- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aaaa gitmiş kızKız resim nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa gitmiş kızKız resim nerde
Vücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etseKızlar güncel buda bennn
Evet bende de basen var, bakalım 90 gün sonunda after fotosuyla beraber atacağım merakla bekliyorumVücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etse
Afiyet olsun canım enfessBu sabah kaıvaltımdı ekmek yemedim Bugün
Omletin içinde koyu renkli şeyler ne canımKızlar eve geçince tabloları ve günü tamamlayanları düzelticm:) tekden yapamyrm
Ayy valla gözüme çok göründü
6 Nisan da düğün mü var, dedim kız kendi düğün pastasını bile yiyemeyecek. Sonra gördüm, evli mutlu çocukluVücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etse
asansör de mi çektin Orkide? çok şeker
İlahi ya6 Nisan da düğün mü var, dedim kız kendi düğün pastasını bile yiyemeyecek. Sonra gördüm, evli mutlu çocuklu
Evet boy ayna yoktu işyerindeasansör de mi çektin Orkide? çok şeker
Kilo var demi ayna incecik gösterir daimaasansör de mi çektin Orkide? çok şeker
Kız işi bilmiyorsun sen, mağzaya gidip çekecektin. Mavi Jeans , LCW falan...mağazalarda ki aynalar hem ince hem uzun gösteriyorKilo var demi ayna incecik gösterir daima
İsyerindeyim nasıl gideyim ki aynalar hep ince gösteriyor 92.5 umKız işi bilmiyorsun sen, mağzaya gidip çekecektin. Mavi Jeans , LCW falan...mağazalarda ki aynalar hem ince hem uzun gösteriyor
Yok yaa, normal aynalar olduğun gibi gösteriyor....ama mağazalardakiler genelde hileli, eve gelince bir hayal kırıklığı oluyor hafifİsyerindeyim nasıl gideyim ki aynalar hep ince gösteriyor 92.5 um