• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ohh hadi hayırlısıı :D afiyet olsun cnm
:D ayy evet düşünsene 89. gündesin ve kaçamak yaptın :D:D:D düşünmesi bile kaabbuusss
Eper kaçamak olursa grupta ki sanmıyorum ,ama olursa 10.günden 20li günlere kadar olur. O zaman olmazsa Sonra da zannetmiyorum 🤣🤣

pofu pofu ilk sayfadaki tabloyu da güncelleyelim yarın herkes kilosunu bildirince düzenleriz başlangıç kilosu olarak. Ayyy heyçan yaptım.

Sözde spor yapcaktm ama bacaklarımın arkası hala çok acıyo anlamadım neden:( biraz daha dinlenmesi lzım 2 gün kaçırdm ama toparlarm

Sözde spor yapcaktm ama bacaklarımın arkası hala çok acıyo anlamadım neden:KK43: biraz daha dinlenmesi lzım 2 gün kaçırdm ama toparlarm
Şimdi malum önümüz uzun 12 hafta var. Her hafta kiloyu listeye ekliyoruz dimi en başta. Sen güncellersin dimi canım

Sizin icin 14 gunu heba ettim 😂😂😂 recelli ekmek yedim biraz sonra da sutlac yicem valla 😂🤦‍♀️🤦‍♀️ kendimi cok yalniz hissettim napim

Sosyete gelin kurbişleri yaktı. :skandal:

85FE2249-CDDF-4F56-AF99-8FDA2664DF58.jpeg

Ahahhaa ama çok minnoşlar ya üzülmiyim diye gayır guyur yiyorlar. Ay bayılazaaam gülmekten. Normalde beceriksiz değilim he kaynoşta davul fırın var. Sosyete gelin ne anlasın davul fırından allasen. Yandı gülüm keten helva. Bu arada bitirmişler tabağı ahahahah :D

Biraz ara ver canım.
verdim valla, yogadan oldu bn biliyom 😂😂😂
Şimdi malum önümüz uzun 12 hafta var. Her hafta kiloyu listeye ekliyoruz dimi en başta. Sen güncellersin dimi canım
tabiki de güncellerim yeterki aktif olalım
İf mi yapıyorsunuz merhaba ne şekilde bir uygulamanız var
yok biz şekersz yapıyoruz, yapıcaz yani, ilk sayfada herşy yazıyo cnm
Çok komik bişiy oldu
😂😂😂sosyetik gelin senş
Sizin icin 14 gunu heba ettim 😂😂😂 recelli ekmek yedim biraz sonra da sutlac yicem valla 😂🤦‍♀️🤦‍♀️ kendimi cok yalniz hissettim napim
hahaha akıma uydum diyosunnn😂😂😂😂😂
Sosyete gelin kurbişleri yaktı. :skandal:

Eki Görüntüle 2248100

Ahahhaa ama çok minnoşlar ya üzülmiyim diye gayır guyur yiyorlar. Ay bayılazaaam gülmekten. Normalde beceriksiz değilim he kaynoşta davul fırın var. Sosyete gelin ne anlasın davul fırından allasen. Yandı gülüm keten helva. Bu arada bitirmişler tabağı ahahahah :KK70:
😂😂😂😂hahaha olsun fazla pişmişşşş

Back