- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Evdeki ayna gerçeği gösteriyor gardrobumdakiYok yaa, normal aynalar olduğun gibi gösteriyor....ama mağazalardakiler genelde hileli, eve gelince bir hayal kırıklığı oluyor hafif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeki ayna gerçeği gösteriyor gardrobumdakiYok yaa, normal aynalar olduğun gibi gösteriyor....ama mağazalardakiler genelde hileli, eve gelince bir hayal kırıklığı oluyor hafif
Su iç, limon sıkınca süper oluyor hattaimdaatt canim tatlı çekiyoooo
elma yok limon yok işyerinde bişey bulamiyorumSu iç, limon sıkınca süper oluyor hatta
Elma var mı? Elmaya tarçın serpince de süper.
evden getireceksin benim gibi çekmecen stok olacak. Ben kahvaltı olarak 3 hurma yedim ve limonlu ıhlamur içtim mesela.elma yok limon yok işyerinde bişey bulamiyorum
O zman isyerinde tatli da bulmaelma yok limon yok işyerinde bişey bulamiyorum
Tunaydin millet zar zor bimden atlama ipini buldum.ip atlamaya basliyorum onceden spro yapmiyordum bundan sonra sporla devam edecegim diyetime
Anaam bimi soymuşlar. Bizim burdaki bim spor salonunun yanında. Talan etmişlerdir orayı hiç bakmıyorum bile.İpi aldım holeeyy
Yanına da streç bandd ohhh bütün parayı baydım tgldm
sakın sakın!!! hemen kumbaraya atacağın parayı düşünimdaatt canim tatlı çekiyoooo
Bu da mı bim'in ipi? Çok klas gözüküyorİpi aldım holeeyy
Yanına da streç bandd ohhh bütün parayı baydım tgldm
bu Anka bnei öldürcek sonundaGünaydın kızlar apar topar bi kahvaltı yaptım bugün ama kurallara uydum tabiki.
@orkidekaramel bizimle 21 hazirana kadar burda olursan çok rahat duyarsın. Patates pirinç yemiyoruz hele ki pirinç aslaa
Anka ortim hep böyle emziren anayım diyerek kaçıyorsun ama bir daha olmasın gözüm üstünde bak
tamam beybi ekliycem az sonrabu sabah tartılabildim. 66,7
harikasın kuzum tabiki göreceksin spor muhteşem bişey5 gündür her sabahsporumu yapıyorum bugün 20 dk yaptım bi hareket daha ekledim :)
mekik 50ydi 70 e yükselttim.:)
bacak ve atlama skoru baya zorlaniyorum. 5 günde hamile gibi göbegim bi anda indiği farki yaratiyor. şeker felan hiç yemesem. gerçekten 3 ayda inanilmaz etkisini görecegime inaniyorum
düzelticem beybiGünaydııın kızlaaar.
pofu kilom 65,4 imiş sabah tartıldım. Değiştirebilirsin ve ya böyle de kalabilir
afiyet olsun cnm süpersinsabah,öğle ve aralar hande_buse ile aynı, akşamda menemen, 5 zeytin, 1 dilim peynir yedim
aa ne güzel ben bayılırrıımm hele baklavaaa ıımm yemeyeli aylar olduben çok şekerli şeyleri hiç sevmiyorum sevemiyorum. daha geçen salı günü buraya üye olmadan önce pazarcik helvasini yedim. aşırı şekerli.. 10 kg şeker taşiyor. 2-3 küp helva alip yedim abimle eşim yedim helvaları.. yiyemiyorum
harikasıınn kuzuummm enerjimizi koruyalım ne kaldıki 88.5 günGunaydin herkese ☺
Muhtesem programin 2. gununu de guzel bir sekilde bitirecegimizi dusunuyorum.
Biraz gec kalktim bugun, kahvaltimi yapacagim birazdan. Cok da acikmisim. ☺
Emin olun boyle giderse o vucutlar bir incelir ki siz bile sasirirsiniz. Yeter ki irademize sahip cikalim.
ekliycem cnm şimdipofu tabloya beni eklermisin kilo 72
bimde karabuğday buldum ama emin olamadım kuş yemine benziyordu almadım
tşk ederim tatlımmAfiyet olsun canım enfess
sucuk 2 tane, nasıl gördün onu ordanOmletin içinde koyu renkli şeyler ne canım
ooo yemedin demek harikaaaaaTatlılar vardı akşam evde. akşam yemediğim için kendime kupa vermek istiyorum.
hahahah çok güldüm şu yoruma ya6 Nisan da düğün mü var, dedim kız kendi düğün pastasını bile yiyemeyecek. Sonra gördüm, evli mutlu çocuklu
motivasyon düşmesin sakın başarıcaz tabikisiGünaydın herkese bu arada
Süper gidiyoruz, biz bu işi başarıcaz bence
beraber ip atlama challange hıııTunaydin millet zar zor bimden atlama ipini buldum.ip atlamaya basliyorum onceden spro yapmiyordum bundan sonra sporla devam edecegim diyetime
yok yaa çok bişi almadımAnaam bimi soymuşlar. Bizim burdaki bim spor salonunun yanında. Talan etmişlerdir orayı hiç bakmıyorum bile.
ahahhaha harikasınnnn ip de alaydın yaaa süper olurdukKızlar dayanamadım gittim aldım ben de ne bulduysam zaten pilates topum kaybolmuştu iyi oldu
Eki Görüntüle 2249055
evet bimin ama çok ince evde atlamıycam sanırsamBu da mı bim'in ipi? Çok klas gözüküyor
Bir alışveriş çılgınlığı sürüyor topikde sabah sabah ben de zamanında hepsinden almıştım, ama nerelerde acep...Kızlar dayanamadım gittim aldım ben de ne bulduysam zaten pilates topum kaybolmuştu iyi oldu
Eki Görüntüle 2249055
bim yok mu kız yakınlarda varsa alsanaBir alışveriş çılgınlığı sürüyor topikde sabah sabah ben de zamanında hepsinden almıştım, ama nerelerde acep...
Bir şey daha alan olursa, kesin internetten alışveriş yaparım, benim de canım çekti
ŞEKERSİZ 1. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR:
Birbardakcay
pofu
@Summer-girl
aypare ackerman
BenimKemiklerimiri
hande_buse
CKbeautyandsheer
@orkidekaramel
E ekilem81
Samsonn
@Phoenix_32 (bi daha paketli hiç bişey yenmiyceekkk )
kızlar harikasınızzzz
1. günü sağ salim (arada yanlışlar olsa da) bitirdikk!!!
günler öyle de böyle de geçiyor yeterki isteyelim başaracağımıza eminimmm
@BitmeyenDiyet nerdesin? kilo bildiriminde yok menünde yok? ben m,i kaçırdım acaba arada?
İp kalmamış valla topu bulduğuma şaşırdım. Ben zaten ip atlayamıyorum topla yuvarlanır dururumahahhaha harikasınnnn ip de alaydın yaaa süper olurduk
evet bimin ama çok ince evde atlamıycam sanırsam
Valla kim haber verdiyse ben oradan gaza geldim.Bir alışveriş çılgınlığı sürüyor topikde sabah sabah ben de zamanında hepsinden almıştım, ama nerelerde acep...
Bir şey daha alan olursa, kesin internetten alışveriş yaparım, benim de canım çekti