- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aaaa gitmiş kızKız resim nerde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa gitmiş kızKız resim nerde![]()
Vücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etseKızlar güncel buda bennn
Evet bende de basen var, bakalım 90 gün sonunda after fotosuyla beraber atacağım merakla bekliyorumVücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etse![]()
Afiyet olsun canım enfessBu sabah kaıvaltımdı ekmek yemedim Bugün
Omletin içinde koyu renkli şeyler ne canımKızlar eve geçince tabloları ve günü tamamlayanları düzelticm:) tekden yapamyrm
Ayy valla gözüme çok göründü![]()
6 Nisan da düğün mü var, dedim kız kendi düğün pastasını bile yiyemeyecek. Sonra gördüm, evli mutlu çocukluVücut yapılarımız benziyor., benimde basem bölgem çıkıyor , bölge bazlı çalışmaya başladım inşallah etkili olur. 6 nisanda düğünümüz var biraz fark etse![]()
asansör de mi çektin Orkide? çok şeker
İlahi ya6 Nisan da düğün mü var, dedim kız kendi düğün pastasını bile yiyemeyecek. Sonra gördüm, evli mutlu çocuklu![]()
Evet boy ayna yoktu işyerindeasansör de mi çektin Orkide? çok şeker![]()
Kilo var demi ayna incecik gösterir daimaasansör de mi çektin Orkide? çok şeker![]()
Kız işi bilmiyorsun sen, mağzaya gidip çekecektin. Mavi Jeans , LCW falan...mağazalarda ki aynalar hem ince hem uzun gösteriyorKilo var demi ayna incecik gösterir daima![]()
İsyerindeyim nasıl gideyim kiKız işi bilmiyorsun sen, mağzaya gidip çekecektin. Mavi Jeans , LCW falan...mağazalarda ki aynalar hem ince hem uzun gösteriyor![]()
Yok yaa, normal aynalar olduğun gibi gösteriyor....ama mağazalardakiler genelde hileli, eve gelince bir hayal kırıklığı oluyor hafifİsyerindeyim nasıl gideyim kiaynalar hep ince gösteriyor 92.5 um