seni döveriim hee kaşınma, sen bizim canımızsınn... gidemezsin bi yereAslında ben kendime çok güvenmiyorum bu mesajı okuyunca çekilesim geldi. Sonradan bozarsam sorun olmasın madem. Sizlere başarılar diliyorum
tabikide bu kadar motivasyonla herşeyi yaparızeline sağlık canım, Ben kesin olarak katılıyorum dediğin gibi disiplin motive açısından yapamam diyen baştan çıksın bence de çünkğ grup motivasyonu çok önemli, kalp kırma işi de çok iyi olmuş eklediğin, burda destek amaçlı varız bence uyarsa herkes yarın fotosunu çeksin bide 3 ay sonra çeksin görmek adına isteyen paylaşır.zorlu bir süreç bizi bekliyor haydi kızlar biz üstesinden geliriz asla iletişimdenn kopmayalım
ayy olabilir ben de hep 9.cudan sonra dozuttum ne yanii1inden beri burdayım 1 gün tamamlamadım daha. Ama kızları çok sevdim takılıyordum burda muhabbet hoşuma gidiyordu.
Ahahaha farkındayım nereye gitsem peşimdesinOlsun, yine buradasın yarın başlayalım yine de senin durumun farklı çünkü 4 bebecik artı uykusuzsun olabildiğince kessen bile süper olur burada sohbet muhabbet yine devam ederiz yeterki kendine güven her gün azaltarak gidersin kaçamak yapınca ben kaçamak yaptım dersin tamamdırben Seni çok seviyorum sakın pes etme, her şeyi yapabileck güçtesin
Sonra kızıp totoma totoma vurmayacaksanız tamam buradayımseni döveriim hee kaşınma, sen bizim canımızsınn... gidemezsin bi yere
tabikide bu kadar motivasyonla herşeyi yaparız
ayy olabilir ben de hep 9.cudan sonra dozuttum ne yanii
HahahahaAhahaha farkındayım nereye gitsem peşimdesinbilmiyorum kurallar çok sert korktum ben
Öfff bende bayılıyorum hatta cumartesi misafirime yapıcamAaa nedenmiş güven o zaman banane sen de gel gayet yaparsın şu muzlu avokadolı puding yap aynı gerçek puding gibi oluyl
Kız örneğe bak onunla bu bir miHahahahakorkma korkma deseler geçmmişte 4 çocuğun olacak hep uykusuz kalacaksın gene korkarsın ama şimdi üstesinden geliyorsun bir şekilde
Onu yedikten sonra o içinde kimyasal olan pudingi insanın gözü daha görmez o kadar diyorumÖfff bende bayılıyorum hatta cumartesi misafirime yapıcam
Ahahaha farkındayım nereye gitsem peşimdesinbilmiyorum kurallar çok sert korktum ben
tabiki de vurcamSonra kızıp totoma totoma vurmayacaksanız tamam buradayım
ben de avakadosuz yapıyorumÖfff bende bayılıyorum hatta cumartesi misafirime yapıcam
Kız örneğe bak onunla bu bir miçocuk oluyor geri iadesi yok madem dünyaya getirdik elimizden geldiği kadar bakmaya çalışıyoruz
fıstıklar ben şimdi aklımda olanları yazıyorum, eksik varsa tamamlayalım, atlamış unutmuş olabilirim
eğer yapabileceğine kesin gözüyle bakan yoksa bence başlamasın çünkü gerçekten uzun ve zor bi süreç bizi bekliyor, her zaman hayır demesini öğrenmemiz lazım bu da bir gerçek
öncellikle challenge için @Samsonn canım tşk ederim, aklıma gelmezdi büyük oynamak :)
tabiki uzun zamandır şekerle alakası olmayanSummer-girl :)
*kızlar uygulama 21 mart günü başlayıp 21 haziran gecesi son bulacak
*bu süreç içinde bal-pekmez-bitter bile olsa çikolata ve türevleri yasak!kendi sağlımız için
*maks 2 porsiyon meyve hakkımız var, ve akşama kalmadan bitecek
*1 taze meyve yerine 3 hurma/3 kuru erik/2 kaşık kuru dut/3 gün kurusu/3 kayısı..vs yenebilir, ilk sayfada paylaşımım mevcut bakabilirsiniz
*maks 2 porsiyon ekmek hakkımız var, istediğiniz öğünde yiyebilirsiniz sorun yok
1 dilim ekmek yerine isterseniz=3 kaşık bulgur=3 kaşık yulaf=3 kaşık tam tahıllı makarna ..ve türevleri ile değişebilirsiniz
*hazır olan, pakette olan her türlü gıda, bisküvi, meyve suyu (taze sıkılmış dahi olsa!!!!) dondurma, gofret, kek(ev yapımı dahi olsa!!!!) börek, şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar...vs yasaaakkk!! alırken ürünlerin arkasında yazanları okumanızı rica ediyorum
*aralarda süt/sütlü kahve/tarçınlı süt/kefir/ayran/sade soda içilebilir
*tabiki de su bol bol için
*yeşil çay/bitki çayları içilebilir bunlarda sorun yok ama tabiki çok içmeyin toksin içeriyor hepsi maalsef
*şekersiz türk kahvesi/sade veya sütlü filtre kahve içilebilir (ama önemli not 1 fincan kahve içince 2 bardak su tüketin su tutmasın)
*arada şekersiz olacak şekilde pratik tarifler paylaşabiliriz :)) benim muzlu pudingim gibi
*eğer ki başladınız ve o gün gidip bozdunuz, ertesi gün tekrar baştan başlayıp 1. gün sayacaksınız
*her akşam yeme içme spor ne yapıldıysa paylaşılmalı nacizane fikrim belki ben resim atarım
*spor yapmak şart değil ama yaparsanız daha mükemmel sonuçlar alırsınız emin olun
*21 mart perşembe başlangıç kilomuzu alıp-sonraki haftalar cuma günleri tartı günümüz olucak
*22 mart cuma bime atlama ipi geliyormuş alıp ip atlama challange bile yapabiliriz
*akşam 8 den sonra yemek yeme işi bitmiş olmalı
*salatalara yemeklere sızma zeytinyağı fındık yağı gibi kaliteli yağlar ekleyebilirsiniz ancak ve katiyen nar ekşisi gibi yapay ürünler eklemşiyorsunuz deli gibi şeker var
*limon kullanabilirsiniz
*yemeklere sos eklememeye gayret edin
*kızartmalar yasak, canınız çok kızartma isterse sebzeleri patatesleri az yağda yağlı kağıt ile fırına atın çok lezzetli sulu sulu oluyor
*çiğ sebzeler serbest kızlar, özellikle havuç tatlı isteğini bastırır ve açıkırsanız benim gibi maydonuzu sapıyla beraber yiyebilirsiniz he bi de salatalık bol bol yiyin (tabiki tuzsuz limonlu olabilir)
*kaya tuzu öneririm, daha sağlıklı
benim hatırladıklarım bunlar varsa kızlar aklınıza gelen ekleyelim..
şimdi katılcakları etiketliyorum
kurallar belli, kaç gün yapacağımız belli
yok yapamam ben zor gelir, şekersiz tatlısız yaşayamam ben diyen varsa lütfen başlamadan çekilsin, sonra gerçekten daha zor olur
ama inanın ben 1 hafta deneyip sağlam sonuç aldım sonra dozuttum o ayrı
@Birbardakcay sen zaten bizden öndesin
Anka
Summer-girl
aypare ackerman
@Samsonn
BenimKemiklerimiri
@efsuni06
@hande_buse
@CKbeautyandsheer
@tatlu
@Benimdemelegimolsa
son bi şey daha ekliyorum kızlar, kimse kimseyle dalga geçme ya da aşağılama ya da buna benzer kalp kırma lüksüne sahip değil, herkesin bünyesi, hayat tarzı, ailesi yaşamı herşeyi farklı, kimimiz çok hızlı kilo verebiliriz, kimimiz daha yavaş amaç burda destek olup gülüp eğlenmek
iğneleyici kötü laflar edeni gruptan çıkartabilirim, kimse bni yanlış anlamasın
gerginlik istemiyorum
herkes yapacağı sporda yiyeceği meyvede ekmekte yemekte serbest
kurallar belli
kuralları çiğnemeden aşmadan istenen yapılabilir
hepinize güveniyorum
ve iyiki geldiniz diyorum
gazamız mübarek olsuunnnn :)
bu yazdıklarımı ilk sayfaya da ekliyorum... tekrar tekrar okuyabiliriz
Avokadosuz avokadolu puding olsun seninkihiçte bileeee gayet esnek kurallar
tabiki de vurcam
ben de avakadosuz yapıyorum
sağ ol tatlımParmaklarına sağlık. Eksiksiz bir şekilde her şeyi yazmışsın çok net bir şekilde. :)
Ben yüz yogasını da dahil edeceğim programıma. Tavsiye ederim herkese.
İp atlama konusunda şunu sormak istiyorum: İp atlama göğüsleri deforme etmez mi?
aslında var 1 tatlı kaşığı ama yemesek daha iyi olur sankimpofu kurallar bana da uyuyor. İnsülin direncim de olduğundan şekere elveda. Sadece ön sayfa da 1 kaşık bal olabilir diyordu. O kural değişti galiba. Doktor balı sütüne yoğurduna ekleyebilirsin günde 1 kaşık dedi. (Hem endokrinoloji hem kadın hastalıkları doktorum onayladı) Her gün değilde haftada 2 3 kaşık yiyiyorum.
Avokadosuz avokadolu puding olsun seninki
kesinlikleee çekilmeli.. bende varKızlar before fotoları çekelim
spor yaparken sporcu atleti öneririm cnm sıkı tutanlardanÖyle de elimizden geleni yapalım biz yine de. :)
spor yaparken sporcu atleti öneririm cnm sıkı tutanlardan
ben marka hiç kullanmadım normal bi yerden aldım mesela 10 senedir giyiyorum, hani ürünün iyi olması önemli..çok para vermene gerek yok kuzumDoğru söylüyorsun. Sadece ip atlama değil, diğerleri için de lazım bu. Bakayım o zaman. Tavsiye edebileceğin bir marka var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?