- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Ne zaman baslicaksin canim orucaİyi geceler bugun keyfim yoktu yogundumda boyle gecti. Yarin daha iyi olacak inşallah. Birazda oruçsuz olunca cok mutsuzum Ramazan'ın tadina varamadim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman baslicaksin canim orucaİyi geceler bugun keyfim yoktu yogundumda boyle gecti. Yarin daha iyi olacak inşallah. Birazda oruçsuz olunca cok mutsuzum Ramazan'ın tadina varamadim daha
Sahur
2 kasik yogurt 2 kasik granola
Kucuk bir parca siyez simit 1 er tatli kasigi fistik ezmesi ve bal
İftarlar sahur arası su 2 litreye yakin icmisimdir
Herhalde cuma tutarim diye dusunuyorum canim. Reglim biter bitmez baslicamNe zaman baslicaksin canim oruca
Sahur
2 kasik yogurt 2 kasik granola
Kucuk bir parca siyez simit 1 er tatli kasigi fistik ezmesi ve bal
İftarlar sahur arası su 2 litreye yakin icmisimdir
Afiyet olsun. Benim listeyi görseniz amma cok yiyorsun dersinizSahurum , tavuklu sandvic bir ucgen dilim pide ekmegine ama büyük ddgildi ,yaninda zeytin ve cay bolca su karnim cok sis
Afiyet olsun. Benim listeyi görseniz amma cok yiyorsun dersiniz
Slm cnm iyiyim firsatim oomadi gekmeye hemde oruc degilim o yuzden menude yazmak istemedim gun icindede yarin basliyorum insallah.Pinkpinkblue cok sessizsin canim iyi misin?
Slm cnm iyiyim firsatim oomadi gekmeye hemde oruc degilim o yuzden menude yazmak istemedim gun icindede yarin basliyorum insallah.
Afiyet olsunIftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Yarim antrikot
Z.yagli fasulye
Ve 1 pastırma ve 1 minnacık pide
Sahurla birlikte gelirim cnmTamam canim sen bilirsin ugra yinede
Bende şimdi cocuklari yatırıp biraz egzersiz yaparimKizim uyumusken sanirim aradan once 15dk leslie yapicam
Cok guzel menu canimMenü
Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez
Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz
Ara 2
5 6 findik
3 hurma