- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Oglan simdi uyudu bende yapamadımBen egzersizleri yapamiyorum bu ara. Ama iki gundur epey yurudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglan simdi uyudu bende yapamadımBen egzersizleri yapamiyorum bu ara. Ama iki gundur epey yurudum
Allah kabul etsin afiyet olsun. İnşallah bende yarın tutarim artik yaaSahur
Yulaftan tost
1 çorba kaşığı kadar fistik ezmesi ve biraz bal
3 zeytin
Ihlamur
Sagol canimAllah kabul etsin afiyet olsun. İnşallah bende yarın tutarim artik yaa
Afiyet olsun canim iyi yemissin gucsun kalmazsin cocuklarlaenerji lazinSlm kizlar , sahur haslanmis yumurta domates salatalik zeytin peynir kasar 1 tane cilek 1dilim salam 1kucuk dilim pizza 2parca kucuk kare parca ramazan pidesi yesil cay 2 bardak su . Ilk gunum diye biraz dolu dolu yedim depoyu fulledim
Bende oyle denk gelecek diye cok korkuyorum. Geceden hazirlayip birakcam bazi şeyleri. İnşallah zor geçmez bugününSahura kizim uyandi bekledim bekledim vakit gecicek olunca mecbur onunla kalktik artik birdey hazirlayamadim corba ,yaninda domates zeytin ,2 samosa boregi
Nasil geciyor canım güzel yemissin. Biz bu gece hic uyumadik resmen ve sabah 7.30dan beri ayaktayim. Oturukça uyukladim bir ara. Birazdan cocuklari yatirabilirsem uyucam ama oruçluyken de illa olacak böyle o zaman napcam diye düşünüp duruyorum sanirim ben yarinda tutamicam iyice sinir olmaya başladımSlm kizlar , sahur haslanmis yumurta domates salatalik zeytin peynir kasar 1 tane cilek 1dilim salam 1kucuk dilim pizza 2parca kucuk kare parca ramazan pidesi yesil cay 2 bardak su . Ilk gunum diye biraz dolu dolu yedim depoyu fulledim
Bende oyle denk gelecek diye cok korkuyorum. Geceden hazirlayip birakcam bazi şeyleri. İnşallah zor geçmez bugünün
Nasil geciyor canım güzel yemissin. Biz bu gece hic uyumadik resmen ve sabah 7.30dan beri ayaktayim. Oturukça uyukladim bir ara. Birazdan cocuklari yatirabilirsem uyucam ama oruçluyken de illa olacak böyle o zaman napcam diye düşünüp duruyorum sanirim ben yarinda tutamicam iyice sinir olmaya başladım
Amin canim cumlemize eminim bende cok gerilicem ama gerilmemem lazim. Bak eslemi uyuttum. Yysrayj ikna edip uyutana kadar eslem uyandi. Tam yattim dalmak uzereydim eslem agladi. Napcam bilmiyorum cidden bazen cok tükenmiş hissediyorumNasip canim bitince tutarsin benimde bugun yarin baslar ,bugun tam olarqk dedeigin gibiyim sabahtan beri herseye agliyor buyuk oruçluykende iyice gergin oluyorum kahvesiz ,Allah sabir versin hepimize
Amin canim cumlemize eminim bende cok gerilicem ama gerilmemem lazim. Bak eslemi uyuttum. Yysrayj ikna edip uyutana kadar eslem uyandi. Tam yattim dalmak uzereydim eslem agladi. Napcam bilmiyorum cidden bazen cok tükenmiş hissediyorum
Bu arada metabolizma yaşımın 26 olması beni hayli sevindirdi sporla dahada duserKizlar bugun 1 saat hafif bi pilates yaptim
Orada tartildim
Kas oranim iyiymis yağdan vermem lazım bide odem varmis ama bende hep oluyor zaten sadece 65.6 kilo çıkmama sinirlendim
Yag yakmaya yönelik biseyler yapmam lazim
Harika en onemli seylerden biri. Benim 40 civari cikiyoduBu arada metabolizma yaşımın 26 olması beni hayli sevindirdi sporla dahada duser
Tarti farki olabilir ama normalKizlar bugun 1 saat hafif bi pilates yaptim
Orada tartildim
Kas oranim iyiymis yağdan vermem lazım bide odem varmis ama bende hep oluyor zaten sadece 65.6 kilo çıkmama sinirlendim
Yag yakmaya yönelik biseyler yapmam lazim
Valla cnm cok iyi yedim hergun oyle ugrasamam heralde esimde sasirdi kac gundur ina sadece 1 tane yumurta hasliyodum tabagi gorunce bune askim midemiz yanar dediAfiyet olsun canim iyi yemissin gucsun kalmazsin cocuklarlaenerji lazin
Nasil geciyor canim ilk gününValla cnm cok iyi yedim hergun oyle ugrasamam heralde esimde sasirdi kac gundur ina sadece 1 tane yumurta hasliyodum tabagi gorunce bune askim midemiz yanar dedi