarıyor bide açmalardan keklerden uzak
Yapmadım çunkü bebeğimi düşündüm sağlığı açısından onu düşünürek hiç canım cekmedii zaten sekerle pek aram yoktu benim hiç oyüzden hep tuzlu şeyleri severim onlar çekerdi benim canım sadece son aylarda hep tatlı istiyo canım bu zamanda kaçamak yaptımHiç kaçamak yapmadınız mı?
Oyyy iştee çoğu kişilerde tatli krizi yaşıyor maaleseff bende o yoktu oyuzden zorlanmadımBen de tam tersi her gün istisnasız yerim resmen mutluluk kaynagimdi
Çok mu yüksek çıkıyordu şeker ? Benim çok yüksek çıkmadığı için arada çok az kaçamak yapıyorum. Kaçamaktan kastım yasaklı sebzeler mesela ya da birazcık dondurma vs ben de tuzlu daha çok seviyorumYapmadım çunkü bebeğimi düşündüm sağlığı açısından onu düşünürek hiç canım cekmedii zaten sekerle pek aram yoktu benim hiç oyüzden hep tuzlu şeyleri severim onlar çekerdi benim canım sadece son aylarda hep tatlı istiyo canım bu zamanda kaçamak yaptım
Bende şini farkettim demekki temmuz annelerindesinizz sanada hayırlı doğumlar canım vaktiyle gelsinÇok mu yüksek çıkıyordu şeker ? Benim çok yüksek çıkmadığı için arada çok az kaçamak yapıyorum. Kaçamaktan kastım yasaklı sebzeler mesela ya da birazcık dondurma vs ben de tuzlu daha çok seviyorum
Hayırlı doğumlar diliyorum bu arada
Evet benim de o civarlarda,Bende şini farkettim demekki temmuz annelerindesinizz sanada hayırlı doğumlar canım vaktiyle gelsin
Yüksek değilde doktorum tüketme hiç dedi en son oranım 113 tü ilk 90 dı mesela
Allahtan tansiyonum iyiydi yoksa tuzsuz hayatta edemezdim
Aynenn çıkıyorr çok dikkat etmek lazım yaaEvet benim de o civarlarda,
Teşekkürler, amin
Ben geçen hafta tuzlu erikler ve salatalıkları abartmışım mesela bu hafta ilk defa üst sınırda çıktı tansiyon Ben de yemek dışında tüketmemeye karar verdim
İki hamiş denk geldi ne güzel dilediğiniz gibi konuşun, ben yokmuşum gibiLizz canım k.bakma bianda daldım merhaba demedenn sohbet konusu gibi düşünmedim burayı
Lizz bu bir ilahi mesaj mi sanaİki hamiş denk geldi ne güzel dilediğiniz gibi konuşun, ben yokmuşum gibi
Şaka bı yana, hayırlı doğumlar dilerim size de.. ilk bebiş mi
Ilk bebiş evett mikandamı aynı anda girdi bende o buralarda sanıyordumİki hamiş denk geldi ne güzel dilediğiniz gibi konuşun, ben yokmuşum gibi
Şaka bı yana, hayırlı doğumlar dilerim size de.. ilk bebiş mi
AA hiç aklıma bile gelmedi ayolLizz bu bir ilahi mesaj mi sana