- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kızlar moralim çok bozuk yine 64 ciktimmm
Kahvalti
2 kask menemen biraz süzme peynir
1 princ patlagi 1 tatli kasik fistik ezme
Spordan mi oluyor acaba ,kaslarin mi agir geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar moralim çok bozuk yine 64 ciktimmm
Kahvalti
2 kask menemen biraz süzme peynir
1 princ patlagi 1 tatli kasik fistik ezme
Canim harikasin ya MasAllahGünaydın direnç kiloma kaldi 3 kg inşallah kolay gitsin bu 3 kg da
Bir hafta da giden 2 kg
Olabilir bende öyle düşündüm bayaga spor yapıyorum kas yag göremediğim icinde anlamıyorum herkes 60 58 gibi görünüyorsun diyoSpordan mi oluyor acaba ,kaslarin mi agir geliyor
Olsun cnm her hafta ayni olmuyor yinede iyisin ama cok az yiyorsun sen 60lardan degilde 80lerden dusecekmis gibi zorluyosun bak cocuklari bildigimden uzuluyorum vallaBu hafta fazla eksilmem yok 61.2 geldim hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum hic spor ve detoks yapamadim bu hafta
Cmm o zaman rakama takilma goruntu daha onemli o kadr caban bos degildirOlabilir bende öyle düşündüm bayaga spor yapıyorum kas yag göremediğim icinde anlamıyorum herkes 60 58 gibi görünüyorsun diyo
Evet sagolsun cok ilgileniyor onceki gibi değil canim sagolHarikasin canim diyetisyen baya iyi geldi sana hic hiz kesmeden devam edersin umarim
Olsun canim kacamaklara gore iyi Ki gitmiş :)Bu hafta fazla eksilmem yok 61.2 geldim hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum hic spor ve detoks yapamadim bu hafta
Coook guzel tebrikler canimKizlar 55.850 geldim sasirdim mutluyum
Bakalim konusucam ne diyecekMaviliman tebrik ederim cnm direnc kilosu die beynini sartlama 85denn akip gideceksin bu defa bayrMda 80i zorlarsin sen hem azimlisin hemde motive oldun yeni diyetisyenle disiplin olunca sonuc daha iyi oluyor tabi
Olabilir bende öyle düşündüm bayaga spor yapıyorum kas yag göremediğim icinde anlamıyorum herkes 60 58 gibi görünüyorsun diyo
Olsun cnm her hafta ayni olmuyor yinede iyisin ama cok az yiyorsun sen 60lardan degilde 80lerden dusecekmis gibi zorluyosun bak cocuklari bildigimden uzuluyorum valla
Kizlar 55.850 geldim sasirdim mutluyum
Evet sagolsun cok ilgileniyor onceki gibi değil canim sagol
Afiyet olsun canimKahvaltimi yaziyim kizlar minik sandvic 1dilimi keserek yapiyorum yesillik peynir domates ,yaninda zeytin cay
Oglen cigkofte dusunuyorum 6 7 tane yerim bol yesillik ve ayranla
cnm ben gecenn disardaydim sekerim dustu esim cikolata aldi o kdr degisik geldiki 2 aydor hic yememistim sure olarak . Gercektrn kasma can bogazdan gelir zaten tercih olarak saglikli seyler tuketiyoruz . Ben persembe baslicam sanirim orucaBilmemki canim aslinda doyuyorum yemek degilde cok seker yerdim onu kestigim için vucut sasirti sanirim sagol yinede pinkim ramazanda hic kascagimi sanmiyorum porsiyon olarak
Ohh ne güzel masallah 1