• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 21 Gün

Ogle

3 adet Patates ve havucla yaptığım mucverimsi
Yarım kase yoğurt

Ben hamilelikte gebelik şekerim çıktı şekerli şeyler hiç yemedim içmedim ve almadımm bence şekersiz çok işe yarıyor bide açmalardan keklerden uzak
Merhaba🌸 evet sonucu çok merak ettiğim için deniyorum☺️

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hiç kaçamak yapmadınız mı?
Yapmadım çunkü bebeğimi düşündüm sağlığı açısından onu düşünürek hiç canım cekmedii zaten sekerle pek aram yoktu benim hiç oyüzden hep tuzlu şeyleri severim onlar çekerdi benim canım sadece son aylarda hep tatlı istiyo canım bu zamanda kaçamak yaptım😁😁

Yapmadım çunkü bebeğimi düşündüm sağlığı açısından onu düşünürek hiç canım cekmedii zaten sekerle pek aram yoktu benim hiç oyüzden hep tuzlu şeyleri severim onlar çekerdi benim canım sadece son aylarda hep tatlı istiyo canım bu zamanda kaçamak yaptım😁😁
Çok mu yüksek çıkıyordu şeker ? Benim çok yüksek çıkmadığı için arada çok az kaçamak yapıyorum. Kaçamaktan kastım yasaklı sebzeler mesela ya da birazcık dondurma vs 🙈 ben de tuzlu daha çok seviyorum 😅
Hayırlı doğumlar diliyorum bu arada 🙏🧿

Çok mu yüksek çıkıyordu şeker ? Benim çok yüksek çıkmadığı için arada çok az kaçamak yapıyorum. Kaçamaktan kastım yasaklı sebzeler mesela ya da birazcık dondurma vs 🙈 ben de tuzlu daha çok seviyorum 😅
Hayırlı doğumlar diliyorum bu arada 🙏🧿
Bende şini farkettim demekki temmuz annelerindesinizz 😂 sanada hayırlı doğumlar canım🤲 vaktiyle gelsin💜
Yüksek değilde doktorum tüketme hiç dedi en son oranım 113 tü ilk 90 dı mesela
Allahtan tansiyonum iyiydi yoksa tuzsuz hayatta edemezdim

Bende şini farkettim demekki temmuz annelerindesinizz 😂 sanada hayırlı doğumlar canım🤲 vaktiyle gelsin💜
Yüksek değilde doktorum tüketme hiç dedi en son oranım 113 tü ilk 90 dı mesela
Allahtan tansiyonum iyiydi yoksa tuzsuz hayatta edemezdim
Evet benim de o civarlarda,
Teşekkürler, amin 🙏🤗

Ben geçen hafta tuzlu erikler ve salatalıkları abartmışım mesela bu hafta ilk defa üst sınırda çıktı tansiyon 🤦‍♀️ Ben de yemek dışında tüketmemeye karar verdim 🤭

Evet benim de o civarlarda,
Teşekkürler, amin 🙏🤗

Ben geçen hafta tuzlu erikler ve salatalıkları abartmışım mesela bu hafta ilk defa üst sınırda çıktı tansiyon 🤦‍♀️ Ben de yemek dışında tüketmemeye karar verdim 🤭
Aynenn çıkıyorr çok dikkat etmek lazım yaa
Allahın izniyle atlatacaz inşaallahh

İki hamiş denk geldi ne güzel😍 dilediğiniz gibi konuşun, ben yokmuşum gibi😁😁

Şaka bı yana, hayırlı doğumlar dilerim size de.. ilk bebiş mi🥰
Ilk bebiş evett 🤭 mikandamı aynı anda girdi bende o buralarda sanıyordum 😁
Sende düşünüyorsun galiba hiç strest etme kafanı rahat tutman bile yeter benim 2buçuk sene içinde ugraşlar içindeyken ummadığım anda oldu

Back