Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bazi degisiklikler gerekiyor. Senin kilonda evet uzun surebilir. Mesela ben yağı biraktim şuan kahvaltida. Sadece salata da ve sebze yemeklerimde zeytinyagi kullancam. Ekmegimi degistirdim aylardir tam bugday yiyordum. Cavdar aldim ve bu sabah 89.3 gördüm direnci kırdımKizlar bu direnc olayi 1 ay hatta daha fazla surebiliyormus ramazana kadar kendimi sıksam ramazanda kirarim belki direnç kilomu
Birde öğün saatlerini gözden geçir muhakkak. Aksam yemegi erken yiyip saat 6dan sonra acikip atistiriyorsun sanirim. Ben gordumki o saatten sonra yenilenler saglikli bile olsa kg verdirmiyorKizlar bu direnc olayi 1 ay hatta daha fazla surebiliyormus ramazana kadar kendimi sıksam ramazanda kirarim belki direnç kilomu
Ayy superrCanim bazi degisiklikler gerekiyor. Senin kilonda evet uzun surebilir. Mesela ben yağı biraktim şuan kahvaltida. Sadece salata da ve sebze yemeklerimde zeytinyagi kullancam. Ekmegimi degistirdim aylardir tam bugday yiyordum. Cavdar aldim ve bu sabah 89.3 gördüm direnci kırdım
Afiyet olsun canimAksam yemegi olarak yedim oglen yemedim artik sulukofteden 5kofte ,2dilim havuc yaninda zeytinyaginda sulandirilmis bolca fasulye ,1kase yogurt
Kafiri hazir mi aliyosun canim13.30 1.ara
3 çilek
5 fındık
1 sb kefir
2.ara 16.20
5 badem
3 gun kurusu
Yesilçay
Afiyet olsun canim
Evet maalesef kendim mayalayamiyorumKafiri hazir mi aliyosun canim
Aaaa cok az degil miAksam ogunum
3 kasik yogurt
3 hurma
Tarcin
Ve 1 wasa
Acikmadan yedim aslinda geçe kalmıyim diye baska bisey canim istemediAaaa cok az degil mi