Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk defa gördümBir kere markette şuna denk gelmiştim, gerçekten salatanın yanında falan atıştırmalık iyi olmuştu. Artık hiç görmüyorum; sanırım fiyat/gramaj olarak cazip gelmedi insanlara.
Eki Görüntüle 2249085
Tamamdır bitti zaten. Sade alıp içine bir şeyler atarım. Ofiste bu var diye bunu yedim.BenimKemiklerimiri programdan baktım %15.89 şeker oranı total 14.3 gram şeker var
afiyet olsun cnmTamamdır bitti zaten. Sade alıp içine bir şeyler atarım. Ofiste bu var diye bunu yedim.
tamam cnmpofu kilom 72,00 cnm ekle benide
sabah 9,30tamam cnm
menüde alsam bi bakalım neler yenmiş içilmiş
afiyet olsun canım harikasabah 9,30
şekersiz türk kahvesi
öğle 12,30
ızgara tavuk
ayran
acı biber 3 adet
ara öğün 15,00
şekersiz çay
akşam 20,00
1 kepçe tavuk suyu çorba
2 salatalık
ekmek yemedim
2,5 litre su
ooowww yapma etme dicem ama sen bilirsinKahvaltımı yaptım. Ardından ceviz, gün kurusu ve kuru erik yedim, bir fincan da kahve içtim. Biraz önce de salata yedim ve midemin dolu olduğunu hissediyorum.
Kollarım tutmasa da 1 saat kadar sonra Didem Fitness-2. gün ile devam edeceğim programıma.
Bombayı patlatıyorum: Akşam menüde gözleme var. Pofff, kalorisine baktım da... Ama ölçülü yiyeceğim tabii. :) Çok üzgünüm ama yapacağım bunu.
afiyet olsun canım harika
ooowww yapma etme dicem ama sen bilirsin
beyaz un ama :S siz mi yapacaksınız? hazır yufka mı? şeker atılırsa bozmuş olcaksın ama :SAma pofu Didem Fitness'in bir günü 400 kcal ediyormuş + eliptik bisiklet de 200 kcal, oldu mu sana 1 saatte 600 kcal. Eee, gözlemeden biraz almamam için hiçbir sebep yok galiba.
beyaz un ama :S siz mi yapacaksınız? hazır yufka mı? şeker atılırsa bozmuş olcaksın ama :S
ben sana başka tarif versem onu yapsan beybi? bozacaksın yoksa 2 günü yakarsın kural :)Hazır yufkadan annem yapacak. Yarısını yesem? :/
ben sana başka tarif versem onu yapsan beybi? bozacaksın yoksa 2 günü yakarsın kural :)
ooff düzgün bulamadım :S napsak bilemedimOlur tabii. :)
gayet güzel cnm sorun yokE ekilem81 arkadaşım ile öğle yemeğimiz dünkü patlican ve 2 adet koz bibere yogurt ve karabuğday ilave ettim 1.5 kaşık kişi başı karabuğday düştü. Aslında 3 kişilik.yapmistik arkadaşın midesi kotu olunca eşlik edemedi. 1 kaşık kisir aldık arkadaşımız evden getirmiş. Biraz da turşu ( ev yapımı tursu) bizim menülerimizi kontrol edin kizlar yanlışlıkla.bozmak istemiyorum.
Bakayım inşallah hafta sonu :)ben ilk defa gördüm
metro carrefour gibi marketlerde bulabilirsin belki
ince küçük bişey yiyeceksen bu seferlik sorun olmasınOlur tabii. :)