- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma yada ctesi olur. Pink ya ben bu ay baya erken oldum neden ki acaba. Hormonlarim kafayi mi yiyocnm ben gecenn disardaydim sekerim dustu esim cikolata aldi o kdr degisik geldiki 2 aydor hic yememistim sure olarak . Gercektrn kasma can bogazdan gelir zaten tercih olarak saglikli seyler tuketiyoruz . Ben persembe baslicam sanirim oruca
Yani cnm biz pcoyuz sagimiz solumuz belli olmaz ama bayada kilo verdin sen seninki bana gore daha duzenliydi . Kac gun arayla oldun dr bana 21 gunude normaldenn kabul et demistiBende cuma yada ctesi olur. Pink ya ben bu ay baya erken oldum neden ki acaba. Hormonlarim kafayi mi yiyo
Normalde dongum 30 gündü canim. Şimdi 25. Gün falan olduYani cnm biz pcoyuz sagimiz solumuz belli olmaz ama bayada kilo verdin sen seninki bana gore daha duzenliydi . Kac gun arayla oldun dr bana 21 gunude normaldenn kabul et demisti
Aman abartma canım güzel kg vermişken. Bende yaklasik bir aydir ilk kez makarna yicem, kepekliKizlar aksam yemegi menum pirinc pilavi buzluktann yesil fasulye pisirdim zeytinyagli bide semizotu misir salatalik sarimsakli yogirt nane bunu cok severiz esimle yazin cok guzel oluyor serinn serin ,annem semizotu vermisti yapayim dedim seker diyetindenn sonra ilk defa yapiyorum ev ahalisi isyann etti artik pilavsizliltan .hah bide oglen yarim noddle yedim .karga demisya yavrularim olali sicak b.ka hasret kaldim die hazirladim cok ozlemistim ikiside yanima usustu yarisini kizima verdim oglumda 2 3kere tatti
Bugun biraz ödül günü gibi oldu. Fitte olsa trilice kalorisi vardir. Bir de aksam makarna ve nugget yedim. Miktarlari fazla gibi oldu. Salata ve dereotlu yogurtta yedim. Cok rahatsizim
Bisey olmaz canim benim icin artik porsiyon kontrolu onemliAman abartma canım güzel kg vermişken. Bende yaklasik bir aydir ilk kez makarna yicem, kepekli
Cok bozulmamis cnm bahardan 5gun kaymistir belkiNormalde dongum 30 gündü canim. Şimdi 25. Gün falan oldu
Vayy süpersinKizlar 55.850 geldim sasirdim mutluyum
Afiyet olsun Allah kabul etsinSahur
4 kasik yogurt
Granola ve 1 iri hurma