yani yazarlar sanırım herkes kendi için sonuçtaMerak ettim ne durumda olduklarını. Yazarlar ilerleyen saatlerde herhalde. :)
ayyy bn 59 görssmm ne güzell olurrr90 gün sonunda ben 57 görürüm diye düşünüyorum
nescafe yasak kuzum, yapay , böbrekelere çok zararlıIyi aksamlar kizlar ben neler yedim :
Sabah 1 yumurta peynir domates salatalik zeytin yarim.yesil elma fındık yemiste olabilirim.yememiste@ekilem81 yedik.mi
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 tabak kiz patlican ve biber salatası yulaf kepekli
Ara 1 bardak nescafe ve 1 hurma
Aksam.3 köfte salata yogurt
Spor 50 dk yürüdüm.tempolu koşar adım 20 dk.tabata yaptim ve bir kac kalça egzersizipofu
tşkederim beybiiAfiyet olsun çok guzel canim
1. Günün kutlu olsun o haldeMerhaba kızlar,
Sabah 2 yumurta ve bol zeytinyağlı salata yemistim. Akşam da fasulye yemeği ve yoğurtlu karabugday yedim.
Ara öğün yok. Spor da yok bugün, inşallah next time.
Hepiniz supersiniz valla, hem öğünler hem sporlar çok güzel.
Merhaba kızlar,
Sabah 2 yumurta ve bol zeytinyağlı salata yemistim. Akşam da fasulye yemeği ve yoğurtlu karabugday yedim.
Ara öğün yok. Spor da yok bugün, inşallah next time.
Hepiniz supersiniz valla, hem öğünler hem sporlar çok güzel.
Evet, yumurta ve yağ çok tutuyor. Hiç acikmadim. Karabugday i kesinlikle hayatınıza katın, çok pratik ve doyurucu. :) Ekmeği de satılıyor ama sadece organik satan yerlerde oluyor.Ara öğünsüz idare edebiliyor musun?
Karabuğdayla yaptığın yemeği gördüm, hoşuma gitti. Ben de alıp deneyeyim diyorum. :)
Evet, yumurta ve yağ çok tutuyor. Hiç acikmadim. Karabugday i kesinlikle hayatınıza katın, çok pratik ve doyurucu. :) Ekmeği de satılıyor ama sadece organik satan yerlerde oluyor.
Pirinç koyduğun herşeyi karabugday ile değiştirebilirsin, öyle düşün. Biber dolması yapıyorum ben mesela. Enfes oluyor.Tutuyor ama gözü zor doyuruyor gibi. :)
Bugün karabuğdayla neler yapılabilir diye baktım da yoğurtlu çorbası epey hoşuma gitti. Yakın zamanda yapacağım. :)
Bu beslenme şekliyle spor yapsan seni zorlar mı peki?
Pirinç koyduğun herşeyi karabugday ile değiştirebilirsin, öyle düşün. Biber dolması yapıyorum ben mesela. Enfes oluyor.
Yoo, gayet enerjim yerinde. Ama işten geldim yemek yap, ye, sofradan kalkmam 8 i buldu ya, hem ağırlık çöküyor hemde bu kadar tok karna zor geliyor hareket. İns akşam yemeğini ofiste yaptığım günler spor da yaparım diye düşünüyorum.
Ben de menu paylasimina geldim
11.00
Lorlu 2 yumurtali omlet
17.00
1 kase tavuk corbasi
Su 2 lt
Spor 15 dk cardio 30 squat 6000 adim
Kahvaltodam sonra disari ciktim eve geldigimde de aksam 5 olmusti baska birsey yemeye firsatim olmadiNasıl? Gün boyunca sadece omlet yiyip çorba mı içtiniz? :/
Kahvaltodam sonra disari ciktim eve geldigimde de aksam 5 olmusti baska birsey yemeye firsatim olmadi
Yarın oglen yemek yiyemeyecegim için ara öğün yapayım diyorum Summer-girl. 3 kuru kayısı 9 10 fıstık ve bir bardak süt sence nasıl. Yada 1 incir süt 5 6 fıstık?Peki :)
Yarın oglen yemek yiyemeyecegim için ara öğün yapayım diyorum Summer-girl. 3 kuru kayısı 9 10 fıstık ve bir bardak süt sence nasıl. Yada 1 incir süt 5 6 fıstık?
Afiyet olsun tatlımMenüüü
Saat 10.30 tb ekmeğe hindi füme kaşar sandviç
Saat 13.30 1 bardak süt 1 minik muz
Saat 17.00 3 kuru kayısı
Saat 19.30 kemik suyuna mercimek çorba
Teşekkür ederim beybAfiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?