- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Genel de oyle yaparim ben zaten canimCanim orucu hurmayla boz biraz daha iyi oluyor en azindan yemek bitince tatli krizine girmiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel de oyle yaparim ben zaten canimCanim orucu hurmayla boz biraz daha iyi oluyor en azindan yemek bitince tatli krizine girmiyosun
Ama cok az yiyosun canim. Emziriyosunda o kdar az tutma bence miktari. O kdar fazla kilonda yok zaten. Bak b12 falan etkileniyorAra filtre kahve ,2hurma 10findik bikrkac gundur cok ac hissediyorum
Afiyet olsun canim. Bizim ozellikle süt urunlerini bol tuketmemiz gerekiyor. Benim menu de her ogunde var nerdeyseSlm kizlar sabah menemen 2 dilim ekmek cay 2 lokmada peynir yedim ara ogun kefir ictim oglen yemek yoktu aciktim menemenden vardi indan yedim ceyrek parcada simit yedim . Aksam menusude etli arpa sehriye pilavi brokoli havuc patates sarimsakli yogurt
Ama cok az yiyosun canim. Emziriyosunda o kdar az tutma bence miktari. O kdar fazla kilonda yok zaten. Bak b12 falan etkileniyor
Cnm ben cogu zaman meyvenin yaninda iciyorum sekerini yukseltmesinn diyeAfiyet olsun canim. Bizim ozellikle süt urunlerini bol tuketmemiz gerekiyor. Benim menu de her ogunde var nerdeyse
Cnm zaten az kilosu olan daha zor veriyor . Odem bile yoktu mesela toplam 2.5kilo verdim o kdr detox dukan mukan yaptim 21gunde daha fazla verebilordim veremedim. Sen ilk haftanda 2.5kilo verdin ilk haftana gore yavaslama olmustur belki ama emziriyorsunda 2cocuk pesinde kosmak kolaymi sagligini daha ön planda tut canim sen iyi olacaksinki coluk cocuguna bakabileceksin .hem bemce sen pzt gunu en az 1kilo vermis olacaksin cunku cok dikatki ilerliyorsunCanim inan azken daha zor veriyorum bak bu hafta mesela korumaya gectim bile ,bunyem cok ağır malesef
Cnm zaten az kilosu olan daha zor veriyor . Odem bile yoktu mesela toplam 2.5kilo verdim o kdr detox dukan mukan yaptim 21gunde daha fazla verebilordim veremedim. Sen ilk haftanda 2.5kilo verdin ilk haftana gore yavaslama olmustur belki ama emziriyorsunda 2cocuk pesinde kosmak kolaymi sagligini daha ön planda tut canim sen iyi olacaksinki coluk cocuguna bakabileceksin .hem bemce sen pzt gunu en az 1kilo vermis olacaksin cunku cok dikatki ilerliyorsun
Ama senin kilonda bu çok normal. Birde az yiyerek kg veremezsin. Bende az yediğim için veremiyomuşumCanim inan azken daha zor veriyorum bak bu hafta mesela korumaya gectim bile ,bunyem cok ağır malesef
En doğrusu canımCnm ben cogu zaman meyvenin yaninda iciyorum sekerini yukseltmesinn diye
Canım ben açık aldım ama bu bitsin sallama alıcam begenmedimAksam yemeğim
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase kıymalı sebze yemeği
Salata ve bikac kasik yogurt
Simdide kiraz sapi cayi iciyorum, sallama çay yaptım ise yarıyor mudur yoksa demleme mi yapmaliyim
Menülerin bayaga iyi canim ramazanida guzel atlatırsan bence cok iyi kilo vermiş olursun bayramda senden beklentim 85 açıkçası:)Akşam 18.30
Fırında sebze
5 ızgara köfte
Salata
Cok gecmis olsun canim. Canim sahurda bem 1.5haslanmisnyumurta dusunuyorum cogu gunler oyle yaparim heraldeSagolcanim benim ins.oyle olur gecen hafta cok detoksta içmiştim haklisin tum siskinlik ne varsa birden gitti sanirim ,pazartesiyegoremenulere tekrarbakicam tabi sahurda nasil yapsam diye simdiden dusunuyorum gucsuz kalmamak icin basim cok agriyor bak mesela bugun agiri bitkin birakti beni
Benimde planim oyle normalde inşallah olurMenülerin bayaga iyi canim ramazanida guzel atlatırsan bence cok iyi kilo vermiş olursun bayramda senden beklentim 85 açıkçası:)
Bizde normalde hep kocaman bir tost ve haslama yumurta salatalik falan yerdik. Esime yine ayni menu olur da diyetisyen bana ne verirse bahtima artikCok gecmis olsun canim. Canim sahurda bem 1.5haslanmisnyumurta dusunuyorum cogu gunler oyle yaparim heralde