Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem hızlı trenle Karaman'dan Ankara'ya gelecek ins. Taş catlasa 5 gün kalirlarAileniz uzaktan mi geliyor? kalacaklar mi?
Evet o diyet iyiydi. Zaten içinde yoğurt olunca pek şok diyet olmuyor oldukça besleyici yoğurt tek başına.yarin başlayacağım inşallah.63 olsam yeter ama yok gitmiyor
Evet aynen. Belki de hep öyle gelen giden yada biz gidiyoruz da diyet yapana kadar gözümüze batmiyorBugun yoğurt yedim öğünlerde arada meyve ve çiğ sebze tükettim. Bir de sabah çok ince kepekli ekmek yedim.
Yarın akşam misafirim gelecek Bir şey yememem lazım yani ne zaman aşka gelsem diyet konusunda ya misafirliğe gidiyoruz ya da birileri geliyor
Evet aynen. Belki de hep öyle gelen giden yada biz gidiyoruz da diyet yapana kadar gözümüze batmiyor
Bugün zumrelerle oturduk. İzne ayrildigimda beni arayıp sormadilar. Kirgindim kendi içimde ve kızgın.
Benim için toplandıklarini söylediler. Daha doğrusu davet eden arkadaş. Bol okul dedikodusu yaptılar. Sohbetin disindaydim genelde.
Birşeyler birşeyler. Onlarla iyi anlasmistik. Hatta çok iyi. Şimdi onlara çok yabancı hissediyorum. Bugün bu durum biraz daha derinleşti.
Bir sürü şey yedim içtim. Bu arada. Maşallah moralim bozulsada istahim iyi idi
Fatma Aliye
Ahmet Apa yitik sofanın izinde... Bir araştırın. Yapabilmeyi o kadar çok istiyorum ki...
Ben mısır patlatmak istiyorum ama o kadar çok yedim ki yiyemeyecegim durumdayim
Merhaba yok iki hafta kaldı..Merhaba Fatma Aliye
Nasılsınız. BasladiniZ mi okula. Yakın arkadaşım 1 Nisan da başlıyor. Kendimi yalnız kalmış gibi hissediyorum. Sene başında başlamış olduğum için bu durumu kötü bir şekilde atlatiyorum
Diyet nasıl gidiyor. Ben Allah' izin verirse bahsettiğim o seviyelere başlayacağım