Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

72 olduğun Emin misin:) 65 gibi duruyosun
maalesef 72 spor yaptığım için olduğumdan daha inceym tşk ederim yorumun için
Yasak mıydı nescafe, sade içiyorum süt tozu ve şeker yok
paketli herşeyde zararlı maddeler var sütle iç daha iyi
sabah,öğle ve aralar hande_buse ile aynı, akşamda menemen, 5 zeytin, 1 dilim peynir yedim
tamam cnm süper afiyet olsun

ben nescafeyi çok severdim burada birisi nescafenin gerçek bir kahve olmadığı söledi. kimyasal toksin taşiyormuş. bende bi daha içmedim aldim duruyor çekmece. ne bilim uykumu açılır diye içiyordum. işyerinde kahve içiyorum. çok şekerliydi . içemedim. :/ evde kendim yaptığımda içiyorum. tarçinli türk kahvesi içmeyi deneyecegim:)

Beybi nescafe yerine filtre kahveye geçiş yap. Al bi tane french press. Mis gibi gerçek kahve. Ben de bayılırdım nescafeye 3 yıl olmuştur içmiyorum. Kahve çekirdeği suda ööyle 10 sn de erimez. Eriyorsa o kahve değildir zaten.

maalesef 72 spor yaptığım için olduğumdan daha inceym tşk ederim yorumun için
paketli herşeyde zararlı maddeler var sütle iç daha iyi
tamam cnm süper afiyet olsun
paketin içinde aliminyum var.. çoğu öle.. ben artık öle düşünmeye başliyorum uzun süre duruyo bence kullanma tarihleri bakmamak lazim uzatiyolar. bi kere kullanma tarihi geçmemiş içinde küf çikan bişey çikmişti. attım çöpe. bilmiyorum marketlerde böle durum yaşiyor. alırken nasıl güvenecegimi sasirdim artık.

Tiryakisi değilim canım işyerinde pratik olanı tercih ediyoruz mecburiyetten artık içmeyelim E ekilem81

ben çok şekerli şeyleri hiç sevmiyorum sevemiyorum. daha geçen salı günü buraya üye olmadan önce pazarcik helvasini yedim. aşırı şekerli.. 10 kg şeker taşiyor. 2-3 küp helva alip yedim abimle eşim yedim helvaları.. yiyemiyorum

Seninde vücudunda pek birşey yok canım orantılısın sporla ve 90 gün sonunda bakalım nasıl olacak? Aslında hepimiz fotoğrafımızı çekmeliyiz öncesi-sonrası yapmak mantıklı
Bacaklarım kalın bir de hormon ilaçlarından göğüslerim büyüyor. Sporda mutlaka göğüs çalışıyorum küçülsünler diye
Bence de hepimiz çekelim ama böyle pantalon kazak olmuyor. Tayt ve sporcu südyeni veya dar bir badi giyip çekilelim.

Süper gözüküyorsun , spor yaptığın için sıkı vücudun canım 90 gün sonra nasıl olacaksın merakla bekliyorum
aayyy bacaklar incelsin göbek gitsiinnn başka bi şey istememmm
Tamam canım onu düşünemedim bozulmadı umarım şekersiz diyetimiz
bilmediğiniz için devam :) bozmadık ama bi daha içmiyorsunuz, aslında pratik olsun diye mehmet efendi tek içimlil türk kahveleri çıkardı onları deneyin
Tiryakisi değilim canım işyerinde pratik olanı tercih ediyoruz mecburiyetten artık içmeyelim E ekilem81
kesinlikle içilmesin yakaarrımm gününü

Haftasonu çekinelim

Çok gözümü korkuttun o kahve bir daha içilmeyecek pofu cum Niyetimizi bozmak yok . Bu akşam tatlı yapacağım. haftasonu misafirim var bir arkadaşım öğlen vakti gelecek çocuğuyla , çocuklar yesinler kendime salata yaparım karabuğdaylı onlara makarna-tatlı

Gunaydin herkese ☺

Muhtesem programin 2. gununu de guzel bir sekilde bitirecegimizi dusunuyorum.

Biraz gec kalktim bugun, kahvaltimi yapacagim birazdan. Cok da acikmisim. ☺

Emin olun boyle giderse o vucutlar bir incelir ki siz bile sasirirsiniz. Yeter ki irademize sahip cikalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…