Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Merak ettim ne durumda olduklarını. Yazarlar ilerleyen saatlerde herhalde. :)
yani yazarlar sanırım herkes kendi için sonuçta
90 gün sonunda ben 57 görürüm diye düşünüyorum
ayyy bn 59 görssmm ne güzell olurrr
nescafe yasak kuzum, yapay , böbrekelere çok zararlı
Afiyet olsun çok guzel canim
tşkederim beybii

1. Günün kutlu olsun o halde afiyet olsun

Ara öğünsüz idare edebiliyor musun?

Karabuğdayla yaptığın yemeği gördüm, hoşuma gitti. Ben de alıp deneyeyim diyorum. :)

Ara öğünsüz idare edebiliyor musun?

Karabuğdayla yaptığın yemeği gördüm, hoşuma gitti. Ben de alıp deneyeyim diyorum. :)
Evet, yumurta ve yağ çok tutuyor. Hiç acikmadim. Karabugday i kesinlikle hayatınıza katın, çok pratik ve doyurucu. :) Ekmeği de satılıyor ama sadece organik satan yerlerde oluyor.

Evet, yumurta ve yağ çok tutuyor. Hiç acikmadim. Karabugday i kesinlikle hayatınıza katın, çok pratik ve doyurucu. :) Ekmeği de satılıyor ama sadece organik satan yerlerde oluyor.

Tutuyor ama gözü zor doyuruyor gibi. :)

Bugün karabuğdayla neler yapılabilir diye baktım da yoğurtlu çorbası epey hoşuma gitti. Yakın zamanda yapacağım. :)

Bu beslenme şekliyle spor yapsan seni zorlar mı peki?

Pirinç koyduğun herşeyi karabugday ile değiştirebilirsin, öyle düşün. Biber dolması yapıyorum ben mesela. Enfes oluyor.
Yoo, gayet enerjim yerinde. Ama işten geldim yemek yap, ye, sofradan kalkmam 8 i buldu ya, hem ağırlık çöküyor hemde bu kadar tok karna zor geliyor hareket. İns akşam yemeğini ofiste yaptığım günler spor da yaparım diye düşünüyorum.

Enerjin yerindeyse problem yok.

Beslenmeyi düzene sokmak çok daha mühim bence. Spor da eklenirse ne ala tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…