Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Simdi yesil cay iciyorum kizlar. Yarin tartıda etkiler mi bu aksam sıvı tuketmem

Simdi yesil cay iciyorum kizlar. Yarin tartıda etkiler mi bu aksam sıvı tuketmem
Hayir canim etkilemez onemli olan gece yiyip icmemek. Ben arada su iciyorum 🤫🤣🤭 şimdi bende Nescafe ictim tarçınlı gunduz yulafla yesilcay icmistim yazmayi unuttum galiba. Bu aralar cocuklar bende kafa birakmadi...

Senin cocuklarin yaşları kaç, spor salonuna gitmene çok ozeniyorum itiraf ediyorum 🤫😅

Hayir canim etkilemez onemli olan gece yiyip icmemek. Ben arada su iciyorum 🤫🤣🤭 şimdi bende Nescafe ictim tarçınlı gunduz yulafla yesilcay icmistim yazmayi unuttum galiba. Bu aralar cocuklar bende kafa birakmadi...

Senin cocuklarin yaşları kaç, spor salonuna gitmene çok ozeniyorum itiraf ediyorum 🤫😅
Canim kizim 5 oglum 2 yasinda. Kvalidemle cok yakiniz ayni semtteyiz spor salonum yan sokağında hatta :) 1 saat birakiyorum

Bugun aksam kiz isteme gunumuzdu o yuzden birkac kacamakli yemek yedim ,tartidan eksilme umudum yok fazlq yememek icin cok su ictim sabah guzel gorusuruz insllah 😍
InsAllahh ama benimde pek umudum yok ya belki ramazanda kirarim direnç kilomu :)
Su ara biraz vücut şaşırtma denen şeyi yapıyorum

InsAllahh ama benimde pek umudum yok ya belki ramazanda kirarim direnç kilomu :)
Su ara biraz vücut şaşırtma denen şeyi yapıyorum

Evet uzun suren diyetlerden sonra tavsiye ediyrlar insallah ramazan bzii sasirtir mutlu cikariz😊 skmdi ornek sahurlara bakiyordum ama ozel birsey goremedim gunluk kahvaltilarimiz var

Bi elti geldi buda ikinci sayilir kuzenimizinki😍 dugunlere var ama nisanlara kadar inmem lazim 😅 belki barisirlar canim isleri hic belli olmuyorki🙈
Şuan pek barisacak gibi degiller zaten yaşlari da küçüktü evlilik için. Kaynim askerligini yaptigi icin biraz daha ciddi düşünüyordu. Ama kiz pek oyle dusunmuyor gibiydi

Günaydın direnç kiloma kaldi 3 kg 😅🤣 inşallah kolay gitsin bu 3 kg da

Bir hafta da giden 2 kg

Eklentiler

• IMG_20210412_094620_081.jpg
    IMG_20210412_094620_081.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 24
X