- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Direkt listemi atarim canim ama tabi miktarlar benim kgma goreMiktarlar az gibi gorunsede doyurucu gidalar var canim ins.vu seni dahada hizlandirir ,eger paylasmaya vaktin olursa belki bizlere fikir olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkt listemi atarim canim ama tabi miktarlar benim kgma goreMiktarlar az gibi gorunsede doyurucu gidalar var canim ins.vu seni dahada hizlandirir ,eger paylasmaya vaktin olursa belki bizlere fikir olur
Ne guzel bir motivasyon kaynagi canim. Bende yaza 80 85 arasi girip hem evdekilere girip hem yeni seyler almak istiyorum.
Birde bir kadin takibe aldim 150den 60 kgya düşmüş yaa. 90 kg vermiş. Ayagi 40 nodan 37ye küçülmüş. Bende 40 giyiyordum. Ayakkabi bollaşti insallah 38 falan olsam ne guzel ayakkabilar var ya
Direkt listemi atarim canim ama tabi miktarlar benim kgma gore
Dusunme oyle seyler 86dan 80e hizli gecis yapicaksin gebe kalmak yohk artik86ya cok yaklastim korkuyorum
Yok cnm onyizden demedim sen 36yi hedef gosterince 40 falanmiki dedim . Bende 38im 36 bana cok siska oluyo ama bende 36yi zorlicamEsimde basladi yani soyle evde seker ,tatli,cikolata yemek yok iste yemiyorum diyor ama inanmiyorum azcik dolu 38 di ama 38im zaten canim bqkinca dahada mi cok gorunuyorum yoksa
Kardesim bugun bisey almos cokda severim neyse dedim odul yimeeeeğ olsun yedim valla yemek ne kelime gomdum soylemim caniniz cekmesin. Onun icin +30 mekik cekicem. Aksamda 1 tahta kasik bulgur 1 tahta kasik mantarli et sote 2 kasikda yogurt yedim .
Yok cnm onyizden demedim sen 36yi hedef gosterince 40 falanmiki dedim . Bende 38im 36 bana cok siska oluyo ama bende 36yi zorlicam
Kizlar simdi kucuk bir Amasya elmasi yedim ama hala açım
Bugun bende öyleyim yaBazen yedikce yiyesi gelir insanin ayni bugun ben gibi
Bugun bende öyleyim ya
Gercekten kuculebiliyomus ya şok oldumElbise bedeni konusmadik tabiki ama nisanlar benim için en buyuk etken oldu.. dolaplar oldugu.gibi duruyor
Cok buyuk kilolar resmen erimiş gitmis bizim kilolardada ayaklar kucukur mu acaba hic aklima gelmemisti
Canim aksam yemegini cok cok erken yiyorsun. 17. 18.00 gibi ye en azindanKizlar simdi kucuk bir Amasya elmasi yedim ama hala açım
Yarin 15-16.00 gibi ara öğün ekle. 17.30-18.30 gibi aksam yemegi yeEvet yine ben
Elma yiyince daha çok acıktım ve ben daha gec olunca gözüm dönmesin diye
2 wasa beyaz peynir ve 3 zeytin yedim
Yerken ic sesim soyle söylüyordu ye zaten kilo veremiyosun