Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Sahurdan sonra biraz oyalandim hemen yemegin üzerine yatmıyim diye

Selam kizlar. Ben yogun bir gün gecirdim. Keyfimde yok pek..
Eşim iftara gelmicem demisti sonra gelcem dedi. Kostur kostur kuru fasulye mercimek yaptim. Simdi evi toparlayip supurcem sonra da pilav yaparim. O gelince de iftara yakin salata yerim. Ben sabahtan ikindiye kadar pek birsey yemedim. Sabah yarim dlm ekmek haslana yumurta az peynir. Oglen 1 bardak kefir 5 badem. İkindide ekmek arasi yedim. Akşam yemem en fazla yogurt ve salata

Selam kizlar. Ben yogun bir gün gecirdim. Keyfimde yok pek..
Eşim iftara gelmicem demisti sonra gelcem dedi. Kostur kostur kuru fasulye mercimek yaptim. Simdi evi toparlayip supurcem sonra da pilav yaparim. O gelince de iftara yakin salata yerim. Ben sabahtan ikindiye kadar pek birsey yemedim. Sabah yarim dlm ekmek haslana yumurta az peynir. Oglen 1 bardak kefir 5 badem. İkindide ekmek arasi yedim. Akşam yemem en fazla yogurt ve salata
Afiyet olsun canim

Iftara 1.30 saatim kaldi kizlar tavuk corbasi ,kereviz ,salata ,pilav var sanirim pilavdqn azda olsa yerim

Iftar;
2 kepce unsuz mercimek çorbası
3 köfte ve salata
1 cay bardagi kadar sekersiz elma suyu

Ve 2 hurma

Allah kabul etsin canim 🤲
Kizlar dün tartilmistim birde ramazan sonunda tartilmayi dusunuyorum her hafta tartilip moralimi bozmak istemiyorum :KK70:

Dun tarti gunuydu ama onceki günden siskinligim oldugu icin aksamustu tekrar tartildim tam 61 geldim bakalim sonuclar nasil gidicek

İyi geceler 🌙 bugun keyfim yoktu yogundumda boyle gecti. Yarin daha iyi olacak inşallah. Birazda oruçsuz olunca cok mutsuzum Ramazan'ın tadina varamadim daha

Sahur
2 kasik yogurt 2 kasik granola
Kucuk bir parca siyez simit 1 er tatli kasigi fistik ezmesi ve bal
İftarlar sahur arası su 2 litreye yakin icmisimdir

X