- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Yasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yokSadece Nescafe battı gözüme onun dışında güzel menun yulaf kepeği kaç kaşık kullandınsporun çok güzel
maalesef 72
72 olduğun Emin misin:) 65 gibi duruyosun
paketli herşeyde zararlı maddeler var sütle iç daha iyiYasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yok
tamam cnm süper afiyet olsunsabah,öğle ve aralarhande_buse ile aynı, akşamda menemen, 5 zeytin, 1 dilim peynir yedim
Yasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yok
ben nescafeyi çok severdim burada birisi nescafenin gerçek bir kahve olmadığı söledi. kimyasal toksin taşiyormuş. bende bi daha içmedim aldim duruyor çekmece. ne bilim uykumu açılır diye içiyordum. işyerinde kahve içiyorum. çok şekerliydi . içemedim. :/ evde kendim yaptığımda içiyorum. tarçinli türk kahvesi içmeyi deneyecegim:)Yasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yok
Süper gözüküyorsun , spor yaptığın için sıkı vücudun canım 90 gün sonra nasıl olacaksın merakla bekliyorumBu bnm güncel halimo bacaklar daha da incelck
maalesef 72spor yaptığım için olduğumdan daha inceym tşk ederim yorumun için
paketli herşeyde zararlı maddeler var sütle iç daha iyi
tamam cnm süper afiyet olsun
Beybi nescafe yerine filtre kahveye geçiş yap. Al bi tane french press. Mis gibi gerçek kahve. Ben de bayılırdım nescafeye 3 yıl olmuştur içmiyorum. Kahve çekirdeği suda ööyle 10 sn de erimez. Eriyorsa o kahve değildir zaten.Yasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yok
Seninde vücudunda pek birşey yok canım orantılısın sporla ve 90 gün sonunda bakalım nasıl olacak? Aslında hepimiz fotoğrafımızı çekmeliyiz öncesi-sonrası yapmak mantıklıBu da benim güncel. simsiyah olmam biraz saklamış ama. Çırpı bacak olana kadar devam
Eki Görüntüle 2248887
Eki Görüntüle 2248885
paketin içinde aliminyum var.. çoğu öle.. ben artık öle düşünmeye başliyorum uzun süre duruyo bence kullanma tarihleri bakmamak lazim uzatiyolar. bi kere kullanma tarihi geçmemiş içinde küf çikan bişey çikmişti. attım çöpe. bilmiyorum marketlerde böle durum yaşiyor. alırken nasıl güvenecegimi sasirdim artık.maalesef 72spor yaptığım için olduğumdan daha inceym tşk ederim yorumun için
paketli herşeyde zararlı maddeler var sütle iç daha iyi
tamam cnm süper afiyet olsun
Tiryakisi değilim canım işyerinde pratik olanı tercih ediyoruz mecburiyetten artık içmeyelim E ekilem81Beybi nescafe yerine filtre kahveye geçiş yap. Al bi tane french press. Mis gibi gerçek kahve. Ben de bayılırdım nescafeye 3 yıl olmuştur içmiyorum. Kahve çekirdeği suda ööyle 10 sn de erimez. Eriyorsa o kahve değildir zaten.
Bacaklarım kalın bir de hormon ilaçlarından göğüslerim büyüyor. Sporda mutlaka göğüs çalışıyorum küçülsünler diyeSeninde vücudunda pek birşey yok canım orantılısın sporla ve 90 gün sonunda bakalım nasıl olacak? Aslında hepimiz fotoğrafımızı çekmeliyiz öncesi-sonrası yapmak mantıklı
aayyy bacaklar incelsin göbek gitsiinnnSüper gözüküyorsun , spor yaptığın için sıkı vücudun canım 90 gün sonra nasıl olacaksın merakla bekliyorum
bilmediğiniz için devam :) bozmadık ama bi daha içmiyorsunuz, aslında pratik olsun diye mehmet efendi tek içimlil türk kahveleri çıkardı onları deneyinTamam canım onu düşünemedim bozulmadı umarım şekersiz diyetimiz
kesinlikle içilmesin yakaarrımm gününü
Haftasonu çekinelimBacaklarım kalın bir de hormon ilaçlarından göğüslerim büyüyor. Sporda mutlaka göğüs çalışıyorum küçülsünler diye
Bence de hepimiz çekelim ama böyle pantalon kazak olmuyor. Tayt ve sporcu südyeni veya dar bir badi giyip çekilelim.
TamamHaftasonu çekinelim
aayyy bacaklar incelsin göbek gitsiinnnbaşka bi şey istememmm
bilmediğiniz için devam :) bozmadık ama bi daha içmiyorsunuz, aslında pratik olsun diye mehmet efendi tek içimlil türk kahveleri çıkardı onları deneyin
kesinlikle içilmesin yakaarrımm gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?