Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Aslında ben kendime çok güvenmiyorum bu mesajı okuyunca çekilesim geldi. Sonradan bozarsam sorun olmasın madem. Sizlere başarılar diliyorum
seni döveriim hee kaşınma, sen bizim canımızsınn... gidemezsin bi yere
tabikide bu kadar motivasyonla herşeyi yaparız
1inden beri burdayım 1 gün tamamlamadım daha. Ama kızları çok sevdim takılıyordum burda muhabbet hoşuma gidiyordu.
ayy olabilir ben de hep 9.cudan sonra dozuttum ne yanii

Ahahaha farkındayım nereye gitsem peşimdesin bilmiyorum kurallar çok sert korktum ben

seni döveriim hee kaşınma, sen bizim canımızsınn... gidemezsin bi yere
tabikide bu kadar motivasyonla herşeyi yaparız
ayy olabilir ben de hep 9.cudan sonra dozuttum ne yanii
Sonra kızıp totoma totoma vurmayacaksanız tamam buradayım

Hahahaha korkma korkma deseler geçmmişte 4 çocuğun olacak hep uykusuz kalacaksın gene korkarsın ama şimdi üstesinden geliyorsun bir şekilde
Kız örneğe bak onunla bu bir mi çocuk oluyor geri iadesi yok madem dünyaya getirdik elimizden geldiği kadar bakmaya çalışıyoruz

Parmaklarına sağlık. Eksiksiz bir şekilde her şeyi yazmışsın çok net bir şekilde. :)

Ben yüz yogasını da dahil edeceğim programıma. Tavsiye ederim herkese.

İp atlama konusunda şunu sormak istiyorum: İp atlama göğüsleri deforme etmez mi?

pofu kurallar bana da uyuyor. İnsülin direncim de olduğundan şekere elveda. Sadece ön sayfa da 1 kaşık bal olabilir diyordu. O kural değişti galiba. Doktor balı sütüne yoğurduna ekleyebilirsin günde 1 kaşık dedi. (Hem endokrinoloji hem kadın hastalıkları doktorum onayladı) Her gün değilde haftada 2 3 kaşık yiyiyorum.

sağ ol tatlım
ben sporcu atleti giyiyorum o yüzden bilmiyorum olur mu :S
aslında var 1 tatlı kaşığı ama yemesek daha iyi olur sankim
senin rahatsızlığın varsa tüketebilirsin cnm sorun yok istisnalar olabilir tabikide kaskatı kurallar olmamalı
Avokadosuz avokadolu puding olsun seninki
benimkisi hindistan cevizli ıımmmm

Doğru söylüyorsun. Sadece ip atlama değil, diğerleri için de lazım bu. Bakayım o zaman. Tavsiye edebileceğin bir marka var mı peki?
ben marka hiç kullanmadım normal bi yerden aldım mesela 10 senedir giyiyorum, hani ürünün iyi olması önemli..çok para vermene gerek yok kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…