hedefime son 4 kilo ...

Evet protein ağlırlıklı ve sebze ile dengeleyerek beslenmeye çalışıyorum.
Ben crossfit +koşu+boks+pilates.
Aslında iyi spor yapıyorum az yesenem sonuç görücem de :) çift antrenman ile ancak kalori dengeliyorum
menü yazmaya başla istersen biraz frenlersin . abur cubur yiyor musun.
mesela ben kola gazoz içmşiyorum her zaman sade soda ya da su tercih ederim soğuk içeceklerden . onları azaltmakla başla içiyorsan. zaten oto olarak kilo vermen hızlanır

En kısa zamanda deneyeyim bunu 🤗
Sindirim sistemi bir nebze de olsa düzeldi.
Sabah hurma yedim akşam kuru meyve ardından sıcak su içmiştim artik duzelmeliydi 😂😂😂
dene her 2 güne 1 kase içmeye çalışıyorum bende .
bende de sıkıntı çok oluyor kuru kayısı ve 11 e kadar sade su içiyorum o zaman düzeliyor bazen düzelmiyorda

dene her 2 güne 1 kase içmeye çalışıyorum bende .
bende de sıkıntı çok oluyor kuru kayısı ve 11 e kadar sade su içiyorum o zaman düzeliyor bazen düzelmiyorda

Kuru kayısıyi baya uzun bir süre tükettim o yüzden artık midemi bulandırıyor 😔

Bende bu tarifi deniyeyim

menü yazmaya başla istersen biraz frenlersin . abur cubur yiyor musun.
mesela ben kola gazoz içmşiyorum her zaman sade soda ya da su tercih ederim soğuk içeceklerden . onları azaltmakla başla içiyorsan. zaten oto olarak kilo vermen hızlanır
Asitli içecek hiç içmem. Çikolata çok seviyorum 🙈

Kızlar diyet gruplarına gelmek ister misiniz.
14.takım dayım eski takımım motive için iyi oluyor

veeee ertelediğim diyetisyene bugün gittim yağ oranım içler acısı öyle basit değilmiş onu anladım :( tartısında 64,40 çıktım

Dayanamadım tartıldım bugün
Salı günü Diyetisyene başladığımda evdeki tartım 64.80ü gösteriyordu bugün 62.90 ve sabaha doğru regli oldum salı günü kontrolüm var yağdan ne kadar gittiğini merak ediyorum

Back