- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Harika afiyet olsunBende 1 kepce tarhana
1 kase tavuk sote
Az ekmek
Ve yogurt yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika afiyet olsunBende 1 kepce tarhana
1 kase tavuk sote
Az ekmek
Ve yogurt yedim
Hayir canim etkilemez onemli olan gece yiyip icmemek. Ben arada su iciyorum şimdi bende Nescafe ictim tarçınlı gunduz yulafla yesilcay icmistim yazmayi unuttum galiba. Bu aralar cocuklar bende kafa birakmadi...Simdi yesil cay iciyorum kizlar. Yarin tartıda etkiler mi bu aksam sıvı tuketmem
Sagol canim sanada afiyet olsunAfiyet olsun canim
Canim kizim 5 oglum 2 yasinda. Kvalidemle cok yakiniz ayni semtteyiz spor salonum yan sokağında hatta :) 1 saat birakiyorumHayir canim etkilemez onemli olan gece yiyip icmemek. Ben arada su iciyorum şimdi bende Nescafe ictim tarçınlı gunduz yulafla yesilcay icmistim yazmayi unuttum galiba. Bu aralar cocuklar bende kafa birakmadi...
Senin cocuklarin yaşları kaç, spor salonuna gitmene çok ozeniyorum itiraf ediyorum
Anladim canim maşallah. belki seneye bende gidebilirim diye düşünüyorumCanim kizim 5 oglum 2 yasinda. Kvalidemle cok yakiniz ayni semtteyiz spor salonum yan sokağında hatta :) 1 saat birakiyorum
Hayırlı olsun canım elti gelecek galiba düğüne kadar fit elti ol benim kaynim ayrildi kizdanBugun aksam kiz isteme gunumuzdu o yuzden birkac kacamakli yemek yedim ,tartidan eksilme umudum yok fazlq yememek icin cok su ictim sabah guzel gorusuruz insllah
InsAllahh ama benimde pek umudum yok ya belki ramazanda kirarim direnç kilomu :)Bugun aksam kiz isteme gunumuzdu o yuzden birkac kacamakli yemek yedim ,tartidan eksilme umudum yok fazlq yememek icin cok su ictim sabah guzel gorusuruz insllah
Hayırlı olsun canım elti gelecek galiba düğüne kadar fit elti ol benim kaynim ayrildi kizdan
InsAllahh ama benimde pek umudum yok ya belki ramazanda kirarim direnç kilomu :)
Su ara biraz vücut şaşırtma denen şeyi yapıyorum
Şuan pek barisacak gibi degiller zaten yaşlari da küçüktü evlilik için. Kaynim askerligini yaptigi icin biraz daha ciddi düşünüyordu. Ama kiz pek oyle dusunmuyor gibiydiBi elti geldi buda ikinci sayilir kuzenimizinki dugunlere var ama nisanlara kadar inmem lazim belki barisirlar canim isleri hic belli olmuyorki
Şuan pek barisacak gibi degiller zaten yaşlari da küçüktü evlilik için. Kaynim askerligini yaptigi icin biraz daha ciddi düşünüyordu. Ama kiz pek oyle dusunmuyor gibiydi
Masallah Allah bagislasinCanim kizim 5 oglum 2 yasinda. Kvalidemle cok yakiniz ayni semtteyiz spor salonum yan sokağında hatta :) 1 saat birakiyorum
Amin canım sagolMasallah Allah bagislasin
Canim yediklerini gözden gecirmelisin. Daha cok koruma donemi gibi oluyor galiba. Moralini bozma ramazanda daha bir duzenli oluruzKızlar moralim çok bozuk yine 64 ciktimmm
Kahvalti
2 kask menemen biraz süzme peynir
1 princ patlagi 1 tatli kasik fistik ezme
Günaydın direnç kiloma kaldi 3 kg inşallah kolay gitsin bu 3 kg da
Bir hafta da giden 2 kg