- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bar yerine cafeye gidin en iyisi öyle.Bu akşam da spordan sonra dışarı çıkacaktık arkadaşla.
Ben yapacağına inanıyorum belki hayat tarzımız alışkanlıklarımız değişirse ilaca da gerek kalmaz canım.Aynen benim de yakın arkadaşım 3 ayda 15 kg verdi o da hiç kaçamak yapmadan. Benim ilacın 2. haftası henüz yeni alışıyorum. İnşallah başarırım ben de
Ben de inanıyorum. Böyle bir hastalığım yoktu zaten yeni çıktı. Ya da vardı anlamıyordum tatlıyı çok sevmeme bağlıyordum bilemiyorum.Ben yapacağına inanıyorum belki hayat tarzımız alışkanlıklarımız değişirse ilaca da gerek kalmaz canım.
paylaşıma devaammm , sonuna kadar izleyin ağzım açık kaldı
şunu izledikten snra hala yemeyi düşünen var mı gerçekten?
100 ip atlıyoz muYemek olayi bende de tamamdir pofu sporlar bitince paylasirim.2. Gun basariyla bitirildi
Sen de harikasın Pofuu.
Ancak gece atlarim esim aldi ipi o da gec gelecek ama atlayacagim squatin da 2. Gunundeyim 50 yaptim bugun100 ip atlıyoz mu
sağ ol tatlım evet etmem miii gayet başarılıSen de harikasın Pofuu.
İpi test ettin mi?
ahahha olsuunn yeterki atlaAncak gece atlarim esim aldi ipi o da gec gelecek ama atlayacagim squatin da 2. Gunundeyim 50 yaptim bugun
Süper yaa bravo sana canımmmkŞekersiz 2. Gün akşam yemeğinde semizotlu helim peynirli salata var
Spor henüz yapmadım yapınca bildircem
Bn çok su içiyorum o yüzdsn yazmıyorum, sabah kahvaltıdan hemen önce suyla başlıyrum güne 2 bardak
Gün biter diyebiliriz spor sonrası kefir var sadecw ekstra mecburiyetten