• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bir kere markette şuna denk gelmiştim, gerçekten salatanın yanında falan atıştırmalık iyi olmuştu. Artık hiç görmüyorum; sanırım fiyat/gramaj olarak cazip gelmedi insanlara.

2249085

kızlar bugünden itibaren yeni ekleme yapmıycam herkesin haberi olsun

tamam cnm
menüde alsam bi bakalım neler yenmiş içilmiş
sabah 9,30
şekersiz türk kahvesi
öğle 12,30
ızgara tavuk
ayran
acı biber 3 adet
ara öğün 15,00
şekersiz çay
akşam 20,00
1 kepçe tavuk suyu çorba
2 salatalık
ekmek yemedim
2,5 litre su

Kahvaltımı yaptım. Ardından ceviz, gün kurusu ve kuru erik yedim, bir fincan da kahve içtim. Biraz önce de salata yedim ve midemin dolu olduğunu hissediyorum.

Kollarım tutmasa da 1 saat kadar sonra Didem Fitness-2. gün ile devam edeceğim programıma.

Bombayı patlatıyorum: Akşam menüde gözleme var. Pofff, kalorisine baktım da... :KK57: Ama ölçülü yiyeceğim tabii. :) Çok üzgünüm ama yapacağım bunu. :KK28:

sabah 9,30
şekersiz türk kahvesi
öğle 12,30
ızgara tavuk
ayran
acı biber 3 adet
ara öğün 15,00
şekersiz çay
akşam 20,00
1 kepçe tavuk suyu çorba
2 salatalık
ekmek yemedim
2,5 litre su
afiyet olsun canım harika

Kahvaltımı yaptım. Ardından ceviz, gün kurusu ve kuru erik yedim, bir fincan da kahve içtim. Biraz önce de salata yedim ve midemin dolu olduğunu hissediyorum.

Kollarım tutmasa da 1 saat kadar sonra Didem Fitness-2. gün ile devam edeceğim programıma.

Bombayı patlatıyorum: Akşam menüde gözleme var. Pofff, kalorisine baktım da... :KK57: Ama ölçülü yiyeceğim tabii. :) Çok üzgünüm ama yapacağım bunu. :KK28:
ooowww yapma etme dicem ama sen bilirsin

E ekilem81 arkadaşım ile öğle yemeğimiz dünkü patlican ve 2 adet koz bibere yogurt ve karabuğday ilave ettim 1.5 kaşık kişi başı karabuğday düştü. Aslında 3 kişilik.yapmistik arkadaşın midesi kotu olunca eşlik edemedi. 1 kaşık kisir aldık arkadaşımız evden getirmiş. Biraz da turşu ( ev yapımı tursu) bizim menülerimizi kontrol edin kizlar yanlışlıkla.bozmak istemiyorum.

Eklentiler

• 20190322_132016.jpg
    20190322_132016.jpg
    132,8 KB · Görüntüleme: 31
E ekilem81 arkadaşım ile öğle yemeğimiz dünkü patlican ve 2 adet koz bibere yogurt ve karabuğday ilave ettim 1.5 kaşık kişi başı karabuğday düştü. Aslında 3 kişilik.yapmistik arkadaşın midesi kotu olunca eşlik edemedi. 1 kaşık kisir aldık arkadaşımız evden getirmiş. Biraz da turşu ( ev yapımı tursu) bizim menülerimizi kontrol edin kizlar yanlışlıkla.bozmak istemiyorum.
gayet güzel cnm sorun yok:KK50:

Back