Kendini ne güzel motive ediyorsunŞekersiz 3. Gün
Saat 07.40
Böyle de yazınca da belgesel girişi gibi oldu,valla iyi hoş 3. Güne geldik de nasıl geldik bı sor ayy aslında insanı en çok yoran ne yiycem derdi. Ve hazırlaması. Hele çocuk bakarken. Dun 23.30 da uyudu Baby sincap, ben de bayılıp gittim uyutana kadar. Dişlerimi bile fircalayamadan uyumuşum. Valla diyet benim neyime
Üç günlük dünya, yemeyelim de Kate Moss a mi dönelimdiyor ve kaldığım yerden devam ediyorum
Mikancigim günaydınKendini ne güzel motive ediyorsun
KahvaltıKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
Salatalık biber domates
1 bardak süt 2dilim tb ekmeği
Valla bu iş bana yaradı lizz sayende kendimi toparladımMikancigim günaydın
Online eğitimle yaşam koçu olmusumdur
Çok sevindimValla bu iş bana yaradı lizz sayende kendimi toparladım
Yukardaki iyiymişÇok sevindimdestek çok güzel bişey insan yalnız olmadığını bilince daha güçlü hissediyor. Sen sağlıkla doğumunu yap, sonra yersin ben ne zaman yesem, du bakalım, ağustosta dogumgunum var, o güne kadar yemesem şöyle bişey olur muyum acaba?
Eki Görüntüle 3073445
Ya da şöyle
Eki Görüntüle 3073446
Müthiş
Mikancigim bı heves geldi ama akşama enerjim sıfırlanır yine gariban tabağı yaparimMüthiş
Avokadoyu öyle yiyor musun ?
Evde var ama nasıl yesem diye düşünüyordum. Ezme şeklinde mi yapıcam ?Mikancigim bı heves geldi ama akşama enerjim sıfırlanır yine gariban tabağı yaparimevet yiyebiliyorum, çok da hoşuma gidiyo hamileyken asla yiyememistim, resmen midemi bulandirmisti, hatta bunu nasıl boyle severek yiyolar berbat bisey demiştim ama en lezzetli üzerine zeytinyağı limon sumak ve beyaz peynirle oluyo ayy yine gözüm dönmüş yaa
Mikancigim ez güzelce, uzerine limon zeytinyağı ve sevdiğin bir baharat gezdir, biraz da beyaz peynir serpele, al sana nefis bisiy,Evde var ama nasıl yesem diye düşünüyordum. Ezme şeklinde mi yapıcam ?
Emzirdigin için suyu 3 litreden az içme.Ara öğün
Meyve çayı + 2 adet hurma
Keyfim yok şuan. Desteksizlik çok kötü bişey. Annem ve eşim bugün neredeyse bu diyeti yapıyorum diye bir azarlamadiklari kaldı. Ben emziriyormusum, zaten psikolojim daha toparlanmamis, bir de üzerine böyle bir diyet yapip iyice kafayı yiyecekmisim. Kola içme abur cubur yeme tamam diyor neyin diyeti diyor. Ya zaten yaptığım şey bu diyorum. İnternetten okumussun iki saçma sapan şey diyet yapıyosun diyor. Şimdiden gün sayiyorsun kaç gün kaldı diye diyor. Ne kadar gergin ve sinirliymisim..oysa ben gayet kendimi motive ediyordum ve neşem yerindeydi. Böyle diyerek beni çileden çıkardılar. Biraz tartıştıktam tersine ben 3 gündür sağlıklı besleniyorum. Ama işte beyaz ekmek pirinç ve makarna yasak dedim diye sandı ki ölümcül diyet yapıyorum.
Aslında aç da kalmıyorum da işte abur cubur yemiyorum sadece. Yemeyince de gün sayıyorum işte böyleEmzirdigin için suyu 3 litreden az içme.
Dereotu filan diyette süt arttırıyor.
Yemekleri 6-8 kaşık ye.
Yani aç kalma.
Ilk bir hafta zorlar .Aslında aç da kalmıyorum da işte abur cubur yemiyorum sadece. Yemeyince de gün sayıyorum işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?