Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yaşasın cok sevindim senin adınaİste sonunda beklenen 8ler geldi
22 gunluk fark 4.3 kg
Harikasin canimİste sonunda beklenen 8ler geldi
22 gunluk fark 4.3 kg
İste sonunda beklenen 8ler geldi
22 gunluk fark 4.3 kg
Sonrasi
Cnm srn sporda yapiyorsun yaa napmak lazim acabaMalesef bende haberler iyi değil
Yine 63.5 ciktimm ya 2 hafta eksi göremedim neden böyle oluyor (((((
Kahvalti
1 wasa
1 dilim eski kasar
Oooo harikasin canim cok iyi vermissinKizlar yeni yazabildim benim ilk haftam biliyorsunuz baslangicim 63.9 du bu sabah 61.5 ,5lere inmek ilk hedefim
Malesef bende haberler iyi değil
Kahvalti
1 wasa
1 dilim eski kasar
Sagol canimMasallah cok guzel incelmissin Canim❤❤
Canim senin kilonda cok normal. Ama eminim yag kaybi muthis olmustur. Sporda cok yapiyorsun kas kutlen fazladirMalesef bende haberler iyi değil
Kahvalti
1 wasa
1 dilim eski kasar
Piiiinnnkkkk harika incelmişsin. Bak biz pcolularda yağ gerçekten gobekte toplanıyorSonrasi
İlk hafta da cok guzel kaybetmişsin canim. Ama bundan sonra az gidebilir sakın moral bozmaKizlar yeni yazabildim benim ilk haftam biliyorsunuz baslangicim 63.9 du bu sabah 61.5 ,5lere inmek ilk hedefim
Aynen cnm baksana cunku oncekindede bacaklarimda bisey yok benim sorunum hep gobek oluyor zaten . Ve cidden bu2.5 kilo bile ne kdar fayda etti 10gun arayla 10ar gun regl oluyordum bu ay olmadim cok mutluyum yaa yemisim dis gorunusu saglik icin mutluyumPiiiinnnkkkk harika incelmişsin. Bak biz pcolularda yağ gerçekten gobekte toplanıyor